Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

En kısa sürede hepimiz şifa buluruz inş. bende calcımaxı kullanayım o zaman. dedigin gibi sifa niyetine. senden bir ricam olacak guneyh, sana zahmet olmazsa tam olarak deviti sabah ve aksam kac damla aldigini yazar misin? calcımaxı 4 te 1 alinca deviti ne kadar alacaktik?
şimdiden cok tsk. ederim.

olabılır canım myomların bazıları kanama mıktarını artırıo, inşallah kuculuodur :) saatı saatıne almak zorunda degılsın, ama mesela sabah 9 aksam 9 alıosan 1 saat erken 1 saat gec almanda bı sıkıntı yok.. oglen vaktı helekı dısarı cıkılıosa almamalı cunku gunesten alıoruz bu dvit i :) dr. ne zaman gorunceksın ultrasonda?

saol canım benim.durumumu bildiğini sanıyordum canım.insallah canım bnım hapeimiz için hayırlısı olsun. dedıgın gıbı myomlu hatunlarda hamile kalabiliyor :))

Iki haftayi doldurmadan gitmeyeyim kontrole dedim.biraz daha kullanayim bakalim.daha bugün 5. Günüm. bilemiyorum su an.
Ama dün kendime nazar degdirdim galiba kizlar.kuculdu galiba adetim bitmek uzere dedim.sonra arkadasla bi avm ye gittik.avm nin tuvaletinde mahsur kaldim.cunku gidrr gitmez sanki musluk acildi hic durmadi.bayilcam zannettim. O kadar fazla geldiki kanamam.Allahtan o sirada wc ye yakin biyerdeydik.uzerimdeki ne varsa renk degistirdi.cok korktum.arkadasim hemen eve gitti yedek kiyafetler falan getirdi.buarada hala durmamisti kanamam.arkadasim doktora gidelim dedi.ama doktora gitmek icin bile cikamadim tuvaletten.o derece durmaksizin geliyordu.biraz durunca eve getirdi beni.biraz yattim dinlendim.sonra normale döndü.ama cok korktum.kan kaybindan olcem sandim.daha önce hic böyle olmamıştı.

Zahmetmi olur canim yeterki hepimiz ameliyatsiz kurtulalim şu miyomlardan. rimelden Allah razi olsun.nekadar üzülüyorduk.hic umudum yoktu.ufukta ameliyat masasi görünüyor diye hergün agliyordum.ameliyatin riskleride cabasi.ama simdi henüz kontrole gitmesemde bi umudum var.hatta cok güzel sonuc alan arkadaşlarım var burda.daha ne olsun :)
Canin, rimelin de tarif ettigi gibi kahvaltidan sonra küçük bir parca ekmege 5 damla damlatip yiyorum. Aksam yemeginden sonrada küçük bir parça ekmege 3 damla damlatip yiyorum. Gece yatmadan öncede bir bardak suya 4 te 1 calcimax atip içiyorum. Rabbim hepimizin şifasina vesile kilar bunlari insallah canim.sende adetinle başladın degilmi?

Son düzenleme:
hep telden girince yazamamıştım bugün sırf başımdan geçenleri anlatayım diye bilgisayarı açtım :)
aranızda kiminiz kaç aydır bebek için uğraşıyor bilemiyorum geçmişi çok fazla okuyamadım ama belkide en tecrübelilerden biri benim diye düşündüm...
30 yaşımdayım 28 yaşımda yani iki sene önce evlendim
7-8 ay vajinismus geçirdim sonra atlattım şükür
mart 2012 de doktor muayenesine gittim 4 cm miyom var dedi büyürse ameliyat olacaksın
kasım 2012 de başka doktor enfeksiyon var dedi kremler ilaçlar...vs bu arada halen muayene korkum var. enfeksiyon ilaçlarının yanında birde dostinex verdi 3 ay içinde gebe kalırsın dedi miyom 4 cm. eşim spermiyogram yaptırdı iyi çıktı sonuçları. 150 milyon spermimiz var :)
ocak 2013 devlet hastanesinde kontrol miyom 4 cm rahat hamilelik istiyorsan aldır dedi doktor
mart 2013 yine başka doktor acılar içinde rahim filmi çektirdim tüpler açık 3 ay içinde hamile kalırsın dedi miyom 4 cm.
haziran 2013 hamile kalamadım kontrolde 6,5 cm miyom ve kesin ameliyat dendi.

