Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

merhaba konu myom olunca paylaşmak istedim, geçenlerde bir arkadaşımız doğum yaptı ve bebek görmeye gittik, doğum anını videoya çekmişler sezeryanla doğum yapmış, doktor bebeği çıkardıktan sonra bişeyler temizledi, dedik bunlar ne, arkadaşın rahmine myomlar yapışmış ama arkadaşın haberi yokmuş, doktor doğum sırasında görmüş myomları baya temizledi, demek ki myom oluncada hamile kalınabiliyo arkadaş 33 yaşındaydı ilk doğumuydu

inş. gelmez amin benimde 12 temmuz bakalım nasip dua edeceğim sana tamda ramazanın birinci günü senin bat hadi hayırlısı mübarek ay yüzün güler inş. bacım

insallah canım.
insallah hepimizin bu ay yüzü güler,göbeklerimiz bebişle dolar

evet kalınabılıyormus canım.burda umutsuz vakaydık ama bu örnekleri duyunca cok mutlu oluyoruz :) arkadasına da cok gecmıs olsun.suan durumu nasıl peki?

tşk. ederim ben benim derdimle aynı dertte olanı yoldaş görüyorum ve evet bu topikte olanlar birbirimize desteğimizi çekmeyelim güzel haberler verip umut olalım ki herkesin yüzü gülsün umudu bitmesin ben yarında doktora gideceğim 14.gün malum bakalım ne var ne yok gelir gelmez yazarım size hemen

inş. gelmez amin benimde 12 temmuz bakalım nasip dua edeceğim sana tamda ramazanın birinci günü senin bat hadi hayırlısı mübarek ay yüzün güler inş. bacım

Kizlar oruçlu agzimizla iftari acmadan hepimiz birbirimizin adini analim duamizda olur mu? Hayirlisiyla sagligimiza kavusup hayirli saglikli evlatlarimizi alalim kucagimiza.

evet kalınabılıyormus canım.burda umutsuz vakaydık ama bu örnekleri duyunca cok mutlu oluyoruz :) arkadasına da cok gecmıs olsun.suan durumu nasıl peki?

sezeryan zor ya kız mahvolmuş karnı kalmıştı, öksüremiyodu dikişlere bişey olcak diye, inşallah Allah size hayırlı evlatlar nasip eder bu ay

Yaaaa, kiz ne çabuk iki hafta oldu.sanki dün gibi. Hadi insallah hicbise kalmamistir.belkide rimelin oldugu gibi sanada hamilesin der dr :) varmiydi senin bebegin canim?

evet fairtale arkadaşım benimde yatak açıktı 1,5 seneye yakındır hamile kalmak için uğraşıyorum doktor kalırsın dedi ama olmayınca olmuyor o iş nasip işi inş. artık olur

bacım benim çocuğum yok bende daha yeni evli sayılırım çok değil zaten ve inş. belkide rimel gibi olur ama sadece benim değil hepimizin göbüşleri mercimek dolar sonra o mercimekler nasıl şirin şeyler oluyor offf offf bu arada cimbom cnm inş. ben her aklıma geldiğinde yada cuma gecesi denilen perşembe akşamlar kuran okuduktan sonra hepimize dua ediyorum birde cumayla öğle ezanı vakti o arada duaların kabul olduğu bir saat var inş. dnk geliyordur o zamanda dua ediyorum hepimize :)

evet fairtale arkadaşım benimde yatak açıktı 1,5 seneye yakındır hamile kalmak için uğraşıyorum doktor kalırsın dedi ama olmayınca olmuyor o iş nasip işi inş. artık olur

Evet canim tamamen nasip işi. Benim miyom tam bebegin tutunacagi yerde. Belkide yumurta dolleniyor ama miyomdan dolayi tutunamiyordu.ama insalah devitten sonra boyle bi sıkıntımız da olmayacak hayırlısıyla.bende 2 yildir evliyim.bebek beklentisi icinde oldugumuz 5 ayimiz bu.

insallah canımmmmmmmmmm. tüm dualrın kabul olur ınsallah. ramazan ayında bereket vardır ınsallah rabbım dualarımızı kabul eder.

Allah razi olsun canim.Rabbim dualarini karsiliksiz birakmasin.

güneyh bacı bende miyom olduğunu öğrendiğimden berri sırf ameliyat olmamak için bebek istiyordum taki bu seneye kadar hani bir sene çocuk yapmayıp evliliğin güzelliğini yaşayalım dedik ama miyomu öğrenince belkide 15 doktora gittim ama umudumu hiç yitirmedim ve hiç ameliyat düşünmedim rabbim bir kapı açar biliyoru kulunu darda koymaz dedim ve işte uzattı rahmetini :) cimbom amin inş. bacım dualarımız duyuluyor rabbim kulunu darda koymaz hep söylerim ramazan ayıda mübarek ay bakalım nasipmi inş. birde beraat gecesi çok dua ettiniz inş. o gece bir dahaki beraat gecesine kadar doğacaklar ölecekler evlenecekler rızıklar hatta hacca gideceklern sayısı bile yazılıyor inş. bizim mercimeklerde yazılmıştır amin :)

Yaaaa beraat gecesi cok dua ettim ama böyle olduğunu bilmiyordum :) insallah bizim fasulye senin deyiminle mercimeklerde yazilmistir. Kizlar valla sizle konuştukca icim aciliyor umutla doluyorum :)

Yaaaa beraat gecesi cok dua ettim ama böyle olduğunu bilmiyordum :) insallah bizim fasulye senin deyiminle mercimeklerde yazilmistir. Kizlar valla sizle konuştukca icim aciliyor umutla doluyorum :)

aynen stres sıkıntı kalmıyor burda dimi :)

cok gecmis olsun canım. okurken bile dayanamadim. buyuk ihtimal miyom gitmistir. İnanin hepimize bende dua ediyorum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar bir sey sormak istiyorum. deviti adet günü almak zorunlu mu? adetim biteli bir hafta oldu. ben hamile olmadigimi bildigim icin diger adet gününü bekleyemedim. ve devite baslayali bugün 3 gün oldu. yani adet gününde baslamazsak etki etmez diye bir sey yoktur dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…