Merhaba,Selam kızlar, bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama ona göre ilk önce doktordan randevu alacam ancak adet bittikten ne kadar süre sonra çekilmesi lazım? Var mı belirli verilen bir gün? Çünkü ona göre doktordan randevu alacam bilgilendiriseniz çok sevinirim :)
Merhaba,
Adetten sonra 1 hafta içinde gidilmesi uygun olur. Çünkü hamilelik riski olmaması gerekiyor. Adetinin ilk 7 günü falan daha uygun aslında. Adet biter bitmezöçektirirsen iyi olur yani. Doktor randevunu da adetinin 2. ya da 3. gününe alabilirsin.
anesteziliye hiç gerek yok.boşu boşuna fazla para verirsin.çekilmeden önce ilaç alınmıyor.çekildikten sonra bir ilaç veriyorlar.o da antibiyotik. ama herkese verilmemiş.ama çekilmeden önce bir agrı kesici içebilirsin.ben hiç birini yapmadım.anestezisiz çekildim.tam 5 dk sürdü ve ne agrı ne sızı bişey duymadım çok şukur.slm arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır normal yolla olmadı bebeğim 2 kez klomen ve çatlama iğne tedavisi gördüm bi ara prolaktinim yüksekti normale döndü sorun yok deniyor eşimin değerleri de iyi son olarak rahim filmi istedi dr um martın 7 de adet günüm dr um la konuscam adetin 8 9 10. günü çekilmesi gerekiyor demişti ona göre randevu alıcaz yalnız çekilmeden bi kaç gün önce antibiyotik gibi bi ilaç yazacağım demişti yazılarda okuduğum kadarıyla hiç kimse kullanmamış anestezili yapacak dr um kendim giriyorum dedi 500 tl fiyat verdi kızlar izmirdeyim bu arada
Kizlar merhaba bende dun hsg cektirdim 2 tupumde kapali ciktidoktorum universite hastanesinde laparoskopi cektirmemi istedi boyle olup acilan varmi napicam ya
Canim malatyada yapan doktor yok ildisina cikip yaptirmakla tup bebek fiyati ayni oluyor sen nerede yaptirdin xanimmerhaba canım. benim de hsg de iki tüpüm de kapalı çıktı.laparoskopi oldum 3 gün önce. ikisi de açıldı dedi doktor. ikisinde de küçük yapışıklıklar varmış onları açmış. bakalım ne olacak sonuç.
korkma yaptır bence,kafam rahatladı valla :)
ben erzurumda üniversite araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım.doktorum prof dr yakup kumtepe idi. sonuç ne olur bilmiyorum tabi ama şimdilik yaptırdığıma pişman değilim. bi gece öncesinde yattım,bi de ameliyat sonrasında 1 gece yattım o kadar. sadece kapalı mı tüplerin yoksa enfeksiyon falan var mı? enfeksiyon varsa tüp bebek tutmuyomuşCanim malatyada yapan doktor yok ildisina cikip yaptirmakla tup bebek fiyati ayni oluyor sen nerede yaptirdin xanim
yok canım sadece kapalı tuplerımben erzurumda üniversite araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım.doktorum prof dr yakup kumtepe idi. sonuç ne olur bilmiyorum tabi ama şimdilik yaptırdığıma pişman değilim. bi gece öncesinde yattım,bi de ameliyat sonrasında 1 gece yattım o kadar. sadece kapalı mı tüplerin yoksa enfeksiyon falan var mı? enfeksiyon varsa tüp bebek tutmuyomuş
yok canım sadece kapalı tuplerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?