Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin hepimize :)herkezin kandili mübarek olsun rabbim dualrınızı kabul etsin gönlünüzde olanı kaderinz eylesin inşllhh
Aaaaamiiiiiinnnnnnn işallllahhhhh rabbim 2ocak mevlüd kandili sen bu hayır mübarek günün yüzü suyu hürmetine kimin gönlünde ne muradı varsa hayırlarla kavuşmayı nasip etsin işallahhhh
Amiinn.. Hepimize dua ettim.. Allah kabul etsin inşallah..herkezin kandili mübarek olsun rabbim dualrınızı kabul etsin gönlünüzde olanı kaderinz eylesin inşllhh
Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.. Rahimdeki problemler ultrasonla da görülebilirmiş ama rahim filminde daha net görünüyor sanırım. Doktor rahim filmi istedi mi? Eğer imkanın varsa çektir bence. Çok kısa süren bir şey zaten. İçin rahat eder.Kızlar rahimdeki sorun vajinal ultrasondan hiç mi belli olmuyor? Iki kez düşük Yaptım 6.haftada doktor rahmin çok iyi görünüyor diyor. Tüplerim tıkalı olsa zaten hamile kalmazdım. Üçüncüyü denemeden önce rahim filmi çektirmesem sorun olur mu ki? TUM tahlillerimiz temiz çıktı düşükle ilgili olanlar. Sadece rahim filmi kaldı ama onda da bir şey vardığını sanmıyorum nedense. Yardımınızı bekliyorum.
İnşallah güzel haberler verirsin.. Hayırlısı inşallah..Kızlar merhaba bende rahim filmi çektirdim özel bi görüntüleme merkezinde çektirdim Ağrısız bi yöntem ile 10 dakikalık bi işlem benim temiz çıktı inşallah sizinde temiz çıkar hayırlı haberler alırız bu arada gittiğim görüntüleme merkezindeki filmi çeken ve ilgilenen doktor filmin çekildiği günden itibaren 3 gün ilişki önerdi. Şimdi ufak bi mide bulantısı var bende iki gündür birde adet olacakmışım gibi bi sancı var ara ara gelen bi sancı çözemedim gitti normalde yarın adet olmam gerekiyor fakat iki gündür miğde bulantısı yaşıyorum ne yesem yada içsem içtikten yada yedikten sonra bulantım başlıyor. İnşallah hayırlı haberler alırım sizede dua ederim. :)
Rica ederim canım. Korkulacak bir şey değil. Bazısının hiiç ama hiç acımıyor. Ben de biraz ağrı oldu ama 1-2 dakika, ilacı verirken.. Geçti gitti.. Çektir de kafan rahat etsin.. Hayırlısı olsun inşallah..Dely sağolasın canım cevap verdiğin için. Ben de çektirmeye karar verdim bakalım Hayırlısı.
geçmiş olsun canım nerde çektirdin?inşaAllah hamilesindirKızlar merhaba bende rahim filmi çektirdim özel bi görüntüleme merkezinde çektirdim Ağrısız bi yöntem ile 10 dakikalık bi işlem benim temiz çıktı inşallah sizinde temiz çıkar hayırlı haberler alırız bu arada gittiğim görüntüleme merkezindeki filmi çeken ve ilgilenen doktor filmin çekildiği günden itibaren 3 gün ilişki önerdi. Şimdi ufak bi mide bulantısı var bende iki gündür birde adet olacakmışım gibi bi sancı var ara ara gelen bi sancı çözemedim gitti normalde yarın adet olmam gerekiyor fakat iki gündür miğde bulantısı yaşıyorum ne yesem yada içsem içtikten yada yedikten sonra bulantım başlıyor. İnşallah hayırlı haberler alırım sizede dua ederim. :)
canım geçmiş olsun nerde çektirdin öğrenenbilrmiyim?1 ay oldu daha. henüz bir şey yok. bakalım nasip inşallah görürüz. benim canım hiiçç acımadı. çocuk geçmiş olsun bitti dedi şaka yapıyo sandım
canım geçmiş olsun nerde çektirdin öğrenenbilrmiyim?
sağol canımizmirdeyim ben canım 9 eylül üniversitesinde çekildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?