Teşekkür ederim canım..canım genetik testte anlaşıyor ayrıca aileden gelen bir hastalık falan varsa onlarda çıkıyor
Saol canım.. Bu aydan umutluyum inşallah.. Allah gönlümüze göre versin..sanmıyorum canım bi zararı olsun yumurtalara sonuçta onlarda biliyor yumurtalrın gelişme süreci olduğunu o dönemin. Bende 5. gün çektirmiştim ve 3 gün antibiyotik verdi 1 hafta ilişki yasaktı.
Bende de çekildiğim gün oldu. Ertesi gün de kahverengi akıntı oldu, adet öncesi gibi.. sonra geçti.kızlar rahim filmi çektirip te sonra pembe akıntısı gelen var mı ben pazartesi çektirdim iki gündür bi kere pembe akıntı geliyor
bende de iki gündür bi kere geliyor başka yok canım bende bi sorun mu var acaba dedim de çok sükür olabiliyormuş öyle durumlarbende oldu canım 3 gün sürdü ve geçti
Evet.. Geçen cumartesi çektirdim.anladım canım sağol sen yeni mi çektirdin canımdely
Bende pek olmadı canım ama herkeste tepkiler değişiyor.. Belki bebişine vesile olur bu sancılar. İnşallah öyledirKzlar bende 2 - 3 hafta önce anestezili çekildim daha önce ameliyat olduğum için kortum ondan anestezili çekimi tercih ettim sonrasında kahverengi akınt8m oldu tüplerim açık çok şükür ama bu ay yumurtlama günüm çok sancılı geçti böyle bişey oldumu sizdede bide çikolata kisti var bende bir oğlum var çok şükür şimdi ikinci bebiş için uğraşıyorum işallah bu ay hepimiz hamiş kalırız rabbim ne olur.
günaydın hanımlarr güzel bir gün güzel bir akşam ve güzel sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepinizeeee :)
Amin amin.. İnşallaahhTeşekkürler esliya rabbim işallah bebißlerimizi nasip etsin hayırlısıyla bu yıl şubatta doğum günüm yeni bebişlerimizle yeniden doğmeyı nasip et bize rabbiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?