rahim içi yapışıklık

Yapisiklik Belirtileriniz nelerdi ben dort yil once kurtaj olmak zorunda kalmistim suan adet cok az oluyorum iki gun ve az miktarda ve adet olacakken olan belirtiler kasik agrisi gogus gerginliği olmuyor sizin belirtileriniz nelerdi

Sizede gecmis olsun sizin ne oldu sonuc gectimi yapisiklik cocuk sahibi olabildiniz mi insallah ,benim cocugum yok malesef
Tesekkür ederim. 3 kaybım var yasayan cocugum yok. Deniyoruz bakalım dogal yoldan hamile kalırım insallah. Tekrar yapısıklık olabilir dedi Dr. Bakalım nasip. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah saglıklı cocuklar

Yapisiklik Belirtileriniz nelerdi ben dort yil once kurtaj olmak zorunda kalmistim suan adet cok az oluyorum iki gun ve az miktarda ve adet olacakken olan belirtiler kasik agrisi gogus gerginliği olmuyor sizin belirtileriniz nelerdi
Ben ikinci kurtaj dan sonra toparlanamadım. Apandisit şişti onun agrısı kürtaj da enfeksiyon da kapmışşım hepsi üst üstegeldi. Zaman sız kasık agrıları larımı vardı ve 5 ay boyunca adet olamadım günüm gelince leke olarak geliyor gerisi gelmiyordu. Enson adet söktürücü kullandım ama yinede olamadım. Ondan sonra hsg cekildi oyle anlasıldı.

Benimde leke seklinde geliyor Rabbim hepimize sifa versin cocuk nasip etsin insallah surekli agliyorum piskolojim cok bozuldu kimseye bisey diyemiyorum o rahim filminden de cok korkuyorum

Benimde leke seklinde geliyor Rabbim hepimize sifa versin cocuk nasip etsin insallah surekli agliyorum piskolojim cok bozuldu kimseye bisey diyemiyorum o rahim filminden de cok korkuyorum
Ben vajinal ultrasonla yapisiklik görülüyor zannetmistim kurtajdan sonra rahmimde agri olmustu sizin oldumu bilmiyorum normal
Mi kürtajdan sonra rahim agrisi ,ayni doktora kontrole gittigimde vajinal ultrasonla bakip birsey yok demisti dort yil gecti simdi basladi hersey zamanla yapisiklik artti sanirim az miktardaydı herhalde artti adeti kesti sonunda

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben ilkini ankada anestezi ile çektirdim. İkinci yi İstanbul da ecomar da anestezisiz çektirdim. Vakit kaybetmeyin derim o 5 ay benim rahimimin temamen kapanmasına neden oldu. Amin inşallah Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin, gönlümüzde olanı mevlam hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah hepimize

rahim filminden hiç korkma anlatıldığı gibi değil, ben devlette anestezisiz çektirdim sadece sakin olmaya çalıştığında herşey halloluyor, sonrasında kanamam bile olmadı düşün gayet rahat çektirdim çıktım. sakin olmak lazım sadece

Ya benim dort yil oldu kurtaj olali tamamen kapanmistir benim rahim o zaman

Teşekkür ederim sizin nasil gectimi yapisiklik

Ya benim dort yil oldu kurtaj olali tamamen kapanmistir benim rahim o zaman
Öyle düşünme hormonlarınada baktır. Benim ankarada ki Dr ilk düşükte biraz yapısmış TIR ikinci kürtaj da biraz daha üçüncüde temamen kapanmıştırdır dedi. Hem hormon tahlili yaptır hem film çektir için rahat etsin. Öyle düşünüp moralini bozma bak benim hep kapalıydı lazerle 15 dk da acıldı. Makasla keserek yapılsaydı riskleri çok fazlaydı. Çok şükür dogal yoldan deniyoruz rahme zararda verilmedi. Olumsuz düşünme sorunu ne oldugunu neden oldugunu bilmemek inan insanı daha cok yıpratıyor. Sorunu bilince çözümüne caresine bakılıyor. Allah şifa versin

Amin sizede gecmis olsun Rabbim hepimize sif versin benim hormonlara hersey bakildi onlarda sorun yok

Ben de yapışıklık yüzünden üç kere histereskopi ameliyatı oldum. Çok şükür sonuncu ameliyatta temizlendi.sonrasında tüp bebek denedik tuttu ancak 6 haftalık düşük yaptım. Geçen salı hsg çektim. Tüplerimin ikisi de kapalı çıktı. Adetin 12. günü doktorum ultrason la baktı. Rahîm çok ince dedi. İki sebebi olabilirmiş. Ya bu ay yumurtlamadın ya da tekrar yapışıklık oluşmuş dedi. İnsallahh yapışıklık yoktur. Geçen ay kimyasal gebelik oldu ve çok geç sıfırlandı. Hemen sonrasında hsg çektim ben de. İnsallah ondan dolayı yumurtlamamışımdır. Başına böyle bişey gelen var mı

Doktora gittim bugun rahim yapisikligindan suphelendigimi soyledim fakat rahim filmi cekmediler vajinal ultrason yapti normal dedi ilgilenmiyorlar ya devlette

Doktora gittim bugun rahim yapisikligindan suphelendigimi soyledim fakat rahim filmi cekmediler vajinal ultrason yapti normal dedi ilgilenmiyorlar ya devlette
Özeldede cekiyorlar İstanbul da ecomar ı tavsiye ederim. Direk gittiğinizde cekiyorlar sanırım. Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama

Özeldede cekiyorlar İstanbul da ecomar ı tavsiye ederim. Direk gittiğinizde cekiyorlar sanırım. Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama
İstanbulda degilim özele gidecek maddi durumum yok olsa devlete gidermiyim hic siz ne kadara cektirdiniz filmi

Son düzenleme:
Mrblar recai hoca yapisiklignzdan kurtarabildimi ben ona 3 kez hiatereakopi oldgm icin sonucu merak ettm

2. Cocugumu dogururken bana da doktor 3. Düşünme rahimde yapışıklık var dedi. Nasıl tedavi olacağını sordum spor yap dedi bana.

3. Cocuk için spor yapmadım tabi diyete sporda ekledim bir sure ama şimdi durum ne yapışıklık ne oldu bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…