rahim içi yapışıklık

Smselie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
621
268
53
arkadaşlar merhaba.2015 yılında tüp bebeğe başlamadan önce rahim filmi ile işe başladım.rahim filmim de herşey temizdi.bir doktor tavsiyesi üzerine antalya da prof mehmet emin sosyala gitmeye başladım kendisi kasap olduğunu sonra duydum.brnim hamile kalabileceğimi fakst çikolata kistleri tutunmaya engel hatta düşükle sonuçlanabilir bun kistlei alalım demesi üstüne ameliyat oldum laproskopi ile göbek üstünden.neyse sonrası da tüp bebekle 3 sy sonra denedik ikiz gebe kaldım.sonrasında 4 ay sonra çocuk düştü ve kürtajla aldırmak zorunda kaldım.sonrasında 3 ay ardından bu sefer antalya gelecel tüp bebek merkezinde doktor mete ışıkoğluna tüp bebek denemesi yaptırmaya başladım.yumurtslsr toplandı 2 tane dondurdum 2 si transfer oödu.sonuç negatif.sonrasın da herşey normal desi rahim süper dedi 3 ay sonra dondurulmuşlzrı denedik yine elde var sıfır.sonrasında bu hocaya da kızdım rahim filmi çektirdim.sonuç hüsran.2015 yılında ki rahim filmi ile 2017 çekilen arasında dağlar kadar fark var.yapışıklık oluşmuş ve göre göre bana 2 kez boşa transfer yaptı.bu işlemleri farkeden de antalya da kemla özgür hoca.şimdi durum şu rahim yapışıl ve yüksek derece de.kanamam da geliyor işin ilginci.ne yapmalıyım kemal hoca histereskopi ile açtım dedi az da olsa ama rahimi ve kanalları göremiyorum dedi.ne yapmalıyım.böyle bir durumla karşılaşan var mı.rahim de yapışıklık var.ya da doktor tavsiyesi var mı.ankara da recai pabuçcu hocayı duydum bu konu da çok iyimiş histereskopi ve laproskopi alanında.sonuçta bu alan da branşlaşmış hocalar var yardımlarınızı bekliyorum.

bu yapışıklık için bir başka tedavi yok mu.adet görüyorım o da ilginç.kafam allak bullak

bu yapışıklık için bir başka tedavi yok mu.adet görüyorım o da ilginç.kafam allak bullak
Adetiniz sürekli mı devam ediyor.bende tüp denedim tutmadı rahimde yapışıkliktan şüphelendi.Surekli kahverengi lekeli kanama oluyor nedenini bı türlü anlayamadim.Eger bende de çok yapışıklık varsa bilmem nasıl açılacak.Doktor arayışındaym bende.insallah derdinize derman bulursunuz

Benim hikayem sizinkine benziyor.Bende surece baslamadan rahim filmi cektirdim Hersey normaldi. Ama polip vardi.Alalim dediler histeroskopi ile aldilar. Sonra tup bebek ile hamile kaldim ama 9 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum. 6 ay sonra basks merkeze gittim. Saolsun doktorum bi histerokopi ile bakalim baslamadan dedi. Histeroskopi de rahim de yapisikliklar gorulmus acmis ardindan balon koydu cizik atti. Tup denedik cook sukur eylulde oglumu kucagima Altima.

süpersin.iyi geldin bana.ben doktoru buldum bu konu da çok iyi histereskopi ve laproakopi alanında uzman.bir tanesi istanbul da diğeri ankara da.ben ankaraya gidicem.hayırlısı inşallah bu yapışıklık açıöırsa tüp bebeğe başlayacağım

nerde yaşıyorsunuz.bu yapışıklı olduğu sürece maleaef tüp bebek şansınız zor.ayrıca bende aağ tüpte hidrosalpenx var.o da ya kesilecek ya da düğümlenecek o da tutunmasını engelliyormuş.rahime au akması çocuğun tutunamamasına sebep.o da histereskopi ardından laproakopi ile halledilecek.yani gerizekalı merkezler kürtaj yspıyorlzr ama hiç hijyen yok.bu yüzden bizlerin başları ağrıyor.inanın bu sürwç çok zor.3 kere tüp dene sonra 1 i tutaun o da 4 aylıkken düşsün sen ş... doktor al çocuğu ama adam akıllı alma gerepinden fazla deşele kazı enfekaiyon ksptır sonra biz uğraşalım.inanın kürtaj olacaksanız da önce hijyene bakın sonra foktoru araştırın herkese çocuk aldırılmayacağını anladım

Ben KemalÖzgüre'ün hastasıyım. Bende de yoğun yapışıklık oluşmuş. Histeroskopi yaptı. Onun hastalarının tavsiyesiyle gittim. Kesinlikle ondan şaşma derim.

sizin durum da benim ki gibi aynı.adetim yine başladı dün baya da geliyor.biri yazmış adetliyken dağ kekiğini 5 dk su da kaynat ve soğumaya yakın iç adetliyken şuan deniyorum.bu arada arkadaşım antalya da aktar o da tlf da anlatamadı yanına gidicem birazdan.birşey oöursa sana haber ederim.derdimize inşallah derman olur.

Ben KemalÖzgüre'ün hastasıyım. Bende de yoğun yapışıklık oluşmuş. Histeroskopi yaptı. Onun hastalarının tavsiyesiyle gittim. Kesinlikle ondan şaşma derim.
zaten ona gidiyorum aptalmışım salak gibi medusu hastanesi prof mehmet emin soysala gitmişim ve ardından tüp bebek merkeze antalya gelecek tüp bebek mete ışıkoğlunda 2 kere tüpmysptırıp zaman harçamışım.böyle hijyen bakımlı titiz bir merkez yok ve kendini yeniliyor asla paracı değil net herşeyi söylüyor hoca.gitmesiğime pişman oldum.histereskopi yaptı ama açamadı.diyorum ya bu konu da artık branşlaşmış histereskopi ve laproakopi bu yüzden en iyileri ankara istanbul da.hsyırlısı bakalım gidicem yakın zaman da.ama ilginç adet oluyorum

peki senin yapışıklı derecesine ne dedi.açabildi mi ?benim çok uoğun rahimi kaplamış tüplere bile ulaşamadı.

benim orta yoğunluktaydı ayrıca rahimde perde vardı. Ve bende öncesinde başka doktora kürtaj olmuştum. Rahmimde çöküklük oluşmuştu. Hepsini düzeltti

Evet su anda hamileyim
demek ki çok yoğun değilsi.bende 24 se ankaraya çok iyi hocaya yönlendirsi.bu konu da uzman.hocaöarın hocası.bakalım dua et bana da.adına çok sevindim.Allah tez zaman da sağlıklı sıhhatli kuçağına almayı nasip etsin.bende durum bu.açılmadan yapamıyoe kemal hoca.bu hoca laproakopi ve histereakopi alanında çok iyi.bakalım

Bende yıllardır bu sorunu yaşıyorum arkadaşlar... benim yapışıklıklar açılıyo fakat sonra bi kısmı tekrar ediyor... benim adet miktarım hemen azalır fark olur ordan fark ediyorum zaten... Ben Timur hocanın hastasıydim bu konuda süper Timur hoca onun çok faydasını gördüm... kesinlikle tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…