Maddi manevi çok zor.. Allah yardımcınız olsun.. Allah iyi insanlar, iyi doktorlar çıkarsın karşımıza.. Hangi şehirdesin? Şimdi nerede yaptıracaksınız?medikal parkta yaptırdık yaptırmaz olaydık böyle berbart insanlar olamazlar ya
Zamanı değilmiş demek ki.. İnşallah bu sefer olacak.. Hep güzel şeyler düşünelimOnlara göre bir sorun yoktu olmamıştı tutmamıştı .
işinde çok tecrübeli bir doktor tüm tahlilerimi yaptı sağ kanalım tıkalı çıktı sonra rahimde polip çıktı sonra şeker sonra kan pıtılaşması hastalık hastası çıktım yani canm :)
Çok geçmiş olsun... Sorunlar bulunmuş ve çözülmüş maşallah.. Şimdi iyisin şükür ki.. Bu sefer olacak inşallah.. Olmaması için bir sebep yokçok şükür tedavimi oldum ameliyat oldum iki kez şimdi herşey yolunda ve tüp bebeğe başlıycaz kısmet olursa
zor günler geçirmişsin canım.. İnşallah onları unutturacak bebişin..çok sağol canım inşllh bu sefer rabbim nasip ederse olacak dediğin gibi bi sorun kalmadı çok şükür
Kan pıhtılaşması hangi test ile anlaşılıyor?ilk tüp bebek yaptırcağım zamn horman talileri ve klasik kan tahlilerinden başka bişe istemediler rahim filmi çektirmycekmiz diye sorduğumzda gerek yok dediler zaten tüp bebek yapıyoruz dediler . Baştan belliymiş benim bebeğin tutmayacağı kan pıtılaşması engel oluyormuş zaten ve herşeyi geçtim 8 tane emriyo gelişti 6 tanesini dondurcaz dediler transfer günü çözdük dediler en iyisini seçmek için hani bunlar en iyisiydi ne gerek vardı çözmeye dedik böyle olması gerekti diye saçma bir cevap verdiler
Teşekkür ederim canım..canım genetik testte anlaşıyor ayrıca aileden gelen bir hastalık falan varsa onlarda çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?