peki bu durumda ne olacak allah aşkına söyle bana.deliricdm.burda ki hoca işin zor dddi.yüzde 20 şans verdi.ben böule iken yapılmaz mı dedi yapolır ama sonuç alamayız dediCanım simdi şöyle oluyo,rahim filmiyle ancak görülebilir yapisiklik.ultrasonda yapisiklik vs görünmez.kiminin gorunuyo ama ileri derece yapisiklik olursa.yani demem o ki evet rahim filmi cekselermis iyiymis.yapisiklik zaten kurtajdan hemen sonra olur.rahim kurtajda zarar gormus ve iyilesirken bu hasarla iyilesmis yapismis
Aaa ciddi misin nerde çalışıyorsun sen suan?tüm parfumler hakkinda bilgin var degil mi :)ben parfümcüyüm.givenchy firmasının satış temsilcisiyim :)chANEL YENİ kokusu güzel tavsiye ederim sana.
Cok iyi bi doktor bulup tedavi olman lazim insallah açılır rahmin insallah.histereskopi olursun sonra tup denersinizpeki bu durumda ne olacak allah aşkına söyle bana.deliricdm.burda ki hoca işin zor dddi.yüzde 20 şans verdi.ben böule iken yapılmaz mı dedi yapolır ama sonuç alamayız dedi
ya anlatama neler neler basirtim bağlandı ya.apyallığıma yenik düştüm.adam evet aynrn kasap bir odsya aldılar ama oda çok pisti.jemen vakumla alındı.ne yapayım ben bu adama.yok gördüm herşeyi.o anAnaaa adama bak kasap resmen cok mu aradınız bu doktor musvettesini anlamadim ki.sen uyanık mi kurtaj oldun yoksa yaaa çocukta büyükmüş belli ki kurtaj oldugunda
bu dediğim doktora bakabildin mi recai pabuçcu baya iyi gibime geldi.yani histereskopiyi bursa yapan iyi hekim yok.o kadar kötüyüm ki o an o hastaneden çıkmalıydımCok iyi bi doktor bulup tedavi olman lazim insallah açılır rahmin insallah.histereskopi olursun sonra tup denersiniz
var antalya dış hatlzr terninani duty freeAaa ciddi misin nerde çalışıyorsun sen suan?tüm parfumler hakkinda bilgin var degil mi :)
Yaa bide antalya gibi bi yerde nasil olabilir böyle bisey yaa ben anlamadim antalya gelismis bir sehirdir aslinda o kadar pis hastane mi olur korktum valla ispartada mehmet okan özkaya var rahim hastalıklarında ve tüp bebekte cok iyi.suleyman demirel universitesinde gorev yapiyor.hem antalyaya da yakın bir sehir.bi git görüş derimbu dediğim doktora bakabildin mi recai pabuçcu baya iyi gibime geldi.yani histereskopiyi bursa yapan iyi hekim yok.o kadar kötüyüm ki o an o hastaneden çıkmalıydım
Iyide yapisiklik o kadar ileri duzeyde olsa adet goremezsinki.sen bu dedigim doktorla bir görüş bakalim.antalya isparta arasi 1 buçuk 2 saatlik yol.okan bey rahim hastalıklarında cok iyiymişsen nerde yaşıyorsun.ısparta yakın gidebilirim aslında yani histeresjopi ve laproskopi alanonda iyi bie hekim olmalı ki burda birine 800 tl versim beceremedi çok yoğun ddsi yapışıklık.
