- 29 Mart 2020
- 23
- 5
- 1
- 35
Sporla yapisiklik duzelmez tek caresi ameliyattirbdemekki yapisiklik cok az bi kisimdaymis sizde yapisiklik varken gebe kaldgni duydugum 2.kisi oldnz2. Cocugumu dogururken bana da doktor 3. Düşünme rahimde yapışıklık var dedi. Nasıl tedavi olacağını sordum spor yap dedi bana.
3. Cocuk için spor yapmadım tabi diyete sporda ekledim bir sure ama şimdi durum ne yapışıklık ne oldu bende bilmiyorum
Sporla yapisiklik duzelmez tek caresi ameliyattirbdemekki yapisiklik cok az bi kisimdaymis sizde yapisiklik varken gebe kaldgni duydugum 2.kisi oldnz
Saglicakla kucagina alirsin insaallah sen sanslilardansin bu konuda dua et bnde meryemhifama kavusayim artik kurtulayim 3.kez ameliyat oldm basarisiz gecti dualarni bekliyorumBilmiyorum canım Dr bana oyle soyledi tedavi ne diye sorduğumda bende konuyu arastırma geregi duymadım zaten.
3. Cocuk aklımda yoktu 3 sene sonra dusunebilirdim ama bu zamana kısmetmiş şimdi durum ne onu da bilmiyorum.
Rabbim en kısa zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin inşallahSaglicakla kucagina alirsin insaallah sen sanslilardansin bu konuda dua et bnde meryemhifama kavusayim artik kurtulayim 3.kez ameliyat oldm basarisiz gecti dualarni bekliyorum
Amin canım inşallah Allah razı olsn senin bebekler ikiz miRabbim en kısa zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Hayır biri 5 biri 19 aylıkAmin canım inşallah Allah razı olsn senin bebekler ikiz mi
Doktorunun adi nedirBenimde rahmimde yapışıklık var bende tüp bebek tedavisi görüyorum ilk histeroskopide çok fena demişti doktorum aşırı çok yapışıklık demişti 15 gün önce lapatoskopi + histeroskopi oldum yapışıklıgın hala devam ettigini söyledi doktor bu yapışıklık bizim gibi çikolata kisti olan bayanlarda adet gördügümüz sürece devam edecegini kalıcı biçaresi olmadıgını söyledi yurt dışından gelen özel jeller var onlardan iki kez uygulandı ama hala yapışıklık oldugunu söylemişti doktorum
Ben istanbuldayım doktorumdanda çok memnunum hem ilgili hemde yardımcı doç. Inşallah sende iyi bi doktor bulabilirsin
Doktorunuzun adi nedir ben lazerle yapan yer bulamadim hangi doktora sorduysam lazer turkiyeye daha gelmedi dediÖyle düşünme hormonlarınada baktır. Benim ankarada ki Dr ilk düşükte biraz yapısmış TIR ikinci kürtaj da biraz daha üçüncüde temamen kapanmıştırdır dedi. Hem hormon tahlili yaptır hem film çektir için rahat etsin. Öyle düşünüp moralini bozma bak benim hep kapalıydı lazerle 15 dk da acıldı. Makasla keserek yapılsaydı riskleri çok fazlaydı. Çok şükür dogal yoldan deniyoruz rahme zararda verilmedi. Olumsuz düşünme sorunu ne oldugunu neden oldugunu bilmemek inan insanı daha cok yıpratıyor. Sorunu bilince çözümüne caresine bakılıyor. Allah şifa versin
Geçmiş olsun. Var olmazmı en az üç Dr var lazerle yapısıklığı acan. Ben İstanbul da Brüksel tüp bebek merkezi Yücel kahraman a yaptırdım. Ama o dönemlerde iki Dr u daha duymuştum en iyisinin o oldugunu öğrenince ona gittim. 15 dk da halletti dediği gibi.anestezi altında yapılıyor annem yarım saatte odaya geldiğimi söyledi. Ve tamamen actı çok şükür. Ben birkac kişiyi daha gönderdim Cok memnun kaldılar. Suan tüp bebek yaptırıyoruz. İnsallah sizede şifa olur makasla yapıldığında rahim zarar görüyormus. Ne yapın edin lazerli yaptırın eger cocuk düşünüyorsanız.önce arayın sehir dısından giderseniz özkan beyle görüşün o size her konuda yardımcı olur.allah yardımcınız olsun ehli ellere denk getirsin.Doktorunuzun adi nedir ben lazerle yapan yer bulamadim hangi doktora sorduysam lazer turkiyeye daha gelmedi dedi
Allah razı olsun Ne kadara açtırdiniz yapisikligi ve bu yapisiklik tedavi olsada tup bebek mi yaptirmak gerekiyorGeçmiş olsun. Var olmazmı en az üç Dr var lazerle yapısıklığı acan. Ben İstanbul da Brüksel tüp bebek merkezi Yücel kahraman a yaptırdım. Ama o dönemlerde iki Dr u daha duymuştum en iyisinin o oldugunu öğrenince ona gittim. 15 dk da halletti dediği gibi.anestezi altında yapılıyor annem yarım saatte odaya geldiğimi söyledi. Ve tamamen actı çok şükür. Ben birkac kişiyi daha gönderdim Cok memnun kaldılar. Suan tüp bebek yaptırıyoruz. İnsallah sizede şifa olur makasla yapıldığında rahim zarar görüyormus. Ne yapın edin lazerli yaptırın eger cocuk düşünüyorsanız.önce arayın sehir dısından giderseniz özkan beyle görüşün o size her konuda yardımcı olur.allah yardımcınız olsun ehli ellere denk getirsin.
