- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Vakumla pek olmaz yapisiklik diye biliyorum eskiden kureyerek alirlarmis metal aletlerle o zaman oluyormus.sen 1 defa mi kurtaj oldun kuzum,yoksa 2 defa mi?? Eger 2 ise ikincisinde de olmus olabilir yapisiklik.keske once ilacla düşürülüp ondan sonra alinsaymis kalan parcalar.antibiyotiklerini duzenli kullandin mi kurtajdan sonraya antalya medisu hastanesi.hoca çok iyidi ama hastane çok pis fenaydı yani.anlatamam sana.orda vakumla oldu kürtaj.ya hocaya mesaj attım aradı.bana bir de kızdj sen ne diyorsun dedi.o zaman o çocuk tutmazdı dedi.bende desim hocam ilki tuttu tamam sonrasında oluşmuş dedim kabul etmedi saçmalama dedi.ben ona bu olaylardan sonra kontrole gittim onu söyledi sen kontrole geldin öyle birşey görmesim dedi.öteki merkeze tlf açtım hoca bana geri döndü.biz öyle şey yapmayoz.görsüğümüzde öyle birşey trasnfer yapmayız dedi.yani ben anlamadım oöay kürtajda mı oldu.yokda 2.nci ve 3.ncü denememde ki diğee klinikte mi.kafam allak bullak.küetaj vskumla alımdı.vakumla alınınca yapışıklık daha fazla olurmuş diye duydum
bu adam ankarada olan mıYucel karaman iyi diyorlar bu is icin ama?
zsten ilaç verildi sonra vakumla alındı.ilaçt kullandım antibiyotik.anlamadığım vd kaç kere domtora gittim kimse yapşıklık göremedi.acaba diyorum bu en son yaptıgında mı acaba oödu tüp bebek denemesi sırasında sonuçta 6 ay var arada.hocaya soruyorum görmesim diyor.ya da vu başka birşey mi inan kafam almıyorVakumla pek olmaz yapisiklik diye biliyorum eskiden kureyerek alirlarmis metal aletlerle o zaman oluyormus.sen 1 defa mi kurtaj oldun kuzum,yoksa 2 defa mi?? Eger 2 ise ikincisinde de olmus olabilir yapisiklik.keske once ilacla düşürülüp ondan sonra alinsaymis kalan parcalar.antibiyotiklerini duzenli kullandin mi kurtajdan sonra
İstanbul herhalde yucel karaman yazinca cikiyorbu adam ankarada olan mı
İstanbul herhalde yucel karaman yazinca cikiyorbu adam ankarada olan mı
benim desiğim adam bu içte.brüksel tüp bebek merkezi.bu da benim ankarada gideceğim doktor gibi.bu da son care artık.yaş 39 gittiği yere kadar uğraşıcam napim.gücüm kalmadı ama.çok istiyorumİstanbul herhalde yucel karaman yazinca cikiyor
Iyi de nasil gorecekmis ki ileri derecede olmadigi surece ultrasonda görünmez ki bu zaten.rahim filmiyle anlaşılır bu anca.bu doktorlar birazda kıç.nı kurtarmak icin boyle yok görürdüm yok bilirdim gibisine konusuyorlar.sen 2 defa mi kurtaj oldun 1 mi?bu onemli aslındazsten ilaç verildi sonra vakumla alındı.ilaçt kullandım antibiyotik.anlamadığım vd kaç kere domtora gittim kimse yapşıklık göremedi.acaba diyorum bu en son yaptıgında mı acaba oödu tüp bebek denemesi sırasında sonuçta 6 ay var arada.hocaya soruyorum görmesim diyor.ya da vu başka birşey mi inan kafam almıyor
Insallah canim benim insaallah verir rabbimbenim desiğim adam bu içte.brüksel tüp bebek merkezi.bu da benim ankarada gideceğim doktor gibi.bu da son care artık.yaş 39 gittiği yere kadar uğraşıcam napim.gücüm kalmadı ama.çok istiyorum
1 kere oldum ilk denemem den sonra 2 tüp denedim.Iyi de nasil gorecekmis ki ileri derecede olmadigi surece ultrasonda görünmez ki bu zaten.rahim filmiyle anlaşılır bu anca.bu doktorlar birazda kıç.nı kurtarmak icin boyle yok görürdüm yok bilirdim gibisine konusuyorlar.sen 2 defa mi kurtaj oldun 1 mi?bu onemli aslında
amin canım inşallahInsallah canim benim insaallah verir rabbim
O zaman ilk kurtajinda olmus yapisiklik.boşuna bahane uretmesin o doktor.tüp bebek denemesinde transferde yapisiklik falan olmaz.imkansiz yani.tabikide kurtajda olur.adam evet kurtajdan oldu demiycek tabi kendini savuncak1 kere oldum ilk denemem den sonra 2 tüp denedim.