benim de anlamadığım bu işte cnm.yani regl görüyorum günü gününe.ağrım yok sadece biraz akıntım oluyor ama kokusuz.her ay adet oluyorum günü gününe ve 39 yaşındsyım çiklöata kisti ameliyatı da oldum regl normal geliyoe.ben anlamasım bunun ne olduğınu.acaba parça mı kaldı.ya da rahim içi msntar olabilir mi diye düşünüyorum.sırtımda denize giriyoruz ya şenzlongtan sırrım da ufak twfek mantarlar oluşmuştu ilaca başladım.kafm aptal saçma çalışıyoe ama beni inanılmaz bilgilendirdin.snde ben gibi uğraşıyor musunIyide yapisiklik o kadar ileri duzeyde olsa adet goremezsinki.sen bu dedigim doktorla bir görüş bakalim.antalya isparta arasi 1 buçuk 2 saatlik yol.okan bey rahim hastalıklarında cok iyiymiş
süper teyzem o tarafta olmazsa ona da gideyim.peki sende ki durum nedir.peki sen benim doktora gittin mi ben bu adamı çok duydum ismini.prof doktor recai pabuçcu.ankara da.histereskopi ve laproakopi de uzman.en iyisi buymuş yani birkaç tane de istanbul da var.ismini şuan hstırlayamadığım.zaten bu yapışıklık farklı durum.bu adama da gidebilirain.ben gittiğimde hem senin dsdiğine hem buna gidicem
yani dediğin gibi adet görmemem gerekiyoe adet görüyorum ağrısız sızısız.mormal şekilde oluyorum yani.acaba başka birşey mi vsr inan algılayamıyorum artık.kadam çok ksrışık.araştırmalsrım sonucunda evet adet görmemem gerekli ve ağrılı sızılı geçmesi diye duydum.bende bunlar yokCanım ben gittim ama Racai hocayı görememistim. .. göğşen hoca vardı onada pek isinamamistim.. Timur hoca çok güven verdi bana ben onla yola devam ettim..
Birde bende yücel hocayı çok duydum çok gitmek istedim ama istanbul olunca malesef gidemedim...
Canım sen normal adet görüyormuşsun bu durumda ileri derecede yapışıklık olmaz.. ben hiç adet gorememiştim. . Saoğlun önce Allah sonra Timur hocamın sayesinde adetlerim çok düzeldi...
yani dediğin gibi adet görmemem gerekiyoe adet görüyorum ağrısız sızısız.mormal şekilde oluyorum yani.acaba başka birşey mi vsr inan algılayamıyorum artık.kadam çok ksrışık.araştırmalsrım sonucunda evet adet görmemem gerekli ve ağrılı sızılı geçmesi diye duydum.bende bunlar yok
saol canım benim.yzrın büyük gün.bu konuda iyi bir doktpra geldim ankaraya.yarın büyük gün.inşallah çabalarım iyi sonuç verecekCanım belki ufak tefek yapışıklıklar olabilir bu lar adeti engelleyemiyebiliyo.... Bu en iyi histeroskopide anlayabilir dr lar.... içini ferah tut.. adet olabilmek bu durumda çok önemli..
saol canım benim.yzrın büyük gün.bu konuda iyi bir doktpra geldim ankaraya.yarın büyük gün.inşallah çabalarım iyi sonuç verecek
evet benim bu hoca spiral balon takmadı.fakat yapışıklıkla baya uğraşmış.ileri derece se patşama noktasına gslen 2 tüpüm de hidrosalpenks gördü ve aldığını söylesi.yapışıklık bağırsakları bile yapıştırmış sen süşün artık.bakalım konyrol edecek pazartesi günü ns dicsk.fakat benim rahşm duvarı da incelmiş çok hemde.eatrofem ve hcg ilaçla tedavim başladı yanıt verirae direk tüp bebek yapıcam.umutsuz olma canım adetlerin azalmamışsa bence de çok yapışıklık yoktur.ama yapışıklık ilerleyebiliyor oyüzden yaptır mutlaka histereskopiyi ve sonra kontrol de ettir.Malesef tekrarlayabiliyor çünki.Allah hepimize şifa versin inşallah rabbim.Ben bu konuda yücel karamana daha bi güvendim açıkçası balon falan da yapıyor o çünki.hayırlısı..
recai pabuçcu hocayı duydun mu.laproakopi ve histereakopi de çok iyi bu yüzden ben kendisine geldim.ama senin desiğin hoca brüksel tüp bebek merkeİ sahibi değil mi ? istnbulda ben onu da duydumumutsuz olma canım adetlerin azalmamışsa bence de çok yapışıklık yoktur.ama yapışıklık ilerleyebiliyor oyüzden yaptır mutlaka histereskopiyi ve sonra kontrol de ettir.Malesef tekrarlayabiliyor çünki.Allah hepimize şifa versin inşallah rabbim.Ben bu konuda yücel karamana daha bi güvendim açıkçası balon falan da yapıyor o çünki.hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?