merhaba kızlarr bnde çektirdim 4 gün önce çok cnm yanmadı öle anestezisiz çktirdim

5 günüdr hasta yatıyordum girmedim nete ateşler içinde yattım
Çok geçmiş olsun canım..

Geçmiş olsun canım.. Bilgim yok maalesef canım randevu alımı hakkında. İnşallah ağrısız olur.

Canım operasyonlar artık çok kısa sürüyor ve sorun olmuyor. Üzülme. Biraz daha araştır. Olmazsa başka bir doktora daha sor. İlla olman gerekiyorsa da korkma canım. Bebeğine kavuşacağını düşün.. Geçmiş olsun.

Yok canım kötü bir şey olmamıştır, Allah korusun. Düşünme kötü şeyler. Bazısının ağrısı bir kaç gün sürüyormuş. Senin doz da fazla olduğu için ondan olmuştur.

Normalde çekim sırasında kendini kasarsan kapalı çıkabilirmiş. Sen anestezili olmuşsun, kasamazsın ama.. Belki de çeken yer iyi değildi canım. Kapalı çıkınca emin de olunamıyorsa tekrar çektirmekte fayda var.
Birde sizin rahim filminiz tek acidanmi çekilmiş benim CD tek film var içinde
Ben cd almadım canım. Röntgen filmi olarak verdiler bana. İlaç verilmeden önce 1 ve verildikten sonra ilacın yayılmasını gösteren 3 röntgen filminin tek sayfada olduğu 1 film.

Bide bişey sorucam bize anastezi olmadan 200 dediler siz ne ödediniz
Canım Echomarda 400 lira diye biliyorum ben anestezisiz. Ben de radyotomda çektirdim, aynı ayarda bir yer ve 400 liraydı.

dely çok sağol cnm teşkkür ederim çok şükür iyileştim ve c.tesi günü tüp bebeğe başlıyorumm şimdiden heyecan sarmaya başladı .

dely çok sağol cnm teşkkür ederim çok şükür iyileştim ve c.tesi günü tüp bebeğe başlıyorumm şimdiden heyecan sarmaya başladı .
Ay çok heyecanlı gerçekten.. Hayırlı uğurlu olsun canım. Sonucu çok güzel olsun inşallah

Sen hiç aşılama yaptırmış mıydın? Bu ay kendiliğinden olmazsa önümüzdeki ay aşılama olacak sanırım da. Acıyor mu acaba işlem aşamasında merak ediyorum.

yok canm ben hiç yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım var kuzenim var hiç hissetmediklerini söylüyorlar birazda insanın kendi elinde olduğunu rahat olunması gerektiğini söylüyorlar.

inşllh hiç gerek kalmaz canım aşılamaya bu ay müjdeli haberini alırız inşallh hamile olursn .

Mrblar bir hafta önce rahim filmi çekndm tuplerm ilaçla birlkte açıldı esmle birlkte oldktan snra az bi pembemsi sıvı geliyor normal mi sİzce

inşllh hiç gerek kalmaz canım aşılamaya bu ay müjdeli haberini alırız inşallh hamile olursn .
Çok teşekkürler canım Hayırlısıyla inşallah.. Hepimizin olsun

Mrblar bir hafta önce rahim filmi çekndm tuplerm ilaçla birlkte açıldı esmle birlkte oldktan snra az bi pembemsi sıvı geliyor normal mi sİzce
Sorun değildir canım. Filmden dolayıdır. Daha yeni sayılır film. Devam ederse doktoruna gidersin.

normal bir durum ama sürekli devam ederse doktorunla konuş derim.

Çok teşekkr ederm cevapladğnz için bi sorum daha var tuplerm şuan da ilaçla birlkte açıldı ama kapanır mı kendiliğnden kilom da çok fazla 100 kiloyum bu kiloda olupta rahm filminin ardından hamile kalan var mı

Onu bilmiyorum canım. Ama hiç açıldıktan sonra kapandı diyen duymadım.

Kapanacağını düşünmüyor net cvp tabiki doktorda ama bugüne kadar açılıp kapanan duymadım canım var komşumn gelini hamile kaldı cnm :) darısı inşllh senin başınaaaaa :)

Allah tüm isteyenlere sağlklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallh

Eşinin sperm ileri hareketliliği %10 olupta bebek sahibi olan var mı

tatlıım merhaaba çektirdinmi rahim filmi?

Rahim filmnden 13 gün sonra leke geldi normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…