Evet canım.. 3 kere olunca işte, zor olmuştur tabi.. Tabi ki hamile kalabilirsin.. Hem olmadı aşılama vaar, tüp bebek var. Gönül ister ki onlara gerek kalmadan olsun ama kısmetimiz öyleyse napalım.. Yeter ki olsun.. Biz de 1 senedir istiyoruz. bu ay da olmazsa aşılama yaptırıcaz artık. Sağlıkla olsun da, nasıl olursa olsun.. Hakkımızda hayırlısı.. Yüzümüzü güldürsün bebişler inşallah en kısa zamanda

Teşekkür ederim randevuyu nasıl aldınız orda ayrı doktora gittinizmi yoksa direk hsg için mi randevu aldınız biliyorum çok soru sordum cevabınız için teşekkürler

Merhaba arkadaslar. Cuma gunu rahim filmi cektirecm. Anestezi istemedim. Nasil bi surec anlatabilirmisiniz.

Teşekkür ederim randevuyu nasıl aldınız orda ayrı doktora gittinizmi yoksa direk hsg için mi randevu aldınız biliyorum çok soru sordum cevabınız için teşekkürler

internetten infertiliteye randevu aldım. özel doktorum rahim filmi çekilmemi istedi. sgklıyım burası çekiyor diye geldim dedim. önce bıdı bıdı ettiler ama sonra itiraz edemediler

Merhaba arkadaslar. Cuma gunu rahim filmi cektirecm. Anestezi istemedim. Nasil bi surec anlatabilirmisiniz.

acı eşiğin yüksek ise korkacak bir şey yok. benim 15 dakika sürdü. hiç ağrı hissetmedim. sadece sıvıyı gönderirlerken hafif bi gaz dolaştı kasıklarımda sanki. o kadar. sonrasında da ne kanamam oldu ne ağrım

Tesekkur ederim. İnsallah bende de agri falan olmaz.

inşallah canım inşallah
Merhaba cnm bende yaklaşık 2 hafta önce rahim filmi çekildim çok korkuyordum ama hiç korktugum gibi olmadı doktor un işi sadece 5 dk lik ağrı çekmek de gerçekten bak abartmiyorum 3 dk lik sonra hemen kalktım biraz kanamam oldu sonra gecti tuplerim acıkmı diye baktı da Allaha Şükür ki acikmis inşallah senin de öyledir cnm

selam canım yanlış kişiyi alıntılamışsın : )

Tesekkur ederim cnm tavsiyelerin icin. İnsallah bende de sorun cikmaz. Anestezi istemedim daha saglikli dedi doktor.

Reactions: GCA
merhabalar
etlik deva tıp merkezi nde hsg çekilen varmı aranızda arkadaşalar ? sizce tıp merkezin de çekilmek doğrumu ? ben prof. e gidiyorum hacettepe ye ama hsg için bu ay randevu alamadım. birdahaki aya kalmasını istemiyorum. zaten muayene için 120 tl ödüyorum bari bunu ucuza getireyim dedim. 250 tl tıp merkezi. ama çok korkuyorum acaba sorun olur mu? düzgün yapar mı ki? radyoloji uzmanı çekiyor değil mi ?

Canim ben de cuma cektirecegim ama senin dedigin yerde degil. Ozel bi hastanede cektirecegm. Ben de tıp fakultesine gidecektim ama dedigin gibi uzak bi tarihe sira veriyolar. Ozele git derim eger beklemek istemiyosan canim. Ben anestesisiz istedim daha saglikli dedi doktorum. 385 tl odeyecegiz. Bide kadin dogum doktorlari yapio diye biliyorum. Benimkini kadin dogumcu cekecek. Hakkimizda hayirlisi canim insallah bi sorun cikmaz.

Benimkini radyoloji uzmanı çekti canım. Özel bir merkezda çektirdim. 400 lira verdim. İstanbul'dayım.

fobeks, dely ikinizede teşekkürler cevap için. fiyatlar çok uçuk 500 altında bulamadım Ankarada bir tek bunu buldum hemen gideyim dedim. sonuçta yapılıyorsa sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama yinede korkuyorum işte. kornual dış gebelik geçirdim ben geçen ay, normal yolla gebe kalabiliyorum ama hafif yapışıklık olabilirmiş. ilk gebeliğimde kürtajla sonlandı pıhtılaşma yüzünden. kürtaj yapışıklığa sebep olabiliyormuş. Bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…