böyle böyle çocuk diye diye 15 ay geçti 16. ayın içine girdim hiç hamile kalamadım ameliyattan kıl payı döndüm.
beni rahatsız etmeyecek şekilde d vitamini alıyorum calcimax kullanmıyorum midemi yaktı. güneş ışığı aldığımda devit almıyorum dün bütün gün pazarda dolaştım kollarımı yarıya kadar açtım ve güneşi aldım.

ayın 9 unda başka bir doktorda yine randevum var eğer küçülme gözlenirse haberdar ederim sizi 2 cm bile küçülse ameliyattan kurtulcam

Canim insallah olumlu netice almis olursun ayin 9una kadar.peki kac gundur kullanmis olacaksin muayenede?

canım benım okurken bıle içim bi hoş oldu.o durumda kalmak cok kötü bişey ya.. cok gecmıs olsun canım .umarım şimdi iyisindir. daha önce yasamısmıydın böyle bırsey. bı doktora gıt ıstersen.cunku baya bı kanaman olmus.

arkadaşlar ben hiç ilaçları tam zamanında alamadım benim uyku problemim var biraz tmm tmm birazdan fazla o yüzden hiç bir gün tam zamanında alamadım ama küçüldü bence vakti değil aradaki zaman ve almak önemli mesela ben arada en az 5 saat vakit ayarlıyordum zaten zamanında içemiyorum bari vakitler yakın olmasın diyordum zamandan şüphe etmeyin ve ben ekmeğe damlatmıyorum ağzıma direk damlatıp bir iki dakika sonra üzerine bir bardak su içiyorum bence daha çabuk yayılıyor su sonuçta kana daha çabuk yayılıyor ve mesaneye daha çabuk ulaşıyor DD iki gündür giremedim okudum ben nasıl kullandığımı yazayım yardımc ıolur dedim yardımcı olduysam sevinirim

bilgi için teşekürler canım elbette yardımcı oldun :)

cimbomda gelmiş hoş gelmiş arkadaşlar birde gelişme ve değişiklikler dediniz benimde adetim kısa sürüyor artık ve şu kasıkla ağrıları ve mide bulantıları neredeyse yok gibi belim ve ayaklarımda çok ağrımıyor bunlarda azalma var bu arada güneyh cnm geçm,iş olsun belkide küçülüyordur kanama o yüzden olmuştur inş. cnm

Canim daha önce hic böyle bise yasamamistim.korktum bende.ama gitmedim dra.zaten yakin zamanda gidecegim ya

Canim ne güzel bir başlık atmışsım.yol arkadaşlarim.ne güzel bir ifade bu.miyomlardan birlikte kurtulup birlikte bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.birbirimizden destegimizi hic cekmeyelim olur mu? Heyyyyy miyomlu hatunlar bu sözüm hepinize

hoşbuldum canım.benım 7 temmuz adet tarıhım insallah kırmızılar gelmez canım.gelirse yine hüsran

yardımcı olduysam çok sevindim işte ama bence ağzınıza fazla kaçırmadan damlata biliyorsanız damlatıp üstüne su için bilmem hatırlarmısınız rimel bu kadar çabukmu çokmu etki etmesine şaşırdım yazmıştı bence ağzıma damlatıp üzerine su içmem vitamini daha hızlı ve kolay yaydığı ulaştırdığı için oldu

tamam canım dıkkat et kendıne. tam bıtmeden cıkma dısarı.yat dınlen canım benım.

inş. gelmez amin benimde 12 temmuz bakalım nasip dua edeceğim sana tamda ramazanın birinci günü senin bat hadi hayırlısı mübarek ay yüzün güler inş. bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…