anladm cnm çok tşk edrmAşılama için yumurta takibi yapılıyor. Yumurta çatladığı gün aşılama yapılıyor, bu da kaç günde bir adet olduğunuza göre yaklaşık olarak adetin 14 - 20. günleri arasına denk geliyor.
Benim rahım flmi mi kendi doktorum çekticnm bende yaptırmayı düşünüyrum. bunu gittiğimiz herhangi bir doktor yapabılıyor mu? bende kadın istiyorum
İnşallah açıktır cnm haber verirsin burdansukur cnm.. bende cok merak edıyorum acıkmı degılmı c.tesı bakıcaz artık
radyolog çekiyormuş galıbaBenim rahım flmi mi kendi doktorum çekti
Senin doktorun erkek mi bayan mi
Hmm onu bilmiyorum cnmradyolog çekiyormuş galıba
ıns... tamam mutlaka haber verırımİnşallah açıktır cnm haber verirsin burdan
cnm bende yaptırmayı düşünüyrum. bunu gittiğimiz herhangi bir doktor yapabılıyor mu? bende kadın istiyorum
Rahim filmi çeken yerler var canım. Görüntüleme merkezleri. Hani MR çeken, endoskopi falan vs yapan yerler.. Devlet hastanelerinde de var ama sıra oluyor sanırım devlette ve evet radyologlar çekiyor. Raporu onlar hazırlıyor. Sen onu doktoruna gösteriyorsun. Eğer doktorunun olduğu hastanede bu imkan varsa, tabi kendi doktorun da yapabilir sanırım. Onu bilmiyorum. Eğer kadın istiyorsan arayıp kadın uzman var mı diye sorabilirsin.radyolog çekiyormuş galıba
Canım doktor çok olumsuz konuşmuş. Sen kötü düşünme sakınarkadaşlar, benim 4,5 cm kistim var. Kistim tedavi görmeme rağmen küçülmedi. Bugün doktor sol tüpe yapışık olabileceğini söyledi. Şimdiye kadar hep korunduk ama artık bebek istiyoruz. Doktor rahim filmi çekmen gerek dedi. Gebe kalma ihtimalin olmayabilir. Diğer tüp açıksa ordan gebe kalabilirsin dedi. Ya kafam allak bullak oldu. Şimdi tüplerim kapalı mı, yoksa kist mi yapışıklık yapmış. Rahim filmini neden istedi? Benim durumumu yaşayan var mı?(((
Hayırlısı olsun inşallah..Cevabınız içimi rahatlattı çok teşekkür ederim. Evet sogan kurunu denedim ancak benim kistte faydası olmadı. Doktorlar kistin turu hakkında net birsey de söylemiyorlar. Bakalım ilk defa bu ay korunmucam ınş. Sonuç alırız. Yoksa hs g ve diğer yollar artık.
Hemen tüp bebek olacak gibi düşünme, daha yeni başlayacakmışsınız. Biz 1 yıldır deniyoruz ve sorun da görünmüyor, ama sabretmemiz lazım.. Umutla bekliyoruz.. ki daha çok uzun yıllar bekleyenler var ve hala umutlular.. Güzel düşün güzel olsun..Benim bu konularda pek bilgim yok. Tüp bebek ortalama ne kadar maliyete sahip oluyo acaba?
Teşekkür ederim :)))) İnşallah güzel sonuçlar alırız.Hayırlısı olsun inşallah..
Hemen tüp bebek olacak gibi düşünme, daha yeni başlayacakmışsınız. Biz 1 yıldır deniyoruz ve sorun da görünmüyor, ama sabretmemiz lazım.. Umutla bekliyoruz.. ki daha çok uzun yıllar bekleyenler var ve hala umutlular.. Güzel düşün güzel olsun..
Tüp bebek özel hastanelerde 7.000 lira civarı sanırım. Devlette yaptırmak için belli bir süre ve başka aşamalardan geçmiş olmak gerekiyor. Rapor alınması lazım falan.. O kısmı bilmiyorum. Tüp bebek öncesi eşinizin ve sizin sağlık durumunuz uygunsa önce aşılama deneniyor. O da 1000 küsur lira galiba ama her koşulda yapılmıyor. Kadında bir problem yoksa uygulanıyor sanırım. Onda şans biraz düşük.
