- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Hepinize iyi dilek ve dualarınız için çok tşk.ederim ark. öneriden sonra ilk kullanan benim herhalde ben rutin takip edeyim diye doktora gitmiştim ama 7 gündür kullanıyordum birde ne öğreneyim 1.4cm 2.5 cm miyomlarım yok olmuş ve 8cm olan miyomum 4.5cm olmuş küçükmüş arkadaşlar bence hemen kullanın ama ben rimelin yaptığı gibi adetimin 3. günü başladım bir fark yaratıyor mu bilmiyorum ama öyle yaptım hadi sizde başlayın en azından ameliyattan kurtulmak var ve sonra gelsin bebişlerDD
canım ablan için soruosun, epey sıkıntılar geçirmiş, inşallah sağlıgına kavusur ve bebeğine de.. anladıgım kadarıyla amleıyatla ablan myomlardan kurtulmus, günlük d vitamını ihtiyacını yazın gunesten alabılıri, yada 400 ıu d vıtamını alabılır eger gunese cıkmıosa..ama mutlaka dr. gıdıp d vitamını duzeyı nedır bi kan testi yaptırsın,tansiyon yuksekse dr. kontrolunde kullansın.. tüpleri kapalı demişsin bununda tek çözümü tüp malesef.. Rabbım yardımcınız oldun canım ..
Güneyh canım ben calcimax kullanıyordumfakat çok mide yanmasi yaptı devit i günde 10 damla alsam die düşündüm aynı hesaba geliyor zaten
SaskinAnnet30994022 .!.:Fazla d vitamini beyinde hasara yol acıyormuş diye duydum
maşallah sana canım cok sevındım senın adına.kısa surede bu kadar etkı gostermesıne sasıyorum hala.doktor ne dedı pekı sanırım o da sasırıp kalmıstır :)
cimbom çok tşk arkadaşım herkese şifa olur inş. evet şaşırdı anlattım oda oo o zaman sen 14.günde gel birde 21. gün gelirsin gelişmeye göre hastalarıma öneririm dedi yeniliklere açık bir doktorD
rimelcim önce verdigin cevap ve bilgi için teşekkür ederim:) hamilesin inş saglıklada kucaına bebegini alırsın.. ablama gelince daha miyonlaından kurtulamadı malesef bisüü miyon duruyo içerde ameliatla sadece bikaçını alıyola küçükler kalıyobende o yüzden topiginizi görünce yazdım inş sizlerin yazdıgı bilgilerle ablamda miyomlarından kurtulur dr a gitmesini bende söylüyücem bide egerr istanbulda yaşıyorsanuz tavsiye deceginiz bi dr var mı tüp bebek d uda olur bayrampaşaya yakın bi dr :) çok fazla şey sodum kusua bakma olurm u
canım naptı ablan gıttımı doktora ?
Ben öğle saatlerinde dışarı çıktığımda almıyorum devit acaba alsam mi
Kızlar ya deviti hep ayni saattemi aliyorsunuz? Mesela ben sabahlari bi gun 10da bi gun 12 falan duzenli ayni saate kullanamıyorum.unutuyorum farketmez herhalde degilmi.aksamlarida ayni saatte olmuyor pek.
Bide kullananlar arkadaşlar yasanilan degisiklikler varsa günbe gün yazsalar ya.mesela benim normalde 10 gün cok yogun adetim olurken deviti kullanmamin 3., Adetiminde 7. Günü olmasina ragmen bitmek üzere adetim.acaba cokmu erken sonuc aldimki!
bende dün başladım. kahvaltıdan sonra 5 damla, akşam yemeğinden sonra 5 damla alıyorum. inş. sana hemen etki etmiştir guneyh. saatine bende çok dikkat edemiyorum. birde sen calcımax kullanıyor musun guneyh? ben calcımax da almistim ama reçeteleri okuyunca ikisini bir arada kullanmadim.
Canım yanlış anlamışsın öğlen saatlerinde dışarda olup güneş ışığı aldiğimda kullanmıyorum devit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?