Herkese aynı işlem mi yapılıyor bilmiyorum ama biz toptan pesin verdik bütün muayene ücretlerini 3 kez gittik, histeroskopi yapıldı, spiral takıldı, 4 hafta sonra cırılıp balon uygulaması yapıldı, ardından tekrar rahim filmi cektirip Baska yerde getirip gösterdik. İki yıl olacak subat ayında 11 bin vermiştik. Bana 6 ay deneyin olmazsa tüp bebek tedavisi yaptırın demişti. Benim yas ve amh düşüklüğü sıkıntım vardı fazla vakit kaybetmeyin demişti. Ama biz anca gidebildik maddiyattan dolayı pandemi den dolayı. Denedik olmadı bizim. Ücreti dediğim gibi arayıp özkan bey den öğrenebilirsiniz. Biz gittiğimiz günün ertesi gün sabah histeroskopi oldum öğlene cıkıp 6 saat yol gelip aksama evimdeydim.güncel fiyatları bilemiyorum.sormak istediğiniz bişey olursa cevap veririm. Tekrar geçmiş olsunAllah razı olsun Ne kadara açtırdiniz yapisikligi ve bu yapisiklik tedavi olsada tup bebek mi yaptirmak gerekiyor
Merhaba İstanbul'daki doktoru öğrenebilir miyim?oldum fakat bu konu da braşlaşmış yani her doktor yapamıyor histereskopi ve laproakopi bunu anladıö ve araştırsım bu konu da kensini geliştirmiş hocalar var
MErhaba, kolay gelsin. Benim de rahim alt tarfında yapışıkılıklar vardı onlar açıldı yol genişletildi. T rahim v rahim e çevirdik falan dedi dr. Spiral taktı 10 gün oluyor operasyon olalı. 28. gün spiral çıkarıp balon uygulacağım dedi. Sonrasında tekrar rahim filmi çektirmek gerekir mi? Bilemedim. Biz de tüp bebek öncesi yaptırdık bu operasyonu. Ama yapışıklık baya varmış buda engel olalir dedi doktor. 2/3 ay kendiniz bir deneyn dedi. Yaş faktörü olmasa bekleyelim ama işte yaş geçiyor. Bu balon tedavisi nasıl birşey acıyor mu?Herkese aynı işlem mi yapılıyor bilmiyorum ama biz toptan pesin verdik bütün muayene ücretlerini 3 kez gittik, histeroskopi yapıldı, spiral takıldı, 4 hafta sonra cırılıp balon uygulaması yapıldı, ardından tekrar rahim filmi cektirip Baska yerde getirip gösterdik. İki yıl olacak subat ayında 11 bin vermiştik. Bana 6 ay deneyin olmazsa tüp bebek tedavisi yaptırın demişti. Benim yas ve amh düşüklüğü sıkıntım vardı fazla vakit kaybetmeyin demişti. Ama biz anca gidebildik maddiyattan dolayı pandemi den dolayı. Denedik olmadı bizim. Ücreti dediğim gibi arayıp özkan bey den öğrenebilirsiniz. Biz gittiğimiz günün ertesi gün sabah histeroskopi oldum öğlene cıkıp 6 saat yol gelip aksama evimdeydim.güncel fiyatları bilemiyorum.sormak istediğiniz bişey olursa cevap veririm. Tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?