Selam kızlar, bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama ona göre ilk önce doktordan randevu alacam ancak adet bittikten ne kadar süre sonra çekilmesi lazım? Var mı belirli verilen bir gün? Çünkü ona göre doktordan randevu alacam bilgilendiriseniz çok sevinirim :)

Merhaba,
Adetten sonra 1 hafta içinde gidilmesi uygun olur. Çünkü hamilelik riski olmaması gerekiyor. Adetinin ilk 7 günü falan daha uygun aslında. Adet biter bitmezöçektirirsen iyi olur yani. Doktor randevunu da adetinin 2. ya da 3. gününe alabilirsin.

merhaba bende ıkı ay once rahım fılmı cektırdım burada cok bahsedılen echomarda baska tecrubem olmadıgı ıcın kıyaslama yapamıyorum ama korktuguma hıc degmedı.. bırıncısı ıslem kısa suruyor ztn, ıkıncısıde benım maksımum agrım adetlıyken kasıklarınızda boyle baygın bı agrı olur ya:) o sekılde oldu.. kısacası eger gereklıyse hıc dusunmeden cektırın butun gun eşıme ıyıkıde anestezılı yaptırmamısım dıyıp durdum bırtek benım masada kanamam olmus kalkınca carsafta gormustum ama okdr pede ılk gun bıkac leke kdr geldı devamı olmadı..

Teşekkürler açıklaman için :)

slm arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır normal yolla olmadı bebeğim 2 kez klomen ve çatlama iğne tedavisi gördüm bi ara prolaktinim yüksekti normale döndü sorun yok deniyor eşimin değerleri de iyi son olarak rahim filmi istedi dr um martın 7 de adet günüm dr um la konuscam adetin 8 9 10. günü çekilmesi gerekiyor demişti ona göre randevu alıcaz yalnız çekilmeden bi kaç gün önce antibiyotik gibi bi ilaç yazacağım demişti yazılarda okuduğum kadarıyla hiç kimse kullanmamış anestezili yapacak dr um kendim giriyorum dedi 500 tl fiyat verdi kızlar izmirdeyim bu arada

anesteziliye hiç gerek yok.boşu boşuna fazla para verirsin.çekilmeden önce ilaç alınmıyor.çekildikten sonra bir ilaç veriyorlar.o da antibiyotik. ama herkese verilmemiş.ama çekilmeden önce bir agrı kesici içebilirsin.ben hiç birini yapmadım.anestezisiz çekildim.tam 5 dk sürdü ve ne agrı ne sızı bişey duymadım çok şukur.

aa bu arada cok pardon ufak bırsey atlamısım ben antıbıotık vs ıcmedım ama gıtmeden once 1 saat oncesınde 1 agrı kesıcı bırde kas gevsetıcı ıctım gıttım faydası olmusmudur olmamısmıdır bılmem ama psıkolojık olarak enazından rahatlattı:)

Ağrı kesici ne aldiniz hanimlar aprol apranax

başlığı görünce yazmak istedim..bende bu konuda uzuuuun uzuuun araştırma yapanlardanım..sonuç: MERAK EDİLECEK HİÇ BİR ŞEY YOK...TELAŞ YAPMAYIN..NARKOZLA 10 Dk. da halloluyor..Narkozsuz tavsiye etmem..

Ben anestezisiz oldum. Ahh! dedim geçti. Ah demeyenler bile var. Hiç korkulacak bir şey değil. Öncesinde ve sonrasında ilaç da kullanmadım. Sakın gözünüz korkmasın. Ağrısız çeken yerler var. Yatıyorsun, kalkıyorsun.. Bittii...

Merhaba arkadaşlar,
Doktorum benden de rahim filmi istedi.Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Birçok yorum görüp kendimi boşuna yıpratmışım.HSG yi Şişli Echomar 'da çektirdim. İki bayan doktor benimle ilgilendi. Cevat Bey'in sadece imzası vardı.Şişlideki cihazlar ağrısız diye geçiyor ve gerçekten hissedebileceğiniz ağrı ,ufak bir adet sancısıdır.Benim rutin muayenelerim daha zor geçiyor.Canım tatlıdır diyebilirim. Fakat Echomardaki doktorlar gerçekten çok tatlı.Biri İlacı verirken biri benimle muhabbet etmeye başladı. O anda çook hafif bir şişlik hissettim o kadar.Smear testi bana daha çok acı veriyor diyebilirim. Çok rahat olun. Anestezi kesinlikle almayın. Echomar'ı kesinlikle tavsiye ederim. Çok temiz ve çok düzgün bir yer. 15 dakikada sonuçlar elimdeydi.İşlem aslında en fazla 5 dakika sürüyor.Rahat olun.Ben ağrı kesici vb. ilaç da almamıştım. İşlem sonrası kanamam falan da olmadı.Ağrım da olmadı. tavsiye ediyorum... Umarım her şey gönlümüze göre olur =) Bebişli günler görürüz...

Bende cuma gunu cektirecegim insaallah anlatilanlar gibi kolay olur ama korkmuyorumda degil :-/ cektirdikten.sonra bende yazacagim buraya

merhaba arkadaşlar bende araştırıp bugün şişli echomara gittim ve gerçektende dedikleri gibi memnun kaldım. acı falan hissetmedim hizmetleri de çok iyi. araştıranlara fikir olsun .

Kizlar merhaba bende dun hsg cektirdim 2 tupumde kapali cikti doktorum universite hastanesinde laparoskopi cektirmemi istedi boyle olup acilan varmi napicam ya

merhaba canım. benim de hsg de iki tüpüm de kapalı çıktı.laparoskopi oldum 3 gün önce. ikisi de açıldı dedi doktor. ikisinde de küçük yapışıklıklar varmış onları açmış. bakalım ne olacak sonuç.
korkma yaptır bence,kafam rahatladı valla :)

Kizlar merhaba bende rahim filmi cekilicem echomari baya tavsiye edenler var orada cektiren arkadaslar bana anlatirmisiniz nasil gecti bide ucreti ne kadar acaba

Canim malatyada yapan doktor yok ildisina cikip yaptirmakla tup bebek fiyati ayni oluyor sen nerede yaptirdin xanim

Canim malatyada yapan doktor yok ildisina cikip yaptirmakla tup bebek fiyati ayni oluyor sen nerede yaptirdin xanim
ben erzurumda üniversite araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım.doktorum prof dr yakup kumtepe idi. sonuç ne olur bilmiyorum tabi ama şimdilik yaptırdığıma pişman değilim. bi gece öncesinde yattım,bi de ameliyat sonrasında 1 gece yattım o kadar. sadece kapalı mı tüplerin yoksa enfeksiyon falan var mı? enfeksiyon varsa tüp bebek tutmuyomuş

yok canım sadece kapalı tuplerım

yok canım sadece kapalı tuplerım

yaşın kaç canım? ben 27 yaşındayım. geçen ay öğrenmiştim kapalı oldugunu.doktorum hemen tüp bebeğe yönlendirdi. ama bu ameliyat oldugum prof kızdı. daha çok gençsin,önce doğal yolları dene dedi. ben ayrıca bi de pko hastasıyım.doğal yollardan olması zor belki ama ilerde pişman olmamak için oldum valla. en kötü karar da kararsızlıktan iyidir.öyle mi yapsam böyle mi yapsam derken de zaman geçiyo. inşallah en hayırlı karara varırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…