- 12 Ocak 2015
- 19
- 9
- 3
- 36
Bana filmin kaç boyuttan çektiklerini yazarmisin lütfen rica ediyorumBende yarın orda çektircem inşallah kolay geçer yaaa
Çok geçmiş olsun canım..5 günüdr hasta yatıyordum girmedim nete ateşler içinde yattım
Geçmiş olsun canım.. Bilgim yok maalesef canım randevu alımı hakkında. İnşallah ağrısız olur.Kızlar bende tam 1 ay önce kürtaj oldum adet olur olmaz radyolojiden gün alacağım üniversite hastanesinde Olacağım için biraz korkuyorum açıkcası ilgilenmezler diye ... Radyolojiye direk gidip gün alabiliyo muyuz acaba doktorlar hiç şlgilenmiyo sadece gün alacaksın yapacsz dedi
Canım operasyonlar artık çok kısa sürüyor ve sorun olmuyor. Üzülme. Biraz daha araştır. Olmazsa başka bir doktora daha sor. İlla olman gerekiyorsa da korkma canım. Bebeğine kavuşacağını düşün.. Geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar.vajinal muayene olamıyorumdoktorum pelvik ultrasonla baktı ve rahim içinde et parçası çıktı gebeliğe engel olabilir dedi nisan ayından beri düşünüyoruz tabi olmadı doktorum bunun operasyonla temizlenmesi gerekiyor dedi açıkçası düşününce bile geriliyorum kendimi kasıyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Yok canım kötü bir şey olmamıştır, Allah korusun. Düşünme kötü şeyler. Bazısının ağrısı bir kaç gün sürüyormuş. Senin doz da fazla olduğu için ondan olmuştur.Ben de gecen hafta, sabah uyanıp bi cesaret, ani bir kararla gittim hsg cektirdim arkadaşlar. Anestezi istemedim niyeysebi kere yapan kisi, yaptiranin ağrı eşiği, tuplerin durumu vs her faktör önemli. Cok tedirgin yattim o masaya ama doktorum cok sakinlestirmeye çalıştı sağolsun. Ilk dozda cok ağrı yaşamadım. Ama tuplerimin ikisi de sıkı sıkıya kapali çıktı doktorum belki açılır umuduyla tam üç doz daha ve her seferinde basıncı arttirarak ilac enjekte etti. Enjekte aninda acı fazla ama sonrasinda kalmiyo neyse ki. Keske daha once yaptirsaymisim da bunca zaman hamile miyim acaba diye bosuna kuruntulanmasaymisim. Iki tupum de kapaliyken hamile kalmam imkansizmis elbette. Yalniz dört gün oldu hala ağrı hissediyorum bazen bu normal mi? Yoksa dört dozun yan etkis mi? Ya kötü bisey olduysa diye cok korkuyorum
Normalde çekim sırasında kendini kasarsan kapalı çıkabilirmiş. Sen anestezili olmuşsun, kasamazsın ama.. Belki de çeken yer iyi değildi canım. Kapalı çıkınca emin de olunamıyorsa tekrar çektirmekte fayda var.Bende diş gebelik geçirdim 5ay once doktorun rahim filmi çekmem gerektiğini söyledi bu ay çektirdim 2 tüpümde kapali cikti başka doktora gösterdim oda filmin güzel çekilmemiş dedi başka bir radyoloji doktoruna yorumlattim açık dedi problem yok dedi anestezi aldiğim için çekim esnasinda acikmi degilmi soramadimda sizce ne yapmaliyim bana yardim edin lütfen
Ben cd almadım canım. Röntgen filmi olarak verdiler bana. İlaç verilmeden önce 1 ve verildikten sonra ilacın yayılmasını gösteren 3 röntgen filminin tek sayfada olduğu 1 film.Birde sizin rahim filminiz tek acidanmi çekilmiş benim CD tek film var içinde
Canım Echomarda 400 lira diye biliyorum ben anestezisiz. Ben de radyotomda çektirdim, aynı ayarda bir yer ve 400 liraydı.Bide bişey sorucam bize anastezi olmadan 200 dediler siz ne ödediniz
Ay çok heyecanlı gerçekten.. Hayırlı uğurlu olsun canım. Sonucu çok güzel olsun inşallahdely çok sağol cnm teşkkür ederim çok şükür iyileştim ve c.tesi günü tüp bebeğe başlıyorumm şimdiden heyecan sarmaya başladı .
Çok teşekkürler canıminşllh hiç gerek kalmaz canım aşılamaya bu ay müjdeli haberini alırız inşallh hamile olursn .
Sorun değildir canım. Filmden dolayıdır. Daha yeni sayılır film. Devam ederse doktoruna gidersin.Mrblar bir hafta önce rahim filmi çekndm tuplerm ilaçla birlkte açıldı esmle birlkte oldktan snra az bi pembemsi sıvı geliyor normal mi sİzce
Onu bilmiyorum canım. Ama hiç açıldıktan sonra kapandı diyen duymadım.Çok teşekkr ederm cevapladğnz için bi sorum daha var tuplerm şuan da ilaçla birlkte açıldı ama kapanır mı kendiliğnden kilom da çok fazla 100 kiloyum bu kiloda olupta rahm filminin ardından hamile kalan var mı
Çok geçmiş olsun canım..
Geçmiş olsun canım.. Bilgim yok maalesef canım randevu alımı hakkında. İnşallah ağrısız olur.
Canım operasyonlar artık çok kısa sürüyor ve sorun olmuyor. Üzülme. Biraz daha araştır. Olmazsa başka bir doktora daha sor. İlla olman gerekiyorsa da korkma canım. Bebeğine kavuşacağını düşün.. Geçmiş olsun.
Yok canım kötü bir şey olmamıştır, Allah korusun. Düşünme kötü şeyler. Bazısının ağrısı bir kaç gün sürüyormuş. Senin doz da fazla olduğu için ondan olmuştur.
Normalde çekim sırasında kendini kasarsan kapalı çıkabilirmiş. Sen anestezili olmuşsun, kasamazsın ama.. Belki de çeken yer iyi değildi canım. Kapalı çıkınca emin de olunamıyorsa tekrar çektirmekte fayda var.
Ben cd almadım canım. Röntgen filmi olarak verdiler bana. İlaç verilmeden önce 1 ve verildikten sonra ilacın yayılmasını gösteren 3 röntgen filminin tek sayfada olduğu 1 film.
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
Allah razi olsun
Rica ederimCevap verdiğin için çok teşekkür ederim
Allah razi olsun
tatlıım merhaaba çektirdinmi rahim filmi?Kızlar acil yardım lütfen !!! Yarın rahim filmi çektirmem lazım ama hastane bulamadım çok morelim bozuldu 150 200 tl ye istanbulda klinik yada özel bayan doktor çeken yer varmı. Eşim erkege hayatta müsade etmz lütfn yrdım edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?