Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Ayyyy yaşasınnn! Çokkk sevindim bu habere. İNŞALLAH hepimizinki yok olur, ameliyata gerek kalamadan. Canım sen calcimax kullandın mı? Birde Bu miyomların tam ölçümlü muayenelerini ultrasonla mı gerçekleştiriyor dr yoksa başka bir şey de var mı?

Son düzenleme:
Güneyh canım ben calcimax kullanıyordumfakat çok mide yanmasi yaptı devit i günde 10 damla alsam die düşündüm aynı hesaba geliyor zaten

rimelcim önce verdigin cevap ve bilgi için teşekkür ederim:) hamilesin inş saglıklada kucaına bebegini alırsın.. ablama gelince daha miyonlaından kurtulamadı malesef bisüü miyon duruyo içerde ameliatla sadece bikaçını alıyola küçükler kalıyo bende o yüzden topiginizi görünce yazdım inş sizlerin yazdıgı bilgilerle ablamda miyomlarından kurtulur dr a gitmesini bende söylüyücem bide egerr istanbulda yaşıyorsanuz tavsiye deceginiz bi dr var mı tüp bebek d uda olur bayrampaşaya yakın bi dr :) çok fazla şey sodum kusua bakma olurm u

ya yazıma baktım bi sürü r harfi eksik çıkmış klavyede soun var idare edin :)r varmış gibi :) kib rabbim hepinizi sevindirsin inşallah

Güneyh canım ben calcimax kullanıyordumfakat çok mide yanmasi yaptı devit i günde 10 damla alsam die düşündüm aynı hesaba geliyor zaten

Bende calcimaxi yatmadan hemen once içiyorum o uuzden bise hissetmiyorum.
Kizlar bu ay hepimiz miyomlardan kurtulacagiz galiba :) onumuzdeki ayda bebek haberlerini verelim insallah birbirimize :)

Fazla d vitamini beyinde hasara yol acıyormuş diye duydum

SaskinAnnet30994022 .!.:
Fazla d vitamini beyinde hasara yol acıyormuş diye duydum

Ben doktora danıştım bu meseleyi.zarari olurmu dedim.dr da dediki: biz hastalarimiza 3 ay kullanmalari icin veriyoruz.sen sadece 21 gunden bahsediyorsun. Bi sakincasi olacagini düşünmüyorum dedi.ama hamilelerde sakincali yuksek doz.o yüzden adetliyken basliyoruz zaten.bebegin tutunma asamasinda da hamile dozu olan 400iu ya düşürüyoruz.zaten aylardir bekliuoruz bebegi.bi ay daha erteleyiverelim.once şu miyomlardan kurtulup bebegimizin yuvasini sağlıklı hale getirelim inşallah.

Ama ben test falan yaptirmadan basladim.d vitamini eksikligi varmıdır yokmudur bilmiyorum ama basladim.su an icin gayet iyiyim :)

maşallah sana canım cok sevındım senın adına.kısa surede bu kadar etkı gostermesıne sasıyorum hala.doktor ne dedı pekı sanırım o da sasırıp kalmıstır :)

cimbom çok tşk arkadaşım herkese şifa olur inş. evet şaşırdı anlattım oda oo o zaman sen 14.günde gel birde 21. gün gelirsin gelişmeye göre hastalarıma öneririm dedi yeniliklere açık bir doktor D

Ayyyy yaşasınnn! Çokkk sevindim bu habere. İNŞALLAH hepimizinki yok olur, ameliyata gerek kalamadan. Canım sen calcimax kullandın mı? Birde Bu miyomların tam ölçümlü muayenelerini ultrasonla mı gerçekleştiriyor dr yoksa başka bir şey de var mı?

inş. denizkızı evet rimelin önerdiği şekilde kullanıyorum ve onun gibi adetimin 3.günü başladım ve evet oltrason yani ben alttan bakıldım ve parçada aldırdım çünkü büyükya hani iyi huylumu kötü huylumu baktırdım neyseki iyi huylu şükür :)

ınsallah canım benım. bende bu adet donemınde gıdıcem doktra.7 temmuz u beklıyorum ınsalah kırmızılar gelmez de hamiş olurum yaaa.
d vıtamını mucze oldu valla hepımız umutlandık cok ıyı sonuclar ortaya cıkmaya basladı:))

canım naptı ablan gıttımı doktora ?

Kızlar ya deviti hep ayni saattemi aliyorsunuz? Mesela ben sabahlari bi gun 10da bi gun 12 falan duzenli ayni saate kullanamıyorum.unutuyorum farketmez herhalde degilmi.aksamlarida ayni saatte olmuyor pek.

Bide kullananlar arkadaşlar yasanilan degisiklikler varsa günbe gün yazsalar ya.mesela benim normalde 10 gün cok yogun adetim olurken deviti kullanmamin 3., Adetiminde 7. Günü olmasina ragmen bitmek üzere adetim.acaba cokmu erken sonuc aldimki!

Ben öğle saatlerinde dışarı çıktığımda almıyorum devit acaba alsam mi

Ben öğle saatlerinde dışarı çıktığımda almıyorum devit acaba alsam mi

Oglen saatleri derken? Canim zaten gunde iki öğün kullaniyoruz.oglene gerek yok. Ben gec kahvalti yapinca gec almis oluyorum deviti ondan dolayı oglen vaktini buluyor sabah aldigim devit. Benim sordugum sey hergün ayni saatte almak gereklimi acaba

bende dün başladım. kahvaltıdan sonra 5 damla, akşam yemeğinden sonra 5 damla alıyorum. inş. sana hemen etki etmiştir guneyh. saatine bende çok dikkat edemiyorum. birde sen calcımax kullanıyor musun guneyh? ben calcımax da almistim ama reçeteleri okuyunca ikisini bir arada kullanmadim.

Evet canim kullaniyorum calcimax.gece yatmadan once bir barak suya bir tabletin dörtte birini kırıp atiyorum içiyorum yatıyorum. Bi yan etkisini görmedim. Bugün 4. Günüm. Receteleri okuyunca bende tedirgin oldum basta ama rimel böyle kullanmış Allahin izniyle bişe olmaz dedim şifa niyetine dedim ictim.herhangi bir rahatsizligini görmedim cok şükür.

Son düzenleme:
Canım yanlış anlamışsın öğlen saatlerinde dışarda olup güneş ışığı aldiğimda kullanmıyorum devit

Canım yanlış anlamışsın öğlen saatlerinde dışarda olup güneş ışığı aldiğimda kullanmıyorum devit

Ha sakıncası falan olursa diye diyosun. Hic bilemiyorum canim.ama zaten eksigimiz oldugunu varsayip kullanıyoruZ.Bise olmaz herhalde.baslamadan once tahlil yaptirmismiydin.varmiymis d vitamini eksigin? Senin kacinci günün bugün?

kuşum ya geçmiş olsun kız ben neden duymamışım konunu tesadüf gördüm....rabbim diledikten sonra anne olmayı takma kafana gülüm ya rabbim büyük inşallah ama myomu olupta hamile olan çok tanıdığım var sende olursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…