TOMAMAR da çektirdim hast. anlaşmalı 300 liraya hemşirem çok iyiydi hep elimi tuttu dayan canım falan diye acıdı tabi sancılar falan ama çok şükür bitti gitmeden önce ağrı kesici atmıştım brz işe yaradı cnmgeçmiş olsun canım nerde çektirdin?nasıl geçti?
[QUOTE="Kızlar film çektirdim çok şükür temiz çıktı
Arkadaşlar merhaba,hsg filminden sonra ilk aydan hamile kalanların oranı çok fazlaymış.benim bat 12 şubat. bakalım bekliyorum kısmet.ama aralık ayında çektiren arkadaşlar aranızda hamile kalan yok mu yaa bu filmden sonra???
Merhaba,
Olur inşallah.. Benim filmden sonra 2. ayım. Henüz yok canım maalesef, ama filmden sonra ilk 6 ay önemli diyorlar. Hayırlısı olsun..
:) :) :) ağzım açık kalmış bir şekilde okuyorum.İş yerinde olduğum için çıglığımı zor bastırdım :) çok güzel bir haber bu canım.hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza inşallah :) benimde bat bugun hala gelmedi. geliyor gibi hissedip tuvalete gidiyorum ama yok bişey :) inşallah hamileyimdir diye dua ediyorum.nolur bizede dua et lütfen.senin için gerçekten çok sevindim :) peki belirtilerin nelerdi? kendinde farklı hissettiğin şeyler oldu mu?dediğim gibi benim bugun olmam gerekiyor ama normalde çok karnım agrırdı bugun agrım yok.kasıklarımda ara ara batma oluyor ve sanki pıt pıt atıyor gibi ara ara.Ben de böyle yazmıştım daha 1 hafta önce :) ama hamileyim.. Yani Allah kısmet ederse diyeyim, çünkü henüz keseyi görmedik.. Miniminacık çünküü.. Filmden sonraki 2. ayımdı ve eşimde ve bende bir problem yoktu, ama 1 yıldır istiyorduk.. İnşallah benimki sağlıklıdır ve isteyen herkesin de en kısa zamanda oluuurr
Ay canıımm:) :) :) ağzım açık kalmış bir şekilde okuyorum.İş yerinde olduğum için çıglığımı zor bastırdım :) çok güzel bir haber bu canım.hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza inşallah :) benimde bat bugun hala gelmedi. geliyor gibi hissedip tuvalete gidiyorum ama yok bişey :) inşallah hamileyimdir diye dua ediyorum.nolur bizede dua et lütfen.senin için gerçekten çok sevindim :) peki belirtilerin nelerdi? kendinde farklı hissettiğin şeyler oldu mu?dediğim gibi benim bugun olmam gerekiyor ama normalde çok karnım agrırdı bugun agrım yok.kasıklarımda ara ara batma oluyor ve sanki pıt pıt atıyor gibi ara ara.
Canım çok saol.. Allah razı olsunAyyy canım benım gercekten cok sevindim :) keseyı gorursun uzulme.benım ablamda regli 3 gun gecınce dr a gıtmıstı kese yok henuz demıslerdı sımdı 6 aylık tosun gıbı oğlu var :) haftaya gıttıgınde gorursun.yaa bende de hıcbısey yok.3 gundur karnım agrıyordu.bugun olmam gerek ama hala gelmedi :) gelmesın bebek gelsın dıye dua edıyorum :) gercekten cok sevındım burada cok kısıyle konusuyorum tek hamilelik haberi sen verdin :) hadı inşallah arkandan ben gelırım:) dua et banada nolur :)
Sen hiç uzulme.senın en mutlu olacagın zamanlar bunlar :) o kadar cok kısı varkı bu haberı almak ısteyen... Artık bırak uzuntuyu kuruntuyu kendıne cokkkkk ıyı ve dıkkatlı bak.senın uzuntun bebegıne yansırCanım çok saol.. Allah razı olsunMoral oldun bana.. 4 haftalıkken de gören varmış, endişelendim biraz ama sabretmek lazım işte.. Her şey sabır.. İnşallah görürüm yaaa...! Allah sağlık versin inşallah Bizler de tosunları kucağımıza alalıımm hayırlısıyla :))
İnşallah sen de hamilesindir canım.. Benim karnım 10 gün falan hep ağrıdı adet olacakmışım gibi. Önce hafif hafif, sonra arttı. Her adet dönemi öyle olurdu zaten. Ama sonra adete yakın yine biraz azaldı. Ara ara vuruyordu. Geldi gelecek derken.. gelmedi :) Adet olmamak çok tuhaf, şu anda çok güzel :)) İnşallah sen de hemen peşimden güzel haberi verirsinAllah sana da nasip etsin inşallah.. İsteyen herkese de en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahh
Ah canım, çook teşekkürler.. Çok haklısın ama insanın aklına da türlü türlü şeyler geliyor. Adet ağrısı gibi ağrı vuruyor arada, korkuyorumSen hiç uzulme.senın en mutlu olacagın zamanlar bunlar :) o kadar cok kısı varkı bu haberı almak ısteyen... Artık bırak uzuntuyu kuruntuyu kendıne cokkkkk ıyı ve dıkkatlı bak.senın uzuntun bebegıne yansırher anının tadını cıkar :) inşallah rabbım hepımıze yasatır bu guzel duyguları :)
İnşallah hamilesindir canıımmmAmın canım. Bende bugun gelmesını beklıyorum gelmedıkce mutlu oluyorum. Allahım inşallah suan bende hamıleyımdır. Benımde hafıf agrım var ama bılmıyorum.
