Rica ederim canım. Geçmiş olsun.. İnşallah bundan sonra yaşamazsın böyle şeyler. Yok canım.. Çıkmaz sorun. Yaptır. Küçük yapışıklıklar varsa, onlar ilaçla açılabiliyormuş. Bu yüzden rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali artıyormuş. Merak etme. Olumlu düşün..fobeks, dely ikinizede teşekkürler cevap için. fiyatlar çok uçuk 500 altında bulamadım Ankarada bir tek bunu buldum hemen gideyim dedim. sonuçta yapılıyorsa sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama yinede korkuyorum işte. kornual dış gebelik geçirdim ben geçen ay, normal yolla gebe kalabiliyorum ama hafif yapışıklık olabilirmiş. ilk gebeliğimde kürtajla sonlandı pıhtılaşma yüzünden. kürtaj yapışıklığa sebep olabiliyormuş. Bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun ?
çok sağol canım, pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım, evet açılıyormuş ilaçla yapışıklık, yeni gebelik için bunu yaptırmadan gebe kalmak istemiyorum. kürtaj sonrası ilk adet bu, eğer bişi çıkmazsa korunmadan 3. gebelik için denicem inşallah.Rica ederim canım. Geçmiş olsun.. İnşallah bundan sonra yaşamazsın böyle şeyler. Yok canım.. Çıkmaz sorun. Yaptır. Küçük yapışıklıklar varsa, onlar ilaçla açılabiliyormuş. Bu yüzden rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali artıyormuş. Merak etme. Olumlu düşün..
İnşallah sağlıkla olur canımçok sağol canım, pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım, evet açılıyormuş ilaçla yapışıklık, yeni gebelik için bunu yaptırmadan gebe kalmak istemiyorum. kürtaj sonrası ilk adet bu, eğer bişi çıkmazsa korunmadan 3. gebelik için denicem inşallah.
Hayirlisi olsun canim. İnsallah bisey cikmaz. Guzel haberler alirsin.fobeks, dely ikinizede teşekkürler cevap için. fiyatlar çok uçuk 500 altında bulamadım Ankarada bir tek bunu buldum hemen gideyim dedim. sonuçta yapılıyorsa sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama yinede korkuyorum işte. kornual dış gebelik geçirdim ben geçen ay, normal yolla gebe kalabiliyorum ama hafif yapışıklık olabilirmiş. ilk gebeliğimde kürtajla sonlandı pıhtılaşma yüzünden. kürtaj yapışıklığa sebep olabiliyormuş. Bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun ?
ne güzel ya geçmiş olsun canım. ben sırf ucuz olsun diye bir tıp merkezinde çektireyim dedim öldüm öldüm dirildim. speculum takılırken. teknoloji böyle bir şey işte. 20 dk sürdü ve işlem tamamlanamdı dayanamdım çünkü. kesinlikle iyi bir yer şart. eşim çok kızdı bana il dışındaydı bekle beni gitme sakın oraya dedi dinlemedim. ve gördüm sonuçları zaten evime çok uzaktı sırf ucuz diye gittim. 250 tl ydi. halbuki her yer 500 falan en az. şuan elde var sıfır. birdahaki aya anestezili düzgün biryrde olucam. öyle gözüm korktuki anestezi olmadan olamam artık.Merhaba herkese, ben dun rahim filmi cektirdim. Istanbul sisli echomarda. Gercekten hic bisey hissetmedim doktor bana bitti dedi hadi canim ne zaman basladi dedim. Tavsiye ederim herkese. Eskiden radyomar findikzade ekibi oraya gecmis. Girmeden once de beni cok rahatlattilar 3 dk da bitti.
Keske oyle biyere gitseydin canim ya hem islem de tamamlanmamis bosu bosuna aci cekmissin..ben anlamadim bile 3 dk surdu.istanbulda olsaydin oraya git derdim. Olsun iyi biyere gidersin hallolur insallah canim heryeri ayni dusunme korkma.ne güzel ya geçmiş olsun canım. ben sırf ucuz olsun diye bir tıp merkezinde çektireyim dedim öldüm öldüm dirildim. speculum takılırken. teknoloji böyle bir şey işte. 20 dk sürdü ve işlem tamamlanamdı dayanamdım çünkü. kesinlikle iyi bir yer şart. eşim çok kızdı bana il dışındaydı bekle beni gitme sakın oraya dedi dinlemedim. ve gördüm sonuçları zaten evime çok uzaktı sırf ucuz diye gittim. 250 tl ydi. halbuki her yer 500 falan en az. şuan elde var sıfır. birdahaki aya anestezili düzgün biryrde olucam. öyle gözüm korktuki anestezi olmadan olamam artık.
