8mm yazmışım 8 cm arkadaşlar pardon 7 cm den 1 cm daha büyüdü arkadaşım cvp vermiyormusun neyse yarın bakarım belki yarın yazarsın
Evet canım 21 gün, kafa karışıklığından 30 gün yazmışım. Biri saplı ve aşağı doğru ilerlemiş durumda.Diğer ikisi de rahim içinde duvarda gömülüydü sanırım. Saplı olanı alacaklar, diğerlerine dokunmayacaklarmış,3 ve 2 cm'ler çünkü. Üç dr. da ameliyat dedi.Saplı olup aşağı sarkan polip olabilirmiş ve aşağıdan girerek ameliyat yapılacak denildi.
7 cm ken mudahale yapalım demedıklerıne gore senınde rahım duvarına gomulu canım, yanlışsam düzelt beni.. gömülü olanların amelıyatı saplı olanlardan bıraz daha rısklı.. ama şöylede bişey war senın ılk ogrendıgınden 7 cm 1.5 senede 8 cm olmus asırı hızlı buyumuo demekkı.. bu da iyiye işaret.. d vitamını denemenı tavsıye derım.. ama once sağlık ocagında bi tahlıl yaptır d vıtamını duzeyın nedır, bi tansıyon ölçtür.. d vitamnı duzeyın normal ve tansıyonun yuksekse , gunluk yetıskın dozu 400 ıu kullan.. yoksa 1200-1400 ıu kullanabılırsın.. o da 3 haftadan fazla olmamalı.. ha birde arkadasımın dedıgı gıbı gebelık ıcın ugrasıosan adetın 1-3. gunlerınde başla 20. gununde tamamlamış ol ki, bebeğe fazla gelmesın..
Canim Günaydın nasilsin :) bebisin nasil cinsiyeti belli oldumu :)
Bu arada saglik ocaginda ölçülebildigini bilmiyordum bende gidip bi baktirayim bari.her saglik ocagi yaparmi
ölçülüo diye bılıyorum canım, biz şimdiki tahlıllerımızı bıle(hastanede pahalıysa) sağlık ocagında yaptırıyoruz.. vitamın duzeylerıne bakarlar heralde.. bebişin cinsiyetı henuz belli değil canım geçen cuma gıttık en son, baktı bacaklarının arasından bi dahaki kontrole bellı olur dedi dr. amcamız.. o da 19 gun war, şafak sayıyorum :) Rabbime şükürler olsun hiç bebeğimiz olmıcak dıye dusunurken bıze bı evlat gonderdı o yuzden, önce sağlıklı hayırlı olsun, sonrakı duam gonlume gore olsun
Amin canim inşallah hayırlı sağlıklı ve de gönlüne göre versin Rabbim.ve de bu topikte yazan herkese nasip etsin :)
ark. tşk. cvbın için ama yatak açık hamilede kalabilirsin düşün dediler bu arada doktorların üçü de miyomun rahimle karşılıklı olduğunu söyledi senin dediğin gibi olsa söylerlerdi her halde rahimle karşılıklıymış ultrasonlarda da öyle görünüyor ama yinede yakınlar birbirlerine riski o yüzden sanırsam çok yakın olması kompilikasyon olabileceğini düşünüyorlar bu arada dün 3.günümdü alıp başladım çok tşk. paylaşımın için bebeğini şağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim bu mübarek günde bizede aynı duyguyu tattırsın inş. (AMİN) bu arada herkesin cuması mübarek olsun
saplı olanların amelıyatı çook daha az riskli canım korkma.. polipse onun alınması gereklı.. amelıyat olursan, tarih belli mi?
canım nasılsın doktora gıttın mı?
Berat (Berâet), Arapça'da temize çıkma anlamına gelir. İslam inancına göre bu gecenin bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle Mübarek Gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle de Berat Gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de Rahmet Gecesi gibi adlar da verilmiştir.
Bu konuda Hz. Muhammed (S.A.S)'in bir hadisi vardır:
"Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın. Ve o gecenin gündüzünde (kandilden sonraki gün) oruç tutunuz. Çünkü o gece güneş batınca Allah-u Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: 'Benden mağfiret dileyen yok mu, onu mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ olan yok mu, ona kurtuluş vereyim' buyurur." (İbn Mâce)
Yüce Rabbim, hepimizin ruhuna ve bedenine sağlık versin, dertlerimizden tez zamanda kurtarsın inşallah. Beraat kandilimiz mübarek olsun...
amiinnn canım. senin ve herkesin kandili mübarek olsun.rabbim tüm günahlarımızı affetsin inşallah...
kızlar mrb
rabbim dileyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin bende 2.5 sene bebek bekledim şimdi iki yavrum var çok şükür ...yaptırmadıgım test kalmadı laparaskopi histereskopi ameliyatı oldum aşılama yaptım iki kez sonra tüp bebek denedik olmadı iki ay ara verdik sonra geldi kızım :) 17 ay sonrada ogluma hamile kaldım oda 8 aylık oldu çok şükür inş sizlerede nasip olur
ben sizlere ablam ile ilgili danışmaya geldimonunda miyomları var hem rahim içinde hem dışında bisürü ameliyat geçirdi en sonra 3 ay önce oldu 6 yada 7 ameliyat oldu diyebilirim hsg de çektirdi tüpler kapalıymış bi kerede tüp bebek denedi aret kamarda amaolmadı rica etsem şu d vitamini olayını ablam gibi olanlar neler yaptı yazabilir misiniz yaşı 41 yorum yaparsanız bilginