bende 29 yasındayım benım doktorumda laparaskopı olmamı ıstedı ama cok arastırdım acılma olasılıgı cok dusuk malesef ayrıca malatyada sadece unıversıte hast yapıyor ama oranın butun doktorları mahkemelık orada olmak ıstemıyorum ıl dısına cıkıncada tup bebekle aynı fıyata denk gelıyor ondan tup bebege karar verdık rabbım zorumuzu kolaylaştırsın, hayırsızımızı hayra çevırsın ınsallah

aminnn biliyorum canım çok zor bir durum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. o zaman laparoskopiyi kafandan elediysen çok iyi bir tüp bebek merkezi araştır bari. Allah merhamet sahibi,olumlu sonuçlara götürecek doktorlarla karşılaştırsın hepimizi. içini ferah tut sen

amin insallah canım konustum dogu fertılle sansımızn %60 oldugunu soyledı cok sukur benım yumurtada ve esımın spermde sorun yok tabıkı yınede nasıp nsallah Rabbım ol der ve hepimiz kavusuruz evlatlarımıza

amin insallah canım konustum dogu fertılle sansımızn %60 oldugunu soyledı cok sukur benım yumurtada ve esımın spermde sorun yok tabıkı yınede nasıp nsallah Rabbım ol der ve hepimiz kavusuruz evlatlarımıza
çok şükür başka sıkıntı yokmuş. hadi inşallah o zaman

çok şükür başka sıkıntı yokmuş. hadi inşallah o zaman
ınsallah canım pko ya spor cok ıyı gelıyor mutlaka yap aksatma bırde sekerı tamamen kes gecen Canan karatay soyluyordu pko hastalıgını yedıgımız unlu ve sekerlı urunler tetıklıyormus

[QUOTE="bensenobizsizonlar, post: 39722118, member: 134370aba arkadaşlar,
Doktorum benden de rahim filmi istedi.Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Birçok yorum görüp kendimi boşuna yıpratmışım.HSG yi Şişli Echomar 'da çektirdim. İki bayan doktor benimle ilgilendi. Cevat Bey'in sadece imzası vardı.Şişlideki cihazlar ağrısız diye geçiyor ve gerçekten hissedebileceğiniz ağrı ,ufak bir adet sancısıdır.Benim rutin muayenelerim daha zor geçiyor.Canım tatlıdır diyebilirim. Fakat Echomardaki doktorlar gerçekten çok tatlı.Biri İlacı verirken biri benimle muhabbet etmeye başladı. O anda çook hafif bir şişlik hissettim o kadar.Smear testi bana daha çok acı veriyor diyebilirim. Çok rahat olun. Anestezi kesinlikle almayın. Echomar'ı kesinlikle tavsiye ederim. Çok temiz ve çok düzgün bir yer. 15 dakikada sonuçlar elimdeydi.İşlem aslında en fazla 5 dakika sürüyor.Rahat olun.Ben ağrı kesici vb. ilaç da almamıştım. İşlem sonrası kanamam falan da olmadı.Ağrım da olmadı. tavsiye ediyorum... Umarım her şey gönlümüze göre olur =) Bebişli günler görürüz...[/QUOTE]
Canim bende echomarda cekilmeyi dusunuyorum tecrubelerini banada anlatirmisin agri oluyomu cekimden once ve sonra ilac kullaniliyomu ve korunmak gerekiyirmu sonrasinda bide sonucu ne zaman veriyolar

Canim bebegin hayirli olsun insallah Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin bende rahim filmi cekilicem echomarda cekilmeyi dusunuyorum sen filmi cekildigin ay korundun mu korunmak gerekiyormu beni biraz bilgilendirirmisin

Canim bebegin hayirli olsun insallah Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin bende rahim filmi cekilicem echomarda cekilmeyi dusunuyorum sen filmi cekildigin ay korundun mu korunmak gerekiyormu beni biraz bilgilendirirmisin
Amin canım saol Allah sizlere de nasip etsin inşallah..
Daha önce Radyomar'da çalışan ekip Echomar'a geçti. Ben tam geçiş aşamasında gitmiştim, Radyomar'da çekinmiştim. Ekip yeni değişmişti o zaman, ama yine de dediğim gibi aahh falan dedim, geçti. Echomarda hiç acımıyormuş bile. Bana kendi doktorum korun falan demedi ama bazı kişilere korunun diyorlarmış. Ben korunmamıştım canım. Doktoruna sorarsın. Sonraki ay da hamile kaldım. Filmin etkisi var mı bilmiyorum ama o zaman nasip oldu İnşallah size de vesile olur..