yani diğeri zaten muayne etti trasfere yakın kaç kere hemde son hafta hergğn muayne etti.bende ona sordum siz görmediniz mi diye o da hayır dedi.görsem trasfee yapmam dddi.ilk kürtajı yapan da kıvırdı.ayrıca kızdım gittim dedim ya rahim filmi için.rahim filmi için sıvo veriyorlar iki kere sıvı veesiler çok acı çektim sıvı gitmesi geri çıktı.O zaman ilk kurtajinda olmus yapisiklik.boşuna bahane uretmesin o doktor.tüp bebek denemesinde transferde yapisiklik falan olmaz.imkansiz yani.tabikide kurtajda olur.adam evet kurtajdan oldu demiycek tabi kendini savuncak
Sinir oldum ne biçim doktormus.bisey daha sorcam son kez,rahim agzindan ilac verip hemen kurtaja mi aldı seni?yoksa ilac verildikten sonra kanaman olup bebek dustu muyani diğeri zaten muayne etti trasfere yakın kaç kere hemde son hafta hergğn muayne etti.bende ona sordum siz görmediniz mi diye o da hayır dedi.görsem trasfee yapmam dddi.ilk kürtajı yapan da kıvırdı.ayrıca kızdım gittim dedim ya rahim filmi için.rahim filmi için sıvo veriyorlar iki kere sıvı veesiler çok acı çektim sıvı gitmesi geri çıktı.
bu arada konu ile alakalı değil ama parfümleri seviyorsun takma ismin de belli oöduğu gibiyani diğeri zaten muayne etti trasfere yakın kaç kere hemde son hafta hergğn muayne etti.bende ona sordum siz görmediniz mi diye o da hayır dedi.görsem trasfee yapmam dddi.ilk kürtajı yapan da kıvırdı.ayrıca kızdım gittim dedim ya rahim filmi için.rahim filmi için sıvo veriyorlar iki kere sıvı veesiler çok acı çektim sıvı gitmesi geri çıktı.
Canım simdi şöyle oluyo,rahim filmiyle ancak görülebilir yapisiklik.ultrasonda yapisiklik vs görünmez.kiminin gorunuyo ama ileri derece yapisiklik olursa.yani demem o ki evet rahim filmi cekselermis iyiymis.yapisiklik zaten kurtajdan hemen sonra olur.rahim kurtajda zarar gormus ve iyilesirken bu hasarla iyilesmis yapismispeki yaklaşık17 ay oldu jğrtaj olalı son rahim filmimi 5 ay önce çekindim yani bunlar göremesiler mi.ya yalvardım salağa hocam bak kğrtaj odlum rahim filmi çekeşim diye.yok gerek yok dedi.bzktım elimde herşey gitti dondurulmuşlar da bende kafams göre gittim zaten psra harcsmışom rahim filminden mi korkucam dddim gittim çekindim herşey o zaman belli oldu
Evet canim cok severim :))bu arada konu ile alakalı değil ama parfümleri seviyorsun takma ismin de belli oöduğu gibi
ilk ilaç verdi sonra düştü çocuk sonra vakumla aldım dedi ya amniyo sıvısı denildi durduk yere.patalojiye de göndermedi şerefsiz.enfeksiyon olarak gelir dedi beni 10 gün hastane de yatırdı.eşim altıma sürgü çekti yataktan kalkamadım 20 gün havuç suyu armut yedir amniyo sıvım artsın diye.bu sırada başka hocalRı aradım sen niye yatıyorsun o çoxuk yaşamaz ölür desi.aptallıl bende çok salağam o n başka merkeze gitsem belki kurtulacak belki de bu yapışıklığım olmayavaktı.ya neler neler rahmim de sıvı verip rahmi dikecekmiş üstten sıvı verip amniyo sıvısını arttıracakmış falan gidip araştırmış bunu kimse yapmamış ama yurt dısında birine uygulanmış falan salak adam ya varya sinirlerimiz bozuldu hastane de eşimd kızdı eşim kobay mı falan dedi.hem kimse üsyünde denemsmiş bdnim üstimde böyle birşey deneyecekSinir oldum ne biçim doktormus.bisey daha sorcam son kez,rahim agzindan ilac verip hemen kurtaja mi aldı seni?yoksa ilac verildikten sonra kanaman olup bebek dustu mu
ben parfümcüyüm.givenchy firmasının satış temsilcisiyim :)chANEL YENİ kokusu güzel tavsiye ederim sana.Evet canim cok severim :))
Anaaa adama bak kasap resmen cok mu aradınız bu doktor musvettesini anlamadim ki.sen uyanık mi kurtaj oldun yoksa yaaa çocukta büyükmüş belli ki kurtaj oldugundailk ilaç verdi sonra düştü çocuk sonra vakumla aldım dedi ya amniyo sıvısı denildi durduk yere.patalojiye de göndermedi şerefsiz.enfeksiyon olarak gelir dedi beni 10 gün hastane de yatırdı.eşim altıma sürgü çekti yataktan kalkamadım 20 gün havuç suyu armut yedir amniyo sıvım artsın diye.bu sırada başka hocalRı aradım sen niye yatıyorsun o çoxuk yaşamaz ölür desi.aptallıl bende çok salağam o n başka merkeze gitsem belki kurtulacak belki de bu yapışıklığım olmayavaktı.ya neler neler rahmim de sıvı verip rahmi dikecekmiş üstten sıvı verip amniyo sıvısını arttıracakmış falan gidip araştırmış bunu kimse yapmamış ama yurt dısında birine uygulanmış falan salak adam ya varya sinirlerimiz bozuldu hastane de eşimd kızdı eşim kobay mı falan dedi.hem kimse üsyünde denemsmiş bdnim üstimde böyle birşey deneyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?