teşekkürler. Özel hastanede çektirdim canım doktorum anestesiz tavsiye etti katlanırım diye düşünmüştüm ama 3 ilaç olunca artık sonuncuya dayanamadım doktor da şaşırdı senı çok hırpaladım ilaç hiç gitmedi dedi. ben çok enfeksiyon geçirdim sanırım o yüzden kapalı. şimdi 2 ay hap tedavisi görcm sonra tekrar film çekicez dedi tabi bu sefer asla anestezisiz çektirmem bile bile yatamam oraya.. doktotr da hamile kalamzsın diye bir şey yok tek tüple de hamile kalan var dedi tabi 2ye göre şansım biraz daha düşük.. hakkımızda hayırlısı 2 senedir istiyoruz başka bir sorunumuz yok. inşallh rabbim bizede nasip eder..
Teşekkür ederim randevuyu nasıl aldınız orda ayrı doktora gittinizmi yoksa direk hsg için mi randevu aldınız biliyorum çok soru sordum cevabınız için teşekkürlermerhaba filiz. ben anestezi istemediğim için ilk adetim ile çekilebildim. anestezi istersem 3-4 ay ileri atacaklardı öncelik kendi hastalarınınmış. zaten anesteziye karşı olduğum için ve dayanırım dediğim için çok da önemli değildi. ağrıya gelince kişiden kişiye değişiyor. benden önceki kadının canı çok yanmış galiba çünkü çok bağırdı ama benim hiç yanmadı. hafif bi gaz ağrısı hafif bi adet ağrısı gibi bişey hissettim. yaklaşık 15 dakika sürdü. hoplayıp zıplayarak çıktım oradan. sonrasında ne kanamam oldu ne ağrım. verdikleri antibiyotiki bile kullanmadım. sana tavsiyem diyafram nefesi al ver. yani burnundan nefes al ağzından üfleyerek ver, bir de işlemden 2 saat öncesinde 1 er saat arayla ağrı kesici içtim. işe yaramış olabilir. sen de yapabilirsin. benim çekim saa3 teydi. 1 de ve 2 de 1 tane ağrı kesici arveles içtim. ve kendi kendime bu 15 dakikalık işleme dayanamayan nasıl doğum yapar dedim ve girdim.
Ah iyii bari cnm çok sevindim açık olduğunaslm cnm haftasonu ev kalabalıktı gıremedım kkya evet gıttım sukurler olsun tertemız cıktı hsg tuplerım de acıkmıs
SAOL CNM BENDE COK SEVINDIM DARISI DIGER KARDESLERIMZIN BASINAAh iyii bari cnm çok sevindim açık olduğuna
Teşekkür ederim randevuyu nasıl aldınız orda ayrı doktora gittinizmi yoksa direk hsg için mi randevu aldınız biliyorum çok soru sordum cevabınız için teşekkürler
Merhaba arkadaslar. Cuma gunu rahim filmi cektirecm. Anestezi istemedim. Nasil bi surec anlatabilirmisiniz.
Tesekkur ederim. İnsallah bende de agri falan olmaz.acı eşiğin yüksek ise korkacak bir şey yok. benim 15 dakika sürdü. hiç ağrı hissetmedim. sadece sıvıyı gönderirlerken hafif bi gaz dolaştı kasıklarımda sanki. o kadar. sonrasında da ne kanamam oldu ne ağrım
Tesekkur ederim. İnsallah bende de agri falan olmaz.
Hep aklimda zaten. O yuzden gelmiyo aylardirbebeğini düşün
Aminn arkadaşım ınsallahh hayirlisiylaSAOL CNM BENDE COK SEVINDIM DARISI DIGER KARDESLERIMZIN BASINA
Merhaba cnm bende yaklaşık 2 hafta önce rahim filmi çekildim çok korkuyordum ama hiç korktugum gibi olmadı doktor un işi sadece 5 dk lik ağrı çekmek de gerçekten bak abartmiyorum 3 dk lik sonra hemen kalktım biraz kanamam oldu sonra gecti tuplerim acıkmı diye baktı da Allaha Şükür ki acikmis inşallah senin de öyledir cnminşallah canım inşallah
Merhaba cnm bende yaklaşık 2 hafta önce rahim filmi çekildim çok korkuyordum ama hiç korktugum gibi olmadı doktor un işi sadece 5 dk lik ağrı çekmek de gerçekten bak abartmiyorum 3 dk lik sonra hemen kalktım biraz kanamam oldu sonra gecti tuplerim acıkmı diye baktı da Allaha Şükür ki acikmis inşallah senin de öyledir cnm
Aa evet k bakma cnmselam canım yanlış kişiyi alıntılamışsın : )
Tesekkur ederim cnm tavsiyelerin icin. İnsallah bende de sorun cikmaz. Anestezi istemedim daha saglikli dedi doktor.Merhaba cnm bende yaklaşık 2 hafta önce rahim filmi çekildim çok korkuyordum ama hiç korktugum gibi olmadı doktor un işi sadece 5 dk lik ağrı çekmek de gerçekten bak abartmiyorum 3 dk lik sonra hemen kalktım biraz kanamam oldu sonra gecti tuplerim acıkmı diye baktı da Allaha Şükür ki acikmis inşallah senin de öyledir cnm
Canim ben de cuma cektirecegim ama senin dedigin yerde degil. Ozel bi hastanede cektirecegm. Ben de tıp fakultesine gidecektim ama dedigin gibi uzak bi tarihe sira veriyolar. Ozele git derim eger beklemek istemiyosan canim. Ben anestesisiz istedim daha saglikli dedi doktorum. 385 tl odeyecegiz. Bide kadin dogum doktorlari yapio diye biliyorum. Benimkini kadin dogumcu cekecek. Hakkimizda hayirlisi canim insallah bi sorun cikmaz.merhabalar
etlik deva tıp merkezi nde hsg çekilen varmı aranızda arkadaşalar ? sizce tıp merkezin de çekilmek doğrumu ? ben prof. e gidiyorum hacettepe ye ama hsg için bu ay randevu alamadım. birdahaki aya kalmasını istemiyorum. zaten muayene için 120 tl ödüyorum bari bunu ucuza getireyim dedim. 250 tl tıp merkezi. ama çok korkuyorum acaba sorun olur mu? düzgün yapar mı ki? radyoloji uzmanı çekiyor değil mi ?
Benimkini radyoloji uzmanı çekti canım. Özel bir merkezda çektirdim. 400 lira verdim. İstanbul'dayım.merhabalar
etlik deva tıp merkezi nde hsg çekilen varmı aranızda arkadaşalar ? sizce tıp merkezin de çekilmek doğrumu ? ben prof. e gidiyorum hacettepe ye ama hsg için bu ay randevu alamadım. birdahaki aya kalmasını istemiyorum. zaten muayene için 120 tl ödüyorum bari bunu ucuza getireyim dedim. 250 tl tıp merkezi. ama çok korkuyorum acaba sorun olur mu? düzgün yapar mı ki? radyoloji uzmanı çekiyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?