- 12 Ocak 2015
- 19
- 9
- 3
- 36
Bu sabah hsg cektirdim. Cok korkuyodum ama boşuna stres yapmışım normal vajinal muayene gibi agrı sızı hiç birşey hissetmedim . Şişli Echomar'da çektirdim kim çekicek diye meraktan sordum danismadaki kiz "Cevat bey dedi erkek istemiyorum derseniz değişiklik yapariz dedi" ama ben Cevat beyin methini daha önceden duyduğum için Cevat bey çekti içeride 3 bayan daha vardı, fiyatı 400 tl.. gitmeden evvel çok korkmus biri olarak gece stresten uyumamis biri olarak cektirecek arkadaslara tavsiye ediyorum gidip şişli echomarda cektirebilirsiniz :)
Slm bende bugün rahim filmi çekildim gerçekten bende çok korkuyordum ilaç kasiklarimda sadece 3 dk lik bi ağrı yaptı biraz çık kanamam oldu doktor hanim tuplerim açık mi diye baktı Allaha Şükür acikmis çok sevindimArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ne güzel geçmiş olsun...bugün çektirdim hsg hiç aqrı sızı duymadım ve anestesiz yapıldı doktorum çok iyiyidi çok korkuyordum bende söylenenleri duydukça korkum artmıştı fakat netten araştırdım şuan normal yaşantıma dewam ediyorum allaha şükür aqrı sızı nede kanama olmadı benim doktorum hsg çektirmemi istedi tüplerim açıkmış temiz çıktı yarın kontrole gidicem bakalım sonra ki işlem ne olacak kimse korkmasın...
evet tamamen bayıltıyorlarmış. adetinizin kaçıncı güü? aşılama hangi gün yapılıyor canmya kızlar anestezılı cekılen varmı hsgyı ben anestezılı cekılıcem c.tesı... anestezılı demek tamamen bayıltıyolar mı demek
cnm bende yaptırmayı düşünüyrum. bunu gittiğimiz herhangi bir doktor yapabılıyor mu? bende kadın istiyorumSlm bende bugün rahim filmi çekildim gerçekten bende çok korkuyordum ilaç kasiklarimda sadece 3 dk lik bi ağrı yaptı biraz çık kanamam oldu doktor hanim tuplerim açık mi diye baktı Allaha Şükür acikmis çok sevindim
Adet biter bitmez çektirebilirsin. Hamilelik riski olmaması gerekiyor, bu yüzden adetten sonra en geç 1 hafta içerisinde çektirmek iyi olur.kızlar rahim filmini adetin kaçıncı günü çektiriyorsunuz?
sımdılık asılama ıle ılgılı bırasey demedı adetım bıter bıtmez gıdıcemevet tamamen bayıltıyorlarmış. adetinizin kaçıncı güü? aşılama hangi gün yapılıyor canm
sukur cnm.. bende cok merak edıyorum acıkmı degılmı c.tesı bakıcaz artıkSlm bende bugün rahim filmi çekildim gerçekten bende çok korkuyordum ilaç kasiklarimda sadece 3 dk lik bi ağrı yaptı biraz çık kanamam oldu doktor hanim tuplerim açık mi diye baktı Allaha Şükür acikmis çok sevindim
Aşılama için yumurta takibi yapılıyor. Yumurta çatladığı gün aşılama yapılıyor, bu da kaç günde bir adet olduğunuza göre yaklaşık olarak adetin 14 - 20. günleri arasına denk geliyor.evet tamamen bayıltıyorlarmış. adetinizin kaçıncı güü? aşılama hangi gün yapılıyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?