rahim içi yapışıklık

Inşaallah Allah en yakın zamanda kucağını doldursun. Bütün sıkıntıların geride kalsın

timur uğurlu mu.valla ona da girrim ama ona muayne oldum geçen sene.ben şimdi ankaraya bu işi diğeelerine öğreten hocalsrı hocasına gidiyorum inşallah o başarır.

Inşaallah Allah en yakın zamanda kucağını doldursun. Bütün sıkıntıların geride kalsın
amin inşallah dua et bana 23 nde ankaraya yolcuyum.24 de muayne var.inşallah arsından histereskopi tekrar yapılacak bu hoca hocaların hocası bu konu da uzman.hatta tüp bebekte de

timur uğurlu mu.valla ona da girrim ama ona muayne oldum geçen sene.ben şimdi ankaraya bu işi diğeelerine öğreten hocalsrı hocasına gidiyorum inşallah o başarır.

Timur gürgan canım... İnş güzel haberlerini bekliyorum... birbirimize umut oluruz inş ...

Benimde rahmimde yapışıklık var bende tüp bebek tedavisi görüyorum ilk histeroskopide çok fena demişti doktorum aşırı çok yapışıklık demişti 15 gün önce lapatoskopi + histeroskopi oldum yapışıklıgın hala devam ettigini söyledi doktor bu yapışıklık bizim gibi çikolata kisti olan bayanlarda adet gördügümüz sürece devam edecegini kalıcı biçaresi olmadıgını söyledi yurt dışından gelen özel jeller var onlardan iki kez uygulandı ama hala yapışıklık oldugunu söylemişti doktorum
Ben istanbuldayım doktorumdanda çok memnunum hem ilgili hemde yardımcı doç. Inşallah sende iyi bi doktor bulabilirsin

Canım ankarada gürgan klinik aştinin o taraflarda netten bakarsan çıkar adres ve tefonu...
Merhaba canim,gecen senelerde senin bu yapisiklik mevzusundan dolayı hep mesajlarını görürdüm,ne kadar canla başla pes etmeyip mucadele ettigini yıllarca hemde biliyorum hepsini.inan okurken seninle birlikte bende yaşamıştım sanki o anları.insallah rabbim sana da bi bebek verir hayırlısıyla Allahım dualarını kabul etsin.hepimizin etsin.bebek sahibi olmak isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin insallah.canim benimm rabbimin hikmeti büyük

amin gerçekten ne güzel söylemişsin.bir hocanın yanlış tedavisi bu durumlara getirdi

Canım ankarada gürgan klinik aştinin o taraflarda netten bakarsan çıkar adres ve tefonu...
süper teyzem o tarafta olmazsa ona da gideyim.peki sende ki durum nedir.peki sen benim doktora gittin mi ben bu adamı çok duydum ismini.prof doktor recai pabuçcu.ankara da.histereskopi ve laproakopi de uzman.en iyisi buymuş yani birkaç tane de istanbul da var.ismini şuan hstırlayamadığım.zaten bu yapışıklık farklı durum.bu adama da gidebilirain.ben gittiğimde hem senin dsdiğine hem buna gidicem

istanbul da brüksel tüp bebek merkezi sahibi.bu yapışıklık konusunda uzman olduğunu duydum ama istanbul da.ben ankaraya gidicem bakalım.çok heyecanlıyım.inşallah açılır diye umud ediyorum

Bunu yapan beceriksiz doktorları öldursen adam yerine koyarlar resmen insanlarin gelecegini bitiriyorlar.beceremeyen doktorluk yapmasin arkadas
ya bu adamı şikayet etsem ne olcak prof adam almışlar prof.luğunu 20 geçkin davası var.ne diyim ki ilk denemem tutmuştu.şansızlıktan kan pıhtısı sonrası düştü kürtaj oldum.sobra 2 krz başka merkrzde oldu tüp.yine olmadı.kızdım gittim rahim filmi tekrar çektirdim.3 4 hocaya gittim.rahim de ciddi derece de yapışıklık var

Peki kurtajda mi oldu bu yapisiklik?vakum yontemiyle kurtaj olmadin mi

bana ders oldu bu kimseye kürtsj kimseye de öyle tüp bebek ysptırılmsz.öprenmiş oldum.hijyen hijyen hijyen en önemlisi bu.şimdi artık kliniğe girdiğimde her yere bakar oldum wc dahil.sen bu dediğim hocaya git derim ankaradaysan bak gir internete yaz ismini.prof.recai pabuçcu.bu rahim yapışıklık sorunlu gebelikte hocaların hocası.youtube de bir sürü videosu var tv falan da çıkıyor

Peki kurtajda mi oldu bu yapisiklik?vakum yontemiyle kurtaj olmadin mi
vakumla oldu.ve arkasından 2 defa tüp daha denedim.3 ay arka arkaya.3 ay bekledim 4 yumurta 1.nci kalitedeydi.2 dondurdum.trasfeeler 3 ay arka arkaya yapıldı tutmayıncz iki merkeze de kızdım.gittim rahim filmi çekildim orta herşey çıktı.

Yucel karaman iyi diyorlar bu is icin ama?

Nasil farketmedin peki canim adetinde azalma vs olmadi mi hic?baya kötü sartlarda kurtaj oldun herhalde hic hijyen yok muydu

Nasil farketmedin peki canim adetinde azalma vs olmadi mi hic?baya kötü sartlarda kurtaj oldun herhalde hic hijyen yok muydu
ya antalya medisu hastanesi.hoca çok iyidi ama hastane çok pis fenaydı yani.anlatamam sana.orda vakumla oldu kürtaj.ya hocaya mesaj attım aradı.bana bir de kızdj sen ne diyorsun dedi.o zaman o çocuk tutmazdı dedi.bende desim hocam ilki tuttu tamam sonrasında oluşmuş dedim kabul etmedi saçmalama dedi.ben ona bu olaylardan sonra kontrole gittim onu söyledi sen kontrole geldin öyle birşey görmesim dedi.öteki merkeze tlf açtım hoca bana geri döndü.biz öyle şey yapmayoz.görsüğümüzde öyle birşey trasnfer yapmayız dedi.yani ben anlamadım oöay kürtajda mı oldu.yokda 2.nci ve 3.ncü denememde ki diğee klinikte mi.kafam allak bullak.küetaj vskumla alımdı.vakumla alınınca yapışıklık daha fazla olurmuş diye duydum

ilginç olanı da bu ağrı yok.adetim normal.azalma yok.günü günün de oluyor.acaba başka birşey mi var diye düşünmüyor değilim.kafam aslında çok karmakarışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…