Slm cnm napiyosunıns... tamam mutlaka haber verırım
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun Allah herkeze hayırlı evlat nasip etsin ...bende izmir deyim cuma günü tüp bebek için basvurduk şimdi bu filmi cekilmem gerek 9 eylülde anestezi uyguladilarmi acaba uygulamadiysada çok acı çektiniz mi birde çok uzun zamandami randevu verdiler yoksa kısa zamandami çok soru sordum biliyorum ama cevaplarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederimizmirdeyim ben canım 9 eylül üniversitesinde çekildim.
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun Allah herkeze hayırlı evlat nasip etsin ...bende izmir deyim cuma günü tüp bebek için basvurduk şimdi bu filmi cekilmem gerek 9 eylülde anestezi uyguladilarmi acaba uygulamadiysada çok acı çektiniz mi birde çok uzun zamandami randevu verdiler yoksa kısa zamandami çok soru sordum biliyorum ama cevaplarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
slm cnm haftasonu ev kalabalıktı gıremedım kkya evet gıttım sukurler olsun tertemız cıktı hsg tuplerım de acıkmısSlm cnm napiyosun
ne yaptın gittin mi doktor a
Geçmiş olsun.. Ben aneztesisiz çektirmiştim geçen ay, evet acıdı ama az. 2 dakka sürdü zaten. Kişiden kişiye ve çeken doktora da bağlı olarak değişiyor sanıyorum. Bir de ilaç tüplerden geçmekte zorlanınca daha çok ağrı oluyor sanırım. Sonuçta bana 1 kere ilaç verdiler. Ha bitti ha bitecek diye dayandım, ama size 3 kere vermişler.. Zor olmuştur tabi. Geçmiş olsun tekrar. Kendini kasınca tıkalı gibi görünebilir diyorlar ama ilaç geçmemiş diyorsun.. o zaman kapalıdır sanırım canım.. Yani tabi ki net bilmiyorum. Doktoruna sordun mu? Devlette mi çektirmiştin? İmkanın varsa anestezili olarak bir daha çektir istersen, zaten anestezi ile insan hiç anlamıyormuş. Tabi en iyisini doktorun söyler sana..Merhaba geçen hafta rahım filmi çektirdim anestesi almadan. tam 3 kere ilaç verdi doktor ilk 2sınde ılaç hıc kanaldan geçmedi 3. de sağ tüpten geçti. sol tüpüm kapalı çıktı. o kadar çok canım yandı ki bağırdım ağladım. keşke anestezili çektirseydim . acaba ağrıdan kendimi kastığım için de kapalı çıkmış olabilir mi
Geçmiş olsun.. Ben aneztesisiz çektirmiştim geçen ay, evet acıdı ama az. 2 dakka sürdü zaten. Kişiden kişiye ve çeken doktora da bağlı olarak değişiyor sanıyorum. Bir de ilaç tüplerden geçmekte zorlanınca daha çok ağrı oluyor sanırım. Sonuçta bana 1 kere ilaç verdiler. Ha bitti ha bitecek diye dayandım, ama size 3 kere vermişler.. Zor olmuştur tabi. Geçmiş olsun tekrar. Kendini kasınca tıkalı gibi görünebilir diyorlar ama ilaç geçmemiş diyorsun.. o zaman kapalıdır sanırım canım.. Yani tabi ki net bilmiyorum. Doktoruna sordun mu? Devlette mi çektirmiştin? İmkanın varsa anestezili olarak bir daha çektir istersen, zaten anestezi ile insan hiç anlamıyormuş. Tabi en iyisini doktorun söyler sana..
Bu arada tek tüpün kapalı bile olsa bu normal yolla bebek sahibi olmana engel değil. İnşallah açıktır tabi. İnşallah bir an önce hayırlısıyla kavuşursun bebeğine..[/QUO
teşekkürler. Özel hastanede çektirdim canım doktorum anestesiz tavsiye etti katlanırım diye düşünmüştüm ama 3 ilaç olunca artık sonuncuya dayanamadım doktor da şaşırdı senı çok hırpaladım ilaç hiç gitmedi dedi. ben çok enfeksiyon geçirdim sanırım o yüzden kapalı. şimdi 2 ay hap tedavisi görcm sonra tekrar film çekicez dedi tabi bu sefer asla anestezisiz çektirmem bile bile yatamam oraya.. doktotr da hamile kalamzsın diye bir şey yok tek tüple de hamile kalan var dedi tabi 2ye göre şansım biraz daha düşük.. hakkımızda hayırlısı 2 senedir istiyoruz başka bir sorunumuz yok. inşallh rabbim bizede nasip eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?