kuzum fulya görüntüleme merkezi var ben orda çektirdim hiç bişe hissetmedim ve çok güzel ilgili ve güleryüz gösterdiler istersen numarasını verebilirm

5 günüdr hasta yatıyordum girmedim nete ateşler içinde yattım

Bu sabah hsg cektirdim. Cok korkuyodum ama boşuna stres yapmışım normal vajinal muayene gibi agrı sızı hiç birşey hissetmedim . Şişli Echomar'da çektirdim kim çekicek diye meraktan sordum danismadaki kiz "Cevat bey dedi erkek istemiyorum derseniz değişiklik yapariz dedi" ama ben Cevat beyin methini daha önceden duyduğum için Cevat bey çekti içeride 3 bayan daha vardı, fiyatı 400 tl.. gitmeden evvel çok korkmus biri olarak gece stresten uyumamis biri olarak cektirecek arkadaslara tavsiye ediyorum gidip şişli echomarda cektirebilirsiniz :)

istanbulda ağrısız sistemle rahim filmi çeken bayan bildiğiniz yer varmı???
lütfen yardımcı olursanız memnn olurum
Canım merhaba bende bahçelievler Betatom görüntüleme merkezinde çektirdim ücreti 400 tl ama Ağrısız canım dilek hanım var ondan randewu alabilirsin.

Canım merhaba bende bahçelievler Betatom görüntüleme merkezinde çektirdim ücreti 400 tl ama Ağrısız canım dilek hanım var ondan randewu alabilirsin.
çok teşekkür ederim canımm hiç ağrı olmuyormu gerçekten sonucun nasıl çıktı peki?

Kızlar bende tam 1 ay önce kürtaj oldum adet olur olmaz radyolojiden gün alacağım üniversite hastanesinde Olacağım için biraz korkuyorum açıkcası ilgilenmezler diye ... Radyolojiye direk gidip gün alabiliyo muyuz acaba doktorlar hiç şlgilenmiyo sadece gün alacaksın yapacsz dedi

merhaba arkadaşlar.vajinal muayene olamıyorum doktorum pelvik ultrasonla baktı ve rahim içinde et parçası çıktı gebeliğe engel olabilir dedi nisan ayından beri düşünüyoruz tabi olmadı doktorum bunun operasyonla temizlenmesi gerekiyor dedi açıkçası düşününce bile geriliyorum kendimi kasıyorum bu konuda bilgisi olan var mı

Çok şükür benim temiz çıktı canım Doktorum dediki prıl prıl çıkmış
çok teşekkür ederim canımm hiç ağrı olmuyormu gerçekten sonucun nasıl çıktı peki?
Çok şükür benim temiz çıktı doktorum prıl prıl olduğunu söyledi. İnşallah sizinde temiz çıkar :)

Arkadaşlar bende bugün HSG çektirdim. Çok korkuyordum internetten uzun araştırmaların sonucu (ki bu araştırmalarda kadınlar kulübünün etkisi büyük) şişli echomar da karar verdim çünkü ağrısız olduğunu birkaç kişiden okudum ve oraya gittim. Gerçekten hiç ağrım ve acım olmadı normal muayeneden bir farkı yoktu benim için. Çalışanlar çok ilgiliydi. Sonuçlarımda güzel çıktı hiçbir sorun yok aşılama düşünüyorum artık inşallah olur. Bu filmi çektirmek zorunda olanlar hiç beklemesin hemen çektirsinler kafaları rahatlasın:)

Ben de gecen hafta, sabah uyanıp bi cesaret, ani bir kararla gittim hsg cektirdim arkadaşlar. Anestezi istemedim niyeyse bi kere yapan kisi, yaptiranin ağrı eşiği, tuplerin durumu vs her faktör önemli. Cok tedirgin yattim o masaya ama doktorum cok sakinlestirmeye çalıştı sağolsun. Ilk dozda cok ağrı yaşamadım. Ama tuplerimin ikisi de sıkı sıkıya kapali çıktı doktorum belki açılır umuduyla tam üç doz daha ve her seferinde basıncı arttirarak ilac enjekte etti. Enjekte aninda acı fazla ama sonrasinda kalmiyo neyse ki. Keske daha once yaptirsaymisim da bunca zaman hamile miyim acaba diye bosuna kuruntulanmasaymisim. Iki tupum de kapaliyken hamile kalmam imkansizmis elbette. Yalniz dört gün oldu hala ağrı hissediyorum bazen bu normal mi? Yoksa dört dozun yan etkis mi? Ya kötü bisey olduysa diye cok korkuyorum

Kızlar acil yardım lütfen !!! Yarın rahim filmi çektirmem lazım ama hastane bulamadım çok morelim bozuldu 150 200 tl ye istanbulda klinik yada özel bayan doktor çeken yer varmı. Eşim erkege hayatta müsade etmz lütfn yrdım edinn

Bende diş gebelik geçirdim 5ay once doktorun rahim filmi çekmem gerektiğini söyledi bu ay çektirdim 2 tüpümde kapali cikti başka doktora gösterdim oda filmin güzel çekilmemiş dedi başka bir radyoloji doktoruna yorumlattim açık dedi problem yok dedi anestezi aldiğim için çekim esnasinda acikmi degilmi soramadimda sizce ne yapmaliyim bana yardim edin lütfen

Ben yarın echomar hastanesinde çektircem 200 tl dijital çekilcek herkes acısız diyo bakalım inşallah açık çıkar

Bende yarın orda çektircem inşallah kolay geçer yaaa

Bide bişey sorucam bize anastezi olmadan 200 dediler siz ne ödediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…