sanmıyorum canım bi zararı olsun yumurtalara sonuçta onlarda biliyor yumurtalrın gelişme süreci olduğunu o dönemin. Bende 5. gün çektirmiştim ve 3 gün antibiyotik verdi 1 hafta ilişki yasaktı.

sanmıyorum canım bi zararı olsun yumurtalara sonuçta onlarda biliyor yumurtalrın gelişme süreci olduğunu o dönemin. Bende 5. gün çektirmiştim ve 3 gün antibiyotik verdi 1 hafta ilişki yasaktı.
Saol canım.. Bu aydan umutluyum inşallah.. Allah gönlümüze göre versin..

kızlar rahim filmi çektirip te sonra pembe akıntısı gelen var mı ben pazartesi çektirdim iki gündür bi kere pembe akıntı geliyor

kızlar rahim filmi çektirip te sonra pembe akıntısı gelen var mı ben pazartesi çektirdim iki gündür bi kere pembe akıntı geliyor
Bende de çekildiğim gün oldu. Ertesi gün de kahverengi akıntı oldu, adet öncesi gibi.. sonra geçti.

Kzlar bende 2 - 3 hafta önce anestezili çekildim daha önce ameliyat olduğum için kortum ondan anestezili çekimi tercih ettim sonrasında kahverengi akınt8m oldu tüplerim açık çok şükür ama bu ay yumurtlama günüm çok sancılı geçti böyle bişey oldumu sizdede bide çikolata kisti var bende bir oğlum var çok şükür şimdi ikinci bebiş için uğraşıyorum işallah bu ay hepimiz hamiş kalırız rabbim ne olur.

canım oluyor akıntı sancı sıkma canını normal durumlar... Hayırlısı olur inşllh canım inşllh hamile olduğunuda öğrenirz burdannn :)

Selam herkese

Bende pek olmadı canım ama herkeste tepkiler değişiyor.. Belki bebişine vesile olur bu sancılar. İnşallah öyledir Amin inşallah.. Hepimizden güzel haberler gelsiinnn

Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için cuma günü hastaneye gitcm klomene başlıcam bklm rabbim herşeyin hayırlısını versin ...

amin canım inşllh yeni yıl hepimize hayırlı bebişler müjdelerrrrr :)

günaydın hanımlarr güzel bir gün güzel bir akşam ve güzel sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepinizeeee :)

Teşekkürler esliya rabbim işallah bebißlerimizi nasip etsin hayırlısıyla bu yıl şubatta doğum günüm yeni bebişlerimizle yeniden doğmeyı nasip et bize rabbiiiimmmm

2015 bize sağlıkla bebeklerimizi getirsin getirsin inşallah Herkese sağlıklı musmutlu booll bebişli güzel sürprizlerle dolu bir yıl dileriimmm

günaydın hanımlarr güzel bir gün güzel bir akşam ve güzel sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepinizeeee :)

Teşekkürler esliya rabbim işallah bebißlerimizi nasip etsin hayırlısıyla bu yıl şubatta doğum günüm yeni bebişlerimizle yeniden doğmeyı nasip et bize rabbiiiimmmm
Amin amin.. İnşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…