rahim içi yapışıklık

Vakumla pek olmaz yapisiklik diye biliyorum eskiden kureyerek alirlarmis metal aletlerle o zaman oluyormus.sen 1 defa mi kurtaj oldun kuzum,yoksa 2 defa mi?? Eger 2 ise ikincisinde de olmus olabilir yapisiklik.keske once ilacla düşürülüp ondan sonra alinsaymis kalan parcalar.antibiyotiklerini duzenli kullandin mi kurtajdan sonra

zsten ilaç verildi sonra vakumla alındı.ilaçt kullandım antibiyotik.anlamadığım vd kaç kere domtora gittim kimse yapşıklık göremedi.acaba diyorum bu en son yaptıgında mı acaba oödu tüp bebek denemesi sırasında sonuçta 6 ay var arada.hocaya soruyorum görmesim diyor.ya da vu başka birşey mi inan kafam almıyor

Iyi de nasil gorecekmis ki ileri derecede olmadigi surece ultrasonda görünmez ki bu zaten.rahim filmiyle anlaşılır bu anca.bu doktorlar birazda kıç.nı kurtarmak icin boyle yok görürdüm yok bilirdim gibisine konusuyorlar.sen 2 defa mi kurtaj oldun 1 mi?bu onemli aslında

1 kere oldum ilk denemem den sonra 2 tüp denedim.

1 kere oldum ilk denemem den sonra 2 tüp denedim.
O zaman ilk kurtajinda olmus yapisiklik.boşuna bahane uretmesin o doktor.tüp bebek denemesinde transferde yapisiklik falan olmaz.imkansiz yani.tabikide kurtajda olur.adam evet kurtajdan oldu demiycek tabi kendini savuncak

O zaman ilk kurtajinda olmus yapisiklik.boşuna bahane uretmesin o doktor.tüp bebek denemesinde transferde yapisiklik falan olmaz.imkansiz yani.tabikide kurtajda olur.adam evet kurtajdan oldu demiycek tabi kendini savuncak
yani diğeri zaten muayne etti trasfere yakın kaç kere hemde son hafta hergğn muayne etti.bende ona sordum siz görmediniz mi diye o da hayır dedi.görsem trasfee yapmam dddi.ilk kürtajı yapan da kıvırdı.ayrıca kızdım gittim dedim ya rahim filmi için.rahim filmi için sıvo veriyorlar iki kere sıvı veesiler çok acı çektim sıvı gitmesi geri çıktı.

peki yaklaşık17 ay oldu jğrtaj olalı son rahim filmimi 5 ay önce çekindim yani bunlar göremesiler mi.ya yalvardım salağa hocam bak kğrtaj odlum rahim filmi çekeşim diye.yok gerek yok dedi.bzktım elimde herşey gitti dondurulmuşlar da bende kafams göre gittim zaten psra harcsmışom rahim filminden mi korkucam dddim gittim çekindim herşey o zaman belli oldu

Sinir oldum ne biçim doktormus.bisey daha sorcam son kez,rahim agzindan ilac verip hemen kurtaja mi aldı seni?yoksa ilac verildikten sonra kanaman olup bebek dustu mu

bu arada konu ile alakalı değil ama parfümleri seviyorsun takma ismin de belli oöduğu gibi

Canım simdi şöyle oluyo,rahim filmiyle ancak görülebilir yapisiklik.ultrasonda yapisiklik vs görünmez.kiminin gorunuyo ama ileri derece yapisiklik olursa.yani demem o ki evet rahim filmi cekselermis iyiymis.yapisiklik zaten kurtajdan hemen sonra olur.rahim kurtajda zarar gormus ve iyilesirken bu hasarla iyilesmis yapismis

Sinir oldum ne biçim doktormus.bisey daha sorcam son kez,rahim agzindan ilac verip hemen kurtaja mi aldı seni?yoksa ilac verildikten sonra kanaman olup bebek dustu mu
ilk ilaç verdi sonra düştü çocuk sonra vakumla aldım dedi ya amniyo sıvısı denildi durduk yere.patalojiye de göndermedi şerefsiz.enfeksiyon olarak gelir dedi beni 10 gün hastane de yatırdı.eşim altıma sürgü çekti yataktan kalkamadım 20 gün havuç suyu armut yedir amniyo sıvım artsın diye.bu sırada başka hocalRı aradım sen niye yatıyorsun o çoxuk yaşamaz ölür desi.aptallıl bende çok salağam o n başka merkeze gitsem belki kurtulacak belki de bu yapışıklığım olmayavaktı.ya neler neler rahmim de sıvı verip rahmi dikecekmiş üstten sıvı verip amniyo sıvısını arttıracakmış falan gidip araştırmış bunu kimse yapmamış ama yurt dısında birine uygulanmış falan salak adam ya varya sinirlerimiz bozuldu hastane de eşimd kızdı eşim kobay mı falan dedi.hem kimse üsyünde denemsmiş bdnim üstimde böyle birşey deneyecek

Anaaa adama bak kasap resmen cok mu aradınız bu doktor musvettesini anlamadim ki.sen uyanık mi kurtaj oldun yoksa yaaa çocukta büyükmüş belli ki kurtaj oldugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…