Keşke canım keşke. Eminim kaliteli yer çok farklıdır. Sağlık konusunda paraya kıymak gerek bunu anladım. Her ay 200-300 tl ödüyordum gebeliklerinde bari bu ucuza gelsin dedim. Araştırmadan gittim zaten geç kalmıştım hemen aldılar beni sonradan anladım nekadar kötü OLDUĞUNU. Neyse bu açıyı yaşamam gerekmiş. Hayırlısı olsun hakkımızdaKeske oyle biyere gitseydin canim ya hem islem de tamamlanmamis bosu bosuna aci cekmissin..ben anlamadim bile 3 dk surdu.istanbulda olsaydin oraya git derdim. Olsun iyi biyere gidersin hallolur insallah canim heryeri ayni dusunme korkma.
Merhaba;arkadaşlar tek tüpüm kapalıymış hsg çektirdim bugün.Acaba bundan sonra nasıl bir yol izleniyor bilen varmı
Merhaba,Arkadaşlar merhaba,hsg filminden sonra ilk aydan hamile kalanların oranı çok fazlaymış.benim bat 12 şubat. bakalım bekliyorum kısmet.ama aralık ayında çektiren arkadaşlar aranızda hamile kalan yok mu yaa bu filmden sonra???
Amin canım inşallah hepimize..Merhaba,
Olur inşallah.. Benim filmden sonra 2. ayım. Henüz yok canım maalesef, ama filmden sonra ilk 6 ay önemli diyorlar. Hayırlısı olsun..
selem rahim filmi cektirdiniz sanırım bende pzrtsi çektircem ama çok korkuyorum anestezi istedim yapmıyorlarmışArkadaşlar merhaba,hsg filminden sonra ilk aydan hamile kalanların oranı çok fazlaymış.benim bat 12 şubat. bakalım bekliyorum kısmet.ama aralık ayında çektiren arkadaşlar aranızda hamile kalan yok mu yaa bu filmden sonra???
aynen öyle canım.fulya açık emarda çektirdim.en fazla 5 dakika sürdü.gitmeden önce çok araştırdım.kimi çok agrılı acılı öldüm bittim yazmış kimi bişey duymadım demiş.benim agrı eşiğim düşüktür ve adetlerim çok agrılı geçer.buna rağmen ben hiç acı duymadım.5 dakikada bitti.hatta öğle arasında gittim çektirdim ve işe geri döndum o kadar basitti benim için.anestezi almaya hiç gerek yokmuş.umarım seninde benimki gibi acısız geçer.selem rahim filmi cektirdiniz sanırım bende pzrtsi çektircem ama çok korkuyorum anestezi istedim yapmıyorlarmış
yüksekmiş çunku eğer tüplerde tıkanıklık yada yapışıklıklar varsa rahime basınçlı olarak verilen ilaçla yapışıklıklar veya tıkanıklıklar açılıyormuş.böylece spermcanlar tüplerden geçerek yumurtaya ulaşabiliyorlarmış.ben daha önce 2 sorunlu gebeliğim olmuştu ve kürtajla sonlanmıştı.iğneler yapıldı ama malesef düşmediler dr kürtaj yapmak zorunda kaldı.böyle durumlardan sonra yapışıklık olabiliyormuş canım.hatta buradan okuduklarıma göre ilk hamileliğine rahatça kalan ama 2.çocuk istediğinde kalamayıp doktora giden arkadaşların bile rahim filmlerinde tüplerde tıkanıklık olduğu çıkmış.garip ama böyle şeyler oluyor nedense vucudumuzda.Neden yuksekmiski hamile kalma orani rahim filmnden sonra
Vardirdir caresi olmasza hsg istemezler.peki tupler tıkalıysada hamılelık şansı varmı hsg den sonr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?