Allah yardımcınız olsun ama korkmayın kimisininki gerçekten çok kolay geçiyor vajinal muayene olabiliyorsanız kolay gelir atlatırsınız tüplerinz de açık çıkar inşallah

Çok şükür bitti anestesiz çekildi suan biraz ağrım var tüpleri açık çıktı çok şükür allah yardımcımız olsun kizlar

Geçmiş olsun canım gözün aydın inşllh bundan sonra herşey daha iyi olur .

Bakırköy Radyotom'da çektirdim cumartesi günü. Hiç ağrımadı diyemicem.. Daha o aleti yerleştirirken acıdı. O acı işlem boyunca devam etti. Benim doktorum da kullanmıştı ama o böyle acımamıştı. Doktordan doktora fark ediyor sanırım. Sonrasında da ilacı verirken adet ağrısının biraz daha şiddetlisini hissettim.. Hafiften aaa falan dedim bir kaç kere. Radyoloji uzmanı şimdi şunu yapıyorum,şimdi bunu yapıyorum diye uyarıyor. Ellerinden geldiğince acele ettiler. Ben de ha bitti ha bitecek diye sabrettim ve geçti gitti. Sonrasında bir süre kendimi kötü hissettim, adet ağrısı gibi hafif şişlik devam etti, ama geçti bir süre sonra. Benden önce çıkanların yüzü gülüyordu. Kişiden kişiye de değişiyordur yani.. ben stres olmuşum biraz, bitince gözlerimden yaş geldi.. Biraz da duygusallıktan.. Bebiş için neler çekiyoruz, inşallah gelir diye.. ve sonuç olarak acısa bile gerçekten kısa sürüyor. Sabredilmeyecek bir şey değil.. Normal doğum yapsam mı diye düşünürken ondan vazgeçtim ama heheh Tüpler de açıkmış. Bir sorun görünmüyor. Yine de tam rahatlamadım, peki neden olmadı bu zamana kadar Allah inşallah en hayırlı zamanda kavuşmamızı nasip eder.. Biz elimizden geleni yapıyoruz..

Canım.. 5 dakkalık bir şey ve geçiyor gidiyoorrr.... Dayanılmayacak bir şey değil ki bazısının hiiç acımıyor, farketmiyorlar bile.. Olumlu düşün.. Bebiş için bir adım olacak.. Her şey güzel olacak diye düşün geçmiş olsun şimdiden..

Şimdi gördüm çektirmişsin bile Geçmiş olsun

pozitif olalım pozitif düşünelim herşey güzel olsun inşallahhhh :))

Güzelll haberini bekliyorumm bu aralar çok ihtiyacım var güzelliklere tüp bebeğe başlıyorum heyecan stres karışığım yanii ...

Güzelll haberini bekliyorumm bu aralar çok ihtiyacım var güzelliklere tüp bebeğe başlıyorum heyecan stres karışığım yanii ...
Tüp bebeğe mi başlıyorsunuunn.. Allah yardımcın olsun inşallah.. Umarım rahat geçirirsin.. umarım bebeğine kavuşursun.. Dualarım seninle, hepimizle.. Allah'ım hayırlısıyla yavrularımızı nasip etsin inşallah...

Aşılama denemiş miydiniz? Benim bu ay normal yolla olmazsa aşılama yapılacak..

rabbim herkezin yardımcısı olsun biraz tedirginm açıkcası ilk tüp bebek denememiz olumsuz oldu korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…