Amin canim insallah ben ikinci bebege ugrasiyorum 6 yasinda bi oglum var malesef birde cikolata kistim var oglumda hemen ilk ayda kaldim bunda 1 sene olacak ama malesef olmadi cikolata kisti olanlarda cekilebiliyor dimi bu filmi bilgin varmi canim ayrica yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim

Yok canım ya bilmiyorum. Sorun olacağını sanmam ama.. Sen doktora gitmiyor musun? Kendi isteğinle mi çektiriyorsun? Oğlun da varmış maşallah Allah bağışlasın. Bu arada bir hastalık falan olmadıysa açıktır zaten tüplerin. Kistten dolayı belki biraz daha uzun sürer ama olur hayırlısıyla.
Rica ederim.

Canim iki sene once candida mantar olmustum dr o tikamaz dedi ama insallah oyledir bu arada dr istedi benden rahim filmi bide kisti olanlarda cekiliyo diyebiliyorum bilgin varsa bide sana danismak istedim cok sagol canim Allah razi olsun

Canim iki sene once candida mantar olmustum dr o tikamaz dedi ama insallah oyledir bu arada dr istedi benden rahim filmi bide kisti olanlarda cekiliyo diyebiliyorum bilgin varsa bide sana danismak istedim cok sagol canim Allah razi olsun
Rica ederim canım. Doktor dediyse zaten sorun yoktur. Hayırlısıyla kavuşursun inşallah..

Kizlar merhaba bende rahim filmi cekilicem echomari baya tavsiye edenler var orada cektiren arkadaslar bana anlatirmisiniz nasil gecti bide ucreti ne kadar acaba

cnm ben pazartesi günü çektirdim fiyat 450 . en ufak sızı bile hissetmedim 10 dakika sonra da sonucumu verdiler.

ınsallah canım pko ya spor cok ıyı gelıyor mutlaka yap aksatma bırde sekerı tamamen kes gecen Canan karatay soyluyordu pko hastalıgını yedıgımız unlu ve sekerlı urunler tetıklıyormus

Evet canim maalesef cok yanlış beslenmisim ben zamanında. Karbonhidrat bagimlisi olduğumu gecen yıl farkettim ve hemen diyeTe ve spora başladım. 55ten 47 kiloya düştüm. 36 beden oldum :) :) canan karatayin da hayranıyım.soylediklerini uygularim. İşte ama hala bebek mebek olmayinca rahim filmi cekildim tüpler kapali çıktı. Laparoskopi oldum doktor dedi ki tüpler kapalı degildi. E madem kapali degil, bu kadar da zayifladim neden bebek yok? kafamda deli sorular anlayacağıin :) neyse işte bekleyip göreceğiz bakalim Rabbim ne nasip etmiş bizlere

nasıp sanırım hersey kısmetımızde ne zaman varsa ozaman olacak ınsallah az kalmıstır kavusmamıza:)

cnm ben pazartesi günü çektirdim fiyat 450 . en ufak sızı bile hissetmedim 10 dakika sonra da sonucumu verdiler.
Canim birde ben anadolu yakasindan gidicem ozel aracla burdan karsiya gitmek biraz sorun oluyo otobusle gitsem diyorum filmden sonra agri kanama gibi bi zorluk oluyomu acaba

o kadar çok şey duydum ki bende korkuyorum açıkçası çektirmeye bende gelecek ayın başında çektireceğim çift rahim var bende ve 2 düşük yaptım çocukta istiyorum

Canim birde ben anadolu yakasindan gidicem ozel aracla burdan karsiya gitmek biraz sorun oluyo otobusle gitsem diyorum filmden sonra agri kanama gibi bi zorluk oluyomu acaba

cnm bende otobüsle gittim. akıntı olursa diye ped bile veriyorlar çıkışta. bende kanama falan hiç olmadı akıntı falanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…