Merhaba herkese umarım buraya yazan arkadaşlar hepiniz bebislerinizi kucaginiza aldınız. Bende de yapisiklik ve rezerv alıcı var. Diyarbakır bahcecide tedaviye başladım. Önce tüp bebek ardından histereskopi ve transfer olacak. Doktorum çok umutlu konuşmadı. Sizler nasıl bir yol izlediniz acaba
Zeki Akkumla başlama kararı aldık. Adetimin baslayacaz inşallah. Pek umutlu konuşmadı çok korkuyorum ben deMerhabalar ben de Bahçeci Tüp Bebek merkezinde tedavi oldum. Şuan da hamileyim. Zorlu bir süreç geçirdim bende, gerçekten hiç umudum yoktu doktorum da pek ümitli konuşmamıştı ama çok şükür herşey çok güzel. İyi ki Bahçeci Diyarbakır’a gitmişiz diyoruz şimdi. Sadece İnanın ve ümidinizi kesmeyin. Gerçekten inanmak başarmanın yarısıymış. Bu arada doktorunuz kim?
yaşınız kaç ve kaç tane yumurtanız olustü acabaMerhabalar ben de Bahçeci Tüp Bebek merkezinde tedavi oldum. Şuan da hamileyim. Zorlu bir süreç geçirdim bende, gerçekten hiç umudum yoktu doktorum da pek ümitli konuşmamıştı ama çok şükür herşey çok güzel. İyi ki Bahçeci Diyarbakır’a gitmişiz diyoruz şimdi. Sadece İnanın ve ümidinizi kesmeyin. Gerçekten inanmak başarmanın yarısıymış. Bu arada doktorunuz kim?
yaşınız kaç ve kaç tane yumurtanız olustü acaba
Maşallah canm inşallah hayırlısıyla darısı başıma...Merhabalar
32 yaşındayım 4 yumurta toplandı.
Ayyy inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder umarım . Yaşamayan kimse kalmasın evlat sevgisini.Maşallah canm inşallah hayırlısıyla darısı başıma...
canm hamile kalmak için bir embriyo yeterli zaten içini ferah tut ve güzel düşün. bak ben 2 aydır tedaviye başlayamadım.Ayrıca yüzümde sivilce tarzı regl öncesi sivilce çıktıo da canımu sıkmadı depil.ama kalbimi temiz tutmaya çalışıyorum.keşkr 3 emriuom oluşsaydı da 2 tane transfer edip.kafam daha rahat ederdi.
Doğru diyorsun da bu 7.ncci deneme.acaip yoruldum.canm hamile kalmak için bir embriyo yeterli zaten içini ferah tut ve güzel düşün. bak ben 2 aydır tedaviye başlayamadım.
Rabbim sabır versin canm ne diyeyim...Doğru diyorsun da bu 7.ncci deneme.acaip yoruldum.
Merhaba gecmiş olsun..ben yeni öğrendim rahmin %95 yapısıkmış. Siz nerede ve hangi yöntemle actırdınız. Bana enaz iki üç kezde anca acılır dedi Tuncay hoca. Makasla keserek yapıldığında kanama olurda durduramazlarsa rahmi alıyorlarmış bu risk varmış. Eşimle korktuk İstanbul da Yücel hocayla görüştü eşim ille ona gidelim diyor. Ama cok pahalı 6 - 7 bin Bi operasyon.siz nerdenerde yaptırdınız lazerle mi yapıldıCanım ben gittim ama Racai hocayı görememistim. .. göğşen hoca vardı onada pek isinamamistim.. Timur hoca çok güven verdi bana ben onla yola devam ettim..
Birde bende yücel hocayı çok duydum çok gitmek istedim ama istanbul olunca malesef gidemedim...
Canım sen normal adet görüyormuşsun bu durumda ileri derecede yapışıklık olmaz.. ben hiç adet gorememiştim. . Saoğlun önce Allah sonra Timur hocamın sayesinde adetlerim çok düzeldi...
Merhabalar.. postunuzu okudum benzer sorunlar bende de var. Son gördügünüz tedaviden sonra tekrar yapisiklik oldu mu ve daha önemlisi hamile kaldiniz mi? Umarim bebeginiz kucaginizdadir ve hersey yolundadirRecai pabuçcu histereskopi ve laproskopi de en iyi ilk 3 tedir.kendi merkezi ankara centrum tüp bebek.ama rıdvan ege üniv. Sabahları belli günlerde oraya gidip bulabilirseniz.sgk dan yarsrlanırsınız.kendi muaynanesinde yapsrsa size biraz pahalıya pstlayabilir.bir araştırın.
Sizede gecmis olsun sizin ne oldu sonuc gectimi yapisiklik cocuk sahibi olabildiniz mi insallah ,benim cocugum yok malesefGecmiş olsun. Hayır ultrason da cıkmıyor en garanti hsg yani rahim filmi cekilmesi lazım. Ben 5 ay boyunca oyalandım rahim tamamen kapalı olduğu çıktı filmde. Vakit kaybetmeyin varsa ve cocuk düşünüyorsanız film çekilirken acılmazsa ehli ellerde makasla degil lazerle actırın. Rahmini zarar görmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?