Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

güneyh, canım sen gebelik testi yapmış mıydın?

güneyh, canım sen gebelik testi yapmış mıydın?

Canim yapmaz olurmuyum.evdeki idrar testlerinden biri silik ikinci cizgi cikti.esimde bende gördük sonra kayboldu cok sasirdik.iki tane daha yaptim diger gunler onlarda negatifti.bikere kan testi yaptirdim oda negatif. Ve hala kirmizilar yok.kahverengi lekeler var.

Başıma gelen enteresan olaylar
Bugün su sıra ameliyat ta olacaktım son anda başka doktorlar ve başka sebeplerden ameliyat ertelendi ekim ayına kadar ve devit aldım bende çok umut oldunuz bana 10 gün sonra kontrolüm var çok merak ediyorum küçülecek mi

Canim hadi insallah.kaybolur.doktorlar bile sasirir.hepimiz icin bu devit ve calcimax şifa olur insallah.guzel haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz olur mu?

Benimde şu dk itibariyle kirmizilar geldi.aksama basliyorum devite.benim miyom rahim icinde 3, 5 cm.insalllah hepimiz kurtulacağız.

insallah canım. kırmızılar da gelmiş yine üzüldüm (
neyse insallah bu ay kısmet olur bizlere.

canım insallah kullanan herkes sonucunu yazsın buraya.

Hepinize iyi dilek ve dualarınız için çok tşk.ederim ark. öneriden sonra ilk kullanan benim herhalde ben rutin takip edeyim diye doktora gitmiştim ama 7 gündür kullanıyordum birde ne öğreneyim 1.4cm 2.5 cm miyomlarım yok olmuş ve 8cm olan miyomum 4.5cm olmuş küçükmüş arkadaşlar bence hemen kullanın ama ben rimelin yaptığı gibi adetimin 3. günü başladım bir fark yaratıyor mu bilmiyorum ama öyle yaptım hadi sizde başlayın en azından ameliyattan kurtulmak var ve sonra gelsin bebişler DD

güneyh bacım adetinin 3.günü başla tavsiyem belkide yararı oluyordur hadiii sizinde iyi haberlerinizi bekliyorum ben 14.gün tekrar ama başka bir doktora gideceğim işimi sağlama alayım değil D

Ben daha adet olmadım hatta geri çekilme ile koruduğumuz için gebelik şüphem de var yani adet olmadan başladım vitamine kontrol sonrası işe yaradı mi yazarım kızlar şu an 6,5 cm benim miyom

Ben daha adet olmadım hatta geri çekilme ile koruduğumuz için gebelik şüphem de var yani adet olmadan başladım vitamine kontrol sonrası işe yaradı mi yazarım kızlar şu an 6,5 cm benim miyom

canım inşallah sende de iyi yonde etkılerını gorursun, ama gebelık suphen warsa günluk 3 damlayı yanı 400 ıu d vitamını geçme, güvenlı gebelık dozu bu..

hayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla tamamlarsın bu üç haftayı :)

hayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla tamamlarsın bu üç haftayı :)

Teşekkür ederim canim.iyiki varsin :)
Simdi kullanim seklim şöyle mi olacak özetle?
Sabah 3 damla devit ekmege aksamda 5damla.yatmadan oncede 1/4 calcimax.bu sekilde 2hafta kullanacağım 3. Hafta 3damlaya mi indirecegim sadece? calcimaxede devam edecekmiyim 3.haftada? Bide ac karna veya tok karna farkeder mi?

şimdi sabah 5 damla aksam 3 damla+ calcimaxın 1/4 ü deviti ekmege damlatırsan kaç damla aldıgını gorebılıosun.. 2 hafta boyle kullan 3 hafta gunde 3 damlaya düşür, bebiş warsa agır gelmesın dıye.. tok alsan daha iyi.. ne demek canım, sizde de işe yarasın benım ıcın cok buyuk mutluluk :) sabah umutun haberını alınca cok duygulandım cok sevındım inşallah hepinize, tüm myomlulara yarar, önce myomluyduk şimdi myomsuz ve mutlu kadınlar oluruz :)

3. hafta calcimax kullanmana gerek yok, deviti de sadece 1 öğün 3 damla..

İnşallah yaa inşallah kurtulacağız hepimiz.canim bide bise sorcam yani miyomlu bayanlarin tamamına soruyorum.sizde de adrt gününüzde ve yoğunluğunda artma varmiydi? Benim bu miyomdan dolayi adetim 5 günden 10 güne cikti.ve aşırı derecede yoğun. Sizde de durum böyle mi?

canım adet olmadan baslamıssın ama dıkkat et kullanırken.eger bebiş varsa sıkıntı olmasın sonra allah korusun.

maşallah sana canım cok sevındım senın adına.kısa surede bu kadar etkı gostermesıne sasıyorum hala.doktor ne dedı pekı sanırım o da sasırıp kalmıstır :)

Alıntı yapamıyorum kızlar telden giriyorum
Cimbom canım biz zaten korunuyorduk benimki sadece şüphe
Şimdi gelelim bana benim miyom için bugün ameliyat vardı birçok doktora gittim ameliyat dedi tabi hepsinin söylediği yapışık lik olabileceği son gittiğim doktor miyom sol arkada rahim duvarına gömülü supseröz dedi ameliyat sırasında rahim bir kısmı alınabilir dedi.neyse bir doktordan daha randevum var o zamana kadar bir umut devit kullanıyorum

Kullan canim duzenli bir sekilde.zaten sadece 21 gün suren bi program.insallah ameliyata ihtiyac kalmadan kurtulacagiz hepimiz. Devitle beraber calcimaxte kullaniyormusun?

Aminnnn canım,İNŞALLAH. Evet ben de var bu durum. Önceleri ayda 2 sefer adet görürken, şimdilerdeyse 10 hatta bazen daha fazla güne uzar oldu. Sanırım bu yüzden, kan değerlerim de düşük çıkıyor tahlillerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…