Hsg çektirecek olanlar eğer korkuyorsanız bilinizki bu acı çekme acıyı hisetme kişiden kişiye değişir .ben ilk çektirdiğimde çok canım yandı çok gerildim ve tüplerin ikiside kapalı dendi. Laperoskopi için Zeynep kâmile gönderdi özel hastanedeki doktor. Zeynep kâmilde ise hsg tekrarı istedi %60 açıktır tüpler gerilmeden dolayı kapalı görünebiliyor dedi. Anestezili çektirmediğim için çok pişmanım şimdi Pazartesi tekrar ama anestezili hsg çektireceğim ... Şu ana kadar çektiğim acı ve üzüntü cabası... Kendinizi mutsuz etmeyin garanti olsun anestezili olsun sonuç ne ise Allah'tan artık...hayırlısı

Son düzenleme:

1. Az önce
    Konu Sahibi : vicdan

2. nisre74Yeni Üye
    Üye

Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Yeni
    Hsg çektirecek olanlar eğer koruyorsanız bilinizki bu acı çekme acıyı hisetme kişiden kişiye değişir .ben ilk çektirdiğimde çok canım yandı çok gerildim ve tüplerin ikiside kapalı dendi. Laperoskopi için Zeynep kâmile gönderdi özel hastanedeki doktor. Zeynep kâmilde ise hsg tekrarı istedi %60 açıktır tüpler gerilmeden dolayı kapalı görünebiliyor dedi. Anestezili çektirmediğim için çok pişmanım şimdi Pazartesi tekrar ama anestezili hsg çektireceğim ... Şu ana kadar çektiğim acı ve üzüntü cabası... Kendinizi mutsuz etmeyin garanti olsun anestezili olsun sonuç ne ise Allah'tan artık...hayırlısı
    nisre74, Az önceDüzenleK.İ.B.
    #4283+ Çoklu AlıntıCevapla

Ilk hsg yi canlı canlı çektirmiştim çok canım yandı çok gerildim ve tüplerin ikiside kapalı çıkmıştı çok acılar çektim çok üzüldüm. Bügün başka bir hastanede çektirdim çok temiz çok güvenli bi ortamda bütün malzemeler kişiye özel steril olan bir hastanede anestezili çektirdim . iki tüpümde açık çıktı doktor kapalıysa bile açmaya çalışacağım yani açılabilir de dedi. Uyandığımda hiç ağrı hissetmedim sadece uyuduğumu hatırlıyorum beni uyandıran hemşire başımda sonucu sevinçle söyledi bile doktor çok güzel dedi ,dedi sevinçle eşim yanıma koştu eşim nasıl diyerek .... Çok mutlu bir andıdoktor tüplerin açık dedi.... Önceki hsg de o gün beni tüp bebek merkezine gönderdiler. O ağrı korku ve üzüntüyle tüp bebek merkezinde beklediğim dakikalardaki psikolojimi anlatamam.... Pko hastasıym bir dahaki ay klomofen kullanacağız dedi doktor... Fakat bu arada endokronolojiyede muayene oldum açlık tokluk şekerime baktı hormonlarında da bozukluk var çünkü onların sonucu ayın 30 nda çıkacak.. Anestezili çektirin benim gibi olmayın acı cekmeyinnn...

bugün çektirdim hsg hiç aqrı sızı duymadım ve anestesiz yapıldı doktorum çok iyiyidi çok korkuyordum bende söylenenleri duydukça korkum artmıştı fakat netten araştırdım şuan normal yaşantıma dewam ediyorum allaha şükür aqrı sızı nede kanama olmadı benim doktorum hsg çektirmemi istedi tüplerim açıkmış temiz çıktı yarın kontrole gidicem bakalım sonra ki işlem ne olacak kimse korkmasın...

nasıl yani 200 tl ? ben anestesiz 400 tl ödedim buqun aqrısız sızız oldu hayırlısıyla sizede geçmiş olsun

GEÇMİŞ OLSUN. Bende buqun şişli ecomar da hsg çektirdim Cevat bey çok iyi sohbet ederek sakinleştirerek işlemi yaptı güler yüüzlü hepsi ve aqrısız sızız geçti şuan iyim şükürler olsun normal 1 gün gibi sanki işlem yapılmamış gibi benim tüplerim açıkmış hmile kalma olasılığın yükseldi dedi yüzüm güldü sevindim 2 bucuk senedir evliyim malesef olmuyor herşey normal bakalımyarın normal doktor kontrolum var sonraki işlem ne olur bilemiyorum inşallah hayırlı haberler alırız gelecek aylarda ..

Slm bende bugün rahim filmi çekildim gerçekten bende çok korkuyordum ilaç kasiklarimda sadece 3 dk lik bi ağrı yaptı biraz çık kanamam oldu doktor hanim tuplerim açık mi diye baktı Allaha Şükür acikmis çok sevindim

Ne güzel geçmiş olsun...

ya kızlar anestezılı cekılen varmı hsgyı ben anestezılı cekılıcem c.tesı... anestezılı demek tamamen bayıltıyolar mı demek

kızlar rahim filmini adetin kaçıncı günü çektiriyorsunuz?

cnm bende yaptırmayı düşünüyrum. bunu gittiğimiz herhangi bir doktor yapabılıyor mu? bende kadın istiyorum

sukur cnm.. bende cok merak edıyorum acıkmı degılmı c.tesı bakıcaz artık

evet tamamen bayıltıyorlarmış. adetinizin kaçıncı güü? aşılama hangi gün yapılıyor canm
Aşılama için yumurta takibi yapılıyor. Yumurta çatladığı gün aşılama yapılıyor, bu da kaç günde bir adet olduğunuza göre yaklaşık olarak adetin 14 - 20. günleri arasına denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…