Aminnnnnnnnn :)İnşallah hamilesindir canıımmm
merhaba ben 5 şubatta Ankara Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesinde çektirdirm. Önce merak içinde araştırdım çok ağrısı olanda vardı hiç korkma diyende. Bende hemşireyim fakat teorik deneyimlerden çok farklı bunu yaşamak. Cesaretimi topladım ve gittim. Radyolojiye gönderdiler hsg için,benim gibi 8 kişi vardı. Orada hsg için kadın doğumdan asistan doktor gelip çekiyormuş, bekledik sonra doktor gelip 3er kişi aldı röntgen odasına. 3 kabin vardı geçtik odalara ve hazırlanıp bekledik. doktor sırayla aldı hastaları... benden önceki kadınların çok ağrısı oldu bağırdılar ağladılar hatta bırakın istemiyorum çekmeyin dediler... bunlar biraz daha korkuttu beni ama sonuçta herkesin ağrı eşiği farklı olabilir ve belki önümdeki kadınlar biraz daha nazlıdır diye düşündüm :) Sıra bana geldi... tüm işlemi sırasıyla hissettim önce spekulum takıldı sonra tenekulum denilen bi alet sonrada bi katater ve radyo opak madde yavaşca verilmeye başlandı biraz ağrı hissettim sanki adet olacakmışda ağrıyor gibi sonra ağrı biraz daha arttı bu tamamen kuvvetli bi adet sancısı ağrısıydı, bağırmadım hatta doktor sordu ağrınız olmuyormu diye? oluyor ama çığlık atacak kadar değil dedim işleme devam etti toplamda 5 dk sürmüştür. sonra kalktım üzerimi giyindim. Bir miktar kanamam oldu ama bunun için hazırlıklıydım ve yanımda ped vardı. doktor bi antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Bir hafta sızıntı şeklinde kanamam olabileceğini ve ilişkiye girmemem gerektiğini söyledi. ilk gece ağrım oldu 6 saat arayla içtim ağrı kesicimi ama sonra ağrım olmadı bende gereksiz yere içmedim :) Ama antibiyotiğimi kullandım. Sonuç olarak tüplerim açık çıktı ve çok mutlu oldum :) umarım artık gebe kalabilirim :) aslında daha evleneli bir yıl olmadı ama yaşım 30 olduğu için biraz endişeliydim :) benim HSG için tavsiyem HSG çekilmeden 1 saat önce doktorun tavsiye ettiği ağrıkesiciyi için ve kendinizi çok ağrım olacak diye kasmadan gidin, benim hissettiğim ağrı kesinlikle anestezi gerektirmeyecek kadar kısa ve azdı. anestezinin daha çok komplikasyonu olabilir bunuda unutmayın...
Kizlar merhaba bende dun hsg cektirdim 2 tupumde kapali ciktidoktorum universite hastanesinde laparoskopi cektirmemi istedi boyle olup acilan varmi napicam ya
Yok canim ya benimki acilmadi birde sancim kanamam cokbilmiyorum canım ya. inşallah düzelir. laproskopi yapıyolar onu duydum ama ilaç verilirken bile açılan oluyormuş hsg de.
Merhaba,Kizlar merhaba bende dun hsg cektirdim 2 tupumde kapali ciktidoktorum universite hastanesinde laparoskopi cektirmemi istedi boyle olup acilan varmi napicam ya
Cok saol canim benim Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versinMerhaba,
Üzülme canım.. Ben yaklaşık 1 senedir hep forumda bebek sahibi olma ile ilgili konuları takip ediyorum, laporoskopi ile açılan çok var. O küçük bir ameliyat.. merak etme bir şey hissetmezsin. Forumda bununla ilgili konular da var, bak buldum bir şeyler: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...g-laparoskopi-sonrasi-hamile-kalanlar.349854/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/laparoskopi-yaptiranlar-deneyimleriniz.255547/
Bak bu da laporoskopi sonrası hamilelikle ilgili http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonrasi-hamileliye-adim-adim-birlikde.616078/
Burda da var: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sonrasi-hamile-kalanlar-bakarmisiniz.165262/
Bir araştırın istersen.. Başka da vardır ve eminim güzel sonuçlar alanlar vardıren azından çözümü belli canım.. Allah en kısa zamanda kavuştursun inşallahhh...
Amin canım, amiinnnCok saol canim benim Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?