ÇOK SAĞOL YA MORAL OLDUaynen öyle canım.fulya açık emarda çektirdim.en fazla 5 dakika sürdü.gitmeden önce çok araştırdım.kimi çok agrılı acılı öldüm bittim yazmış kimi bişey duymadım demiş.benim agrı eşiğim düşüktür ve adetlerim çok agrılı geçer.buna rağmen ben hiç acı duymadım.5 dakikada bitti.hatta öğle arasında gittim çektirdim ve işe geri döndum o kadar basitti benim için.anestezi almaya hiç gerek yokmuş.umarım seninde benimki gibi acısız geçer.
canım benim doktordan ögrendigim bu.hatta burada birçok arkadaş yazmış.tüplerim tıkalıymış basınçlı suyla ( bu hsg filminde yapılan olayda ) açıldı falan diye.kiminin hemen açılmamış birkaç deneme yapmışlar.ama sorun çok buyukse ameliyat olunuyormuş malesefpeki tupler tıkalıysada hamılelık şansı varmı hsg den sonr
hiççççç korkma canım.kendini kasanlar sıkanlar acı duymuş daha çok.çekilliyormuş ama gün veriliyormuş galiba bilemiyorumÇOK SAĞOL YA MORAL OLDUacaba devlet hast. çekiyorlar mı?
bende özelden randevu aldım canım bursadayım 300 tl indirimli inş. temizdir herkezin de öle cıkarhiççççç korkma canım.kendini kasanlar sıkanlar acı duymuş daha çok.çekilliyormuş ama gün veriliyormuş galiba bilemiyorumben dedigim gibi özelde çektirdim.
inşallah canım.fiyat iyiymiş ben istanbuldayım benimde indirimli fiyat 350 tl idi. 600 a kadar fiyat veren yerler var.bende özelden randevu aldım canım bursadayım 300 tl indirimli inş. temizdir herkezin de öle cıkar
inş.bu acının sonu tatlı biter bi bebişleinşallah canım.fiyat iyiymiş ben istanbuldayım benimde indirimli fiyat 350 tl idi. 600 a kadar fiyat veren yerler var.
Çekiyorlar ama sıra oluyor galiba. Hemen randevu vermiyorlar diye biliyorum.ÇOK SAĞOL YA MORAL OLDUacaba devlet hast. çekiyorlar mı?
Canım yine de başka bir doktora daha göster bence laporoskopiden önce. İçin rahat etsin.hsg çekıldım ancak 1 tupum tıkalı dıgerındede sıvı varmış tup bebekte tutmaz dedı doktorum laporoskobi olacakmışım
Merhaba. Kadın doğum ve çocuk hastanesinde ben rahim filmi çektirmiştim. Hiç para ödemedim. Sadece 3.5 lira ilaç parası ödemiştim. O sırada özel hastaneye de gittim, bana anestezi uygulanmadan 500 lira olur demişlerdi. Tabi bu rakam 1.5 yıl öncesinde böyleydi...ÇOK SAĞOL YA MORAL OLDUacaba devlet hast. çekiyorlar mı?
Merhaba. ben rahim filminden 4 ay sonra hamile kaldım...Arkadaşlar merhaba,hsg filminden sonra ilk aydan hamile kalanların oranı çok fazlaymış.benim bat 12 şubat. bakalım bekliyorum kısmet.ama aralık ayında çektiren arkadaşlar aranızda hamile kalan yok mu yaa bu filmden sonra???
CNM HANGİ ŞEHİRDESİN BİZİM BURDA ÇEKMİYORLAR DEWLETTEMerhaba. Kadın doğum ve çocuk hastanesinde ben rahim filmi çektirmiştim. Hiç para ödemedim. Sadece 3.5 lira ilaç parası ödemiştim. O sırada özel hastaneye de gittim, bana anestezi uygulanmadan 500 lira olur demişlerdi. Tabi bu rakam 1.5 yıl öncesinde böyleydi...
Cnm doktor istiyor cekilmemizi doktor kagidi yla gidiliyor hsg rahim filmi falan diye kagitta yaziyo ben özel hastanede 350 tl verdim anestezisiz çekildim 5 dk da bitti 2 dk ka lik ağrı oldu sonra geçti hemen ayağa kalktimMerhaba hanimlar,bu filmi kendi istegimizle cektirebiliyor muyuz? Yoksa doktor kagidiyla mi gidiliyor nasil oluyor islemler?
İnşallah cnm benim açıktı senin de öyle olur ınsallahh... düşük mu yaptın çok geçmiş olsun Allah hayırlısini versin amin rica ederim cnmInsallah bende isticem hayirlisiyla temiz ciksinda agriya dayanirim.doktoruma tekrar gorunmem gerek dusukten sonra adetlerim bozuldu.hayirlisi olsun hepimiz icin.bende deneyimlerimi paylasirim burda ins..tesekkur ederim canim
geçmiş olsun canım nerde çektirdin?nasıl geçti?Kızlar film çektirdim çok şükür temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?