Maalesef canım, bayan bilmiyorum. Bulursun inşallah. İnternetten baksana. Sonra da arayıp sorarsın.istanbulda ağrısız sistemle rahim filmi çeken bayan bildiğiniz yer varmı???
lütfen yardımcı olursanız memnn olurum
Canım merhaba bende bahçelievler Betatom görüntüleme merkezinde çektirdim ücreti 400 tl ama Ağrısız canım dilek hanım var ondan randewu alabilirsin.istanbulda ağrısız sistemle rahim filmi çeken bayan bildiğiniz yer varmı???
lütfen yardımcı olursanız memnn olurum
çok teşekkür ederim canımm hiç ağrı olmuyormu gerçekten sonucun nasıl çıktı peki?Canım merhaba bende bahçelievler Betatom görüntüleme merkezinde çektirdim ücreti 400 tl ama Ağrısız canım dilek hanım var ondan randewu alabilirsin.
Çok şükür benim temiz çıktı doktorum prıl prıl olduğunu söyledi. İnşallah sizinde temiz çıkar :)çok teşekkür ederim canımm hiç ağrı olmuyormu gerçekten sonucun nasıl çıktı peki?
Ben yarın echomar hastanesinde çektircem 200 tl dijital çekilcek herkes acısız diyo bakalım inşallah açık çıkarBende diş gebelik geçirdim 5ay once doktorun rahim filmi çekmem gerektiğini söyledi bu ay çektirdim 2 tüpümde kapali cikti başka doktora gösterdim oda filmin güzel çekilmemiş dedi başka bir radyoloji doktoruna yorumlattim açık dedi problem yok dedi anestezi aldiğim için çekim esnasinda acikmi degilmi soramadimda sizce ne yapmaliyim bana yardim edin lütfen
Bende yarın orda çektircem inşallah kolay geçer yaaaArkadaşlar bende bugün HSG çektirdim. Çok korkuyordum internetten uzun araştırmaların sonucu (ki bu araştırmalarda kadınlar kulübünün etkisi büyük) şişli echomar da karar verdim çünkü ağrısız olduğunu birkaç kişiden okudum ve oraya gittim. Gerçekten hiç ağrım ve acım olmadı normal muayeneden bir farkı yoktu benim için. Çalışanlar çok ilgiliydi. Sonuçlarımda güzel çıktı hiçbir sorun yok aşılama düşünüyorum artık inşallah olur. Bu filmi çektirmek zorunda olanlar hiç beklemesin hemen çektirsinler kafaları rahatlasın:)
Bide bişey sorucam bize anastezi olmadan 200 dediler siz ne ödedinizArkadaşlar bende bugün HSG çektirdim. Çok korkuyordum internetten uzun araştırmaların sonucu (ki bu araştırmalarda kadınlar kulübünün etkisi büyük) şişli echomar da karar verdim çünkü ağrısız olduğunu birkaç kişiden okudum ve oraya gittim. Gerçekten hiç ağrım ve acım olmadı normal muayeneden bir farkı yoktu benim için. Çalışanlar çok ilgiliydi. Sonuçlarımda güzel çıktı hiçbir sorun yok aşılama düşünüyorum artık inşallah olur. Bu filmi çektirmek zorunda olanlar hiç beklemesin hemen çektirsinler kafaları rahatlasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?