Adetiniz sürekli mı devam ediyor.bende tüp denedim tutmadı rahimde yapışıkliktan şüphelendi.Surekli kahverengi lekeli kanama oluyor nedenini bı türlü anlayamadim.Eger bende de çok yapışıklık varsa bilmem nasıl açılacak.Doktor arayışındaym bende.insallah derdinize derman bulursunuzbu yapışıklık için bir başka tedavi yok mu.adet görüyorım o da ilginç.kafam allak bullak
süpersin.iyi geldin bana.ben doktoru buldum bu konu da çok iyi histereskopi ve laproakopi alanında uzman.bir tanesi istanbul da diğeri ankara da.ben ankaraya gidicem.hayırlısı inşallah bu yapışıklık açıöırsa tüp bebeğe başlayacağımBenim hikayem sizinkine benziyor.Bende surece baslamadan rahim filmi cektirdim Hersey normaldi. Ama polip vardi.Alalim dediler histeroskopi ile aldilar. Sonra tup bebek ile hamile kaldim ama 9 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum. 6 ay sonra basks merkeze gittim. Saolsun doktorum bi histerokopi ile bakalim baslamadan dedi. Histeroskopi de rahim de yapisikliklar gorulmus acmis ardindan balon koydu cizik atti. Tup denedik cook sukur eylulde oglumu kucagima Altima.
oldum fakat bu konu da braşlaşmış yani her doktor yapamıyor histereskopi ve laproakopi bunu anladıö ve araştırsım bu konu da kensini geliştirmiş hocalar varYapisiklik icin malesef tekrar histeroskopi olmalisiniz
nerde yaşıyorsunuz.bu yapışıklı olduğu sürece maleaef tüp bebek şansınız zor.ayrıca bende aağ tüpte hidrosalpenx var.o da ya kesilecek ya da düğümlenecek o da tutunmasını engelliyormuş.rahime au akması çocuğun tutunamamasına sebep.o da histereskopi ardından laproakopi ile halledilecek.yani gerizekalı merkezler kürtaj yspıyorlzr ama hiç hijyen yok.bu yüzden bizlerin başları ağrıyor.inanın bu sürwç çok zor.3 kere tüp dene sonra 1 i tutaun o da 4 aylıkken düşsün sen ş... doktor al çocuğu ama adam akıllı alma gerepinden fazla deşele kazı enfekaiyon ksptır sonra biz uğraşalım.inanın kürtaj olacaksanız da önce hijyene bakın sonra foktoru araştırın herkese çocuk aldırılmayacağını anladımAdetiniz sürekli mı devam ediyor.bende tüp denedim tutmadı rahimde yapışıkliktan şüphelendi.Surekli kahverengi lekeli kanama oluyor nedenini bı türlü anlayamadim.Eger bende de çok yapışıklık varsa bilmem nasıl açılacak.Doktor arayışındaym bende.insallah derdinize derman bulursunuz
sizin durum da benim ki gibi aynı.adetim yine başladı dün baya da geliyor.biri yazmış adetliyken dağ kekiğini 5 dk su da kaynat ve soğumaya yakın iç adetliyken şuan deniyorum.bu arada arkadaşım antalya da aktar o da tlf da anlatamadı yanına gidicem birazdan.birşey oöursa sana haber ederim.derdimize inşallah derman olur.Adetiniz sürekli mı devam ediyor.bende tüp denedim tutmadı rahimde yapışıkliktan şüphelendi.Surekli kahverengi lekeli kanama oluyor nedenini bı türlü anlayamadim.Eger bende de çok yapışıklık varsa bilmem nasıl açılacak.Doktor arayışındaym bende.insallah derdinize derman bulursunuz
zaten ona gidiyorum aptalmışım salak gibi medusu hastanesi prof mehmet emin soysala gitmişim ve ardından tüp bebek merkeze antalya gelecek tüp bebek mete ışıkoğlunda 2 kere tüpmysptırıp zaman harçamışım.böyle hijyen bakımlı titiz bir merkez yok ve kendini yeniliyor asla paracı değil net herşeyi söylüyor hoca.gitmesiğime pişman oldum.histereskopi yaptı ama açamadı.diyorum ya bu konu da artık branşlaşmış histereskopi ve laproakopi bu yüzden en iyileri ankara istanbul da.hsyırlısı bakalım gidicem yakın zaman da.ama ilginç adet oluyorumBen KemalÖzgüre'ün hastasıyım. Bende de yoğun yapışıklık oluşmuş. Histeroskopi yaptı. Onun hastalarının tavsiyesiyle gittim. Kesinlikle ondan şaşma derim.
peki senin yapışıklı derecesine ne dedi.açabildi mi ?benim çok uoğun rahimi kaplamış tüplere bile ulaşamadı.Ben KemalÖzgüre'ün hastasıyım. Bende de yoğun yapışıklık oluşmuş. Histeroskopi yaptı. Onun hastalarının tavsiyesiyle gittim. Kesinlikle ondan şaşma derim.
süper hangi doktora oldun ve nerdebenim orta yoğunluktaydı ayrıca rahimde perde vardı. Ve bende öncesinde başka doktora kürtaj olmuştum. Rahmimde çöküklük oluşmuştu. Hepsini düzeltti
Antalya tüp bebekte Kemal özgürsüper hangi doktora oldun ve nerde
benim kemal hoca açamadı yapışıklığı.yoğun derece de.Antalya tüp bebekte Kemal özgür
hamile kalabilsin miAntalya tüp bebekte Kemal özgür
Evet su anda hamileyimhamile kalabilsin mi
demek ki çok yoğun değilsi.bende 24 se ankaraya çok iyi hocaya yönlendirsi.bu konu da uzman.hocaöarın hocası.bakalım dua et bana da.adına çok sevindim.Allah tez zaman da sağlıklı sıhhatli kuçağına almayı nasip etsin.bende durum bu.açılmadan yapamıyoe kemal hoca.bu hoca laproakopi ve histereakopi alanında çok iyi.bakalımEvet su anda hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?