rahim içi yapışıklık

Sporla yapisiklik duzelmez tek caresi ameliyattirbdemekki yapisiklik cok az bi kisimdaymis sizde yapisiklik varken gebe kaldgni duydugum 2.kisi oldnz

Sporla yapisiklik duzelmez tek caresi ameliyattirbdemekki yapisiklik cok az bi kisimdaymis sizde yapisiklik varken gebe kaldgni duydugum 2.kisi oldnz

Bilmiyorum canım Dr bana oyle soyledi tedavi ne diye sorduğumda bende konuyu arastırma geregi duymadım zaten.
3. Cocuk aklımda yoktu 3 sene sonra dusunebilirdim ama bu zamana kısmetmiş şimdi durum ne onu da bilmiyorum.

Bilmiyorum canım Dr bana oyle soyledi tedavi ne diye sorduğumda bende konuyu arastırma geregi duymadım zaten.
3. Cocuk aklımda yoktu 3 sene sonra dusunebilirdim ama bu zamana kısmetmiş şimdi durum ne onu da bilmiyorum.
Saglicakla kucagina alirsin insaallah sen sanslilardansin bu konuda dua et bnde meryemhifama kavusayim artik kurtulayim 3.kez ameliyat oldm basarisiz gecti dualarni bekliyorum

Saglicakla kucagina alirsin insaallah sen sanslilardansin bu konuda dua et bnde meryemhifama kavusayim artik kurtulayim 3.kez ameliyat oldm basarisiz gecti dualarni bekliyorum
Rabbim en kısa zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Son durum nedir sizde bende szle aynıyım aciliyo ilk ay adet normale donuyo ama sonraki aylar azalmaya basliyo şuan hiç yok denecek kadar azaldi

Merhaba, ben de rahim filmi çektirdim rahime giden yolda hafif yapışıklık var dedi doktor 2 kez kürtaj oldum kürtajlardan sonra olduğuna eminim çünkü adetim yok denecek kadar az geliyo leke leke oluyorum. Kürtajlardan öncesine kadar dolu dolu 10 gün olurdum petler yetişmezdi...
rahim filmimi echomarda cevat bayrak çekti anestezisiz çekildim hiç acımadı deli gibi korkuyodum ama çok şükür çok kolaymış dedirtti. Bununla ilgili araştırma yapanlara kesinlikle sonuna kadar tavsiye ederim.
Şimdi yani bende yapışıklık çıktı ama siperm ve adet kanı geçecek kadar bi ufak açıklık varmış ordan sıza sıza geçiyo demek ki dedi doktor, çok şükür hamile kalabiliyorum ama durmuyolar hep 3. Ayda düşüyolar. Ya şimdi bu yapışıklık açılsa da demek ki tekrar olan bişey ozaman ben açtırmakla uğraşmayayım hamile kalmaya çalışmaya devam mı edeyim bilemedim yaa... rahmimin içinde yokmuş yapışıklık yolda varmış, Allahın izniyle hamile kalabilirsem bu sebepten düşük yapar mıyım yine acaba? Doktorlara gittiğinizde aranızda benim gibi olanlar varsa ne diyo doktorlar paylaşır mısınız ya?
Ben aret kamar a gittim istanbul tüp bebek merkezinde o yapışıklığa pek takılmadan konuştu tekrarlayan düşük sıkıntım olduğu için sürekli tüp bebek üstünde durdu ben de doğal yolla hamile kalma ile ilgili hiçbir şeyi soramadım...aptal gibiydik zaten o gün aklımın ucundan geçen bişey değildi tüp bebek bi anda kendimizi tüp bebek anlatılırken buluverince şaşırdık...
genlerde bişey çıkmadı zaten çok şükür. Ama bu yapışıklık çok kafama takılıyo... şimdi adetim bitti yumurtlama yaklaşıyo hamile kalmaya mı çalışsam yoksa gidip bu yapışıklığı mı açtırsam bilemedim...

