Canim yaaa cok sevindim cokta umutlandim usteliksuper yaaaaa
Ben hala baslayamadim.kahverengi akintim gelince adet oldum sandim.ama hala kirmizilar gelmedi.sadece kahverengi akintinin geldigi ilk gün 3 damla elime kirmizi kan damladi ben peceteye silmeye calisirken.sonrada hic gelmedi ve hep kahverengi gibi akintilar var 3 gundur. ne oluyor anlamadim.bi türlü gelemedi kirmizilar.inanin gelsin dua diye dua etmeye basladim devite baslayabilmek icin..
güneyh, canım sen gebelik testi yapmış mıydın?
Başıma gelen enteresan olaylar
Bugün su sıra ameliyat ta olacaktım son anda başka doktorlar ve başka sebeplerden ameliyat ertelendi ekim ayına kadar ve devit aldım bende çok umut oldunuz bana 10 gün sonra kontrolüm var çok merak ediyorum küçülecek mi
Canim hadi insallah.kaybolur.doktorlar bile sasirir.hepimiz icin bu devit ve calcimax şifa olur insallah.guzel haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz olur mu?
Benimde şu dk itibariyle kirmizilar geldi.aksama basliyorum devite.benim miyom rahim icinde 3, 5 cm.insalllah hepimiz kurtulacağız.
Başıma gelen enteresan olaylar
Bugün su sıra ameliyat ta olacaktım son anda başka doktorlar ve başka sebeplerden ameliyat ertelendi ekim ayına kadar ve devit aldım bende çok umut oldunuz bana 10 gün sonra kontrolüm var çok merak ediyorum küçülecek mi
Ben daha adet olmadım hatta geri çekilme ile koruduğumuz için gebelik şüphem de var yani adet olmadan başladım vitamine kontrol sonrası işe yaradı mi yazarım kızlar şu an 6,5 cm benim miyom
Canim hadi insallah.kaybolur.doktorlar bile sasirir.hepimiz icin bu devit ve calcimax şifa olur insallah.guzel haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz olur mu?
Benimde şu dk itibariyle kirmizilar geldi.aksama basliyorum devite.benim miyom rahim icinde 3, 5 cm.insalllah hepimiz kurtulacağız.
hayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla tamamlarsın bu üç haftayı :)
Teşekkür ederim canim.iyiki varsin :)
Simdi kullanim seklim şöyle mi olacak özetle?
Sabah 3 damla devit ekmege aksamda 5damla.yatmadan oncede 1/4 calcimax.bu sekilde 2hafta kullanacağım 3. Hafta 3damlaya mi indirecegim sadece? calcimaxede devam edecekmiyim 3.haftada? Bide ac karna veya tok karna farkeder mi?
Teşekkür ederim canim.iyiki varsin :)
Simdi kullanim seklim şöyle mi olacak özetle?
Sabah 3 damla devit ekmege aksamda 5damla.yatmadan oncede 1/4 calcimax.bu sekilde 2hafta kullanacağım 3. Hafta 3damlaya mi indirecegim sadece? calcimaxede devam edecekmiyim 3.haftada? Bide ac karna veya tok karna farkeder mi?
şimdi sabah 5 damla aksam 3 damla+ calcimaxın 1/4 ü deviti ekmege damlatırsan kaç damla aldıgını gorebılıosun.. 2 hafta boyle kullan 3 hafta gunde 3 damlaya düşür, bebiş warsa agır gelmesın dıye.. tok alsan daha iyi.. ne demek canım, sizde de işe yarasın benım ıcın cok buyuk mutluluk :) sabah umutun haberını alınca cok duygulandım cok sevındım inşallah hepinize, tüm myomlulara yarar, önce myomluyduk şimdi myomsuz ve mutlu kadınlar oluruz :)
Ben daha adet olmadım hatta geri çekilme ile koruduğumuz için gebelik şüphem de var yani adet olmadan başladım vitamine kontrol sonrası işe yaradı mi yazarım kızlar şu an 6,5 cm benim miyom
Hepinize iyi dilek ve dualarınız için çok tşk.ederim ark. öneriden sonra ilk kullanan benim herhalde ben rutin takip edeyim diye doktora gitmiştim ama 7 gündür kullanıyordum birde ne öğreneyim 1.4cm 2.5 cm miyomlarım yok olmuş ve 8cm olan miyomum 4.5cm olmuş küçükmüş arkadaşlar bence hemen kullanın ama ben rimelin yaptığı gibi adetimin 3. günü başladım bir fark yaratıyor mu bilmiyorum ama öyle yaptım hadi sizde başlayın en azından ameliyattan kurtulmak var ve sonra gelsin bebişlerDD
Alıntı yapamıyorum kızlarn giriyorum
Cimbom canım biz zaten korunuyorduk benimki sadece şüphe
Şimdi gelelim bana benim miyom için bugün ameliyat vardı birçok doktora gittim ameliyat dedi tabi hepsinin söylediği yapışık lik olabileceği son gittiğim doktor miyom sol arkada rahim duvarına gömülü supseröz dedi ameliyat sırasında rahim bir kısmı alınabilir dedi.neyse bir doktordan daha randevum var o zamana kadar bir umut devit kullanıyorum
İnşallah yaa inşallah kurtulacağız hepimiz.canim bide bise sorcam yani miyomlu bayanlarin tamamına soruyorum.sizde de adrt gününüzde ve yoğunluğunda artma varmiydi? Benim bu miyomdan dolayi adetim 5 günden 10 güne cikti.ve aşırı derecede yoğun. Sizde de durum böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?