• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Rahim Kalınlaşması ve Miyom Aynı Anda

paltoi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
1
0
1
31
Herkese merhaba, her ne kadar daha önce konuları okusam bile bir konu açmamıştım kısmet bugüneymiş..
Yaşım 31, yıllardır reglim düzenlidir çok nadir 1-2 gün erken ya da geç olur ama ikinci ve üçüncü günleri kanamam yoğun ve bazende ağrı kesicisiz durmayacak kadar ağrım olur. 4 ve 5. Gunlerde de mutlaka pıhtılarım vardır. Ama önceden gittiğim doktorlar bunla ilgili sadece ağrı kesici önerdi :) Son 3 ovülasyon dönemimde çok hafif kahverengi akıntım olunca bu sebeple doktora gittim kontrol edilsin hemde gitmişken smear de yaptırırım diye düşündüm. Doktor rahim duvarımın çok kalın olduğunu ve miyomlarım olduğunu söyledi. 4 adet miyomum var bir tanesi 4cm. Smear testi de verdim 3 hafta sonra çıkacak sonucu. Ama doktor gerek ultrasonla incelerken gerekse sonrasında konuşurken ısrarla Zeynep Kamil Eğitim Araştırmadan randevu almamı ve oraya da gostermemi istedi. Hormon testi istedi reglimin 2. Veya 3. Günü vereceğim, bir de renkli ultrason istedi onun içinde günün açılmasını bekliyorum. Rahim Kalınlaşması için doğum kontrol verip takip edebiliriz hormon ultrason sonucuna göre ama o da miyomlarını büyütebilir dedi. Şimdi bana tüm bu testler yapılıp sonuçları çıkana kadar rahat yok. Çok korkuyorum. Bir de ısrarla eğitim araştırmaya gitmemi söylemesi beni çok endişelendirdi, kanserden mi suphelendi acaba diye içim içimi yiyor :( 4 temmuz gibi gideceğim doktora. Aranızda bu ikisini aynı anda yaşayan var mı doktorunuz nasıl bir tedavi yöntemi denedi?

Son düzenleme:
Back