Merhabalar kızlar , bende 2 yıl önce tüp bebek denedim ama gelişmedi ve 8 haftalıkken kürtaj oldum ozaman hiçbirşeyim yoktu şimdi donmuşumu kullanmak istedim son şansım zaten ama hsg de küçük yapışıklık çıktı. Doktor küçük bir operasyon yapıcaz o ay ki adetinle bebeği koyarız dedi dinlenme olmıycak mı dedim gerek yok dedi anlamadım.Diyorum sonrasında ağrı adette düzensizlik yapıyor mu yaptırmasam olmaz mı acaba adetimde sorunum yok çünkü ne dersiniz

Doktorunun adi nedir

Doktorunuzun adi nedir ben lazerle yapan yer bulamadim hangi doktora sorduysam lazer turkiyeye daha gelmedi dedi

Doktorunuzun adi nedir ben lazerle yapan yer bulamadim hangi doktora sorduysam lazer turkiyeye daha gelmedi dedi
Geçmiş olsun. Var olmazmı en az üç Dr var lazerle yapısıklığı acan. Ben İstanbul da Brüksel tüp bebek merkezi Yücel kahraman a yaptırdım. Ama o dönemlerde iki Dr u daha duymuştum en iyisinin o oldugunu öğrenince ona gittim. 15 dk da halletti dediği gibi.anestezi altında yapılıyor annem yarım saatte odaya geldiğimi söyledi. Ve tamamen actı çok şükür. Ben birkac kişiyi daha gönderdim Cok memnun kaldılar. Suan tüp bebek yaptırıyoruz. İnsallah sizede şifa olur makasla yapıldığında rahim zarar görüyormus. Ne yapın edin lazerli yaptırın eger cocuk düşünüyorsanız.önce arayın sehir dısından giderseniz özkan beyle görüşün o size her konuda yardımcı olur.allah yardımcınız olsun ehli ellere denk getirsin.

Allah razı olsun Ne kadara açtırdiniz yapisikligi ve bu yapisiklik tedavi olsada tup bebek mi yaptirmak gerekiyor

Son düzenleme:
Allah razı olsun Ne kadara açtırdiniz yapisikligi ve bu yapisiklik tedavi olsada tup bebek mi yaptirmak gerekiyor
Herkese aynı işlem mi yapılıyor bilmiyorum ama biz toptan pesin verdik bütün muayene ücretlerini 3 kez gittik, histeroskopi yapıldı, spiral takıldı, 4 hafta sonra cırılıp balon uygulaması yapıldı, ardından tekrar rahim filmi cektirip Baska yerde getirip gösterdik. İki yıl olacak subat ayında 11 bin vermiştik. Bana 6 ay deneyin olmazsa tüp bebek tedavisi yaptırın demişti. Benim yas ve amh düşüklüğü sıkıntım vardı fazla vakit kaybetmeyin demişti. Ama biz anca gidebildik maddiyattan dolayı pandemi den dolayı. Denedik olmadı bizim. Ücreti dediğim gibi arayıp özkan bey den öğrenebilirsiniz. Biz gittiğimiz günün ertesi gün sabah histeroskopi oldum öğlene cıkıp 6 saat yol gelip aksama evimdeydim.güncel fiyatları bilemiyorum.sormak istediğiniz bişey olursa cevap veririm. Tekrar geçmiş olsun

MErhaba, kolay gelsin. Benim de rahim alt tarfında yapışıkılıklar vardı onlar açıldı yol genişletildi. T rahim v rahim e çevirdik falan dedi dr. Spiral taktı 10 gün oluyor operasyon olalı. 28. gün spiral çıkarıp balon uygulacağım dedi. Sonrasında tekrar rahim filmi çektirmek gerekir mi? Bilemedim. Biz de tüp bebek öncesi yaptırdık bu operasyonu. Ama yapışıklık baya varmış buda engel olalir dedi doktor. 2/3 ay kendiniz bir deneyn dedi. Yaş faktörü olmasa bekleyelim ama işte yaş geçiyor. Bu balon tedavisi nasıl birşey acıyor mu?

Merhaba arkadaslar bende de yapisiklik cikt. Ayni zamanda prolaktinim de yuksk belim ve kasigimda surekli agri var. bu sikayetler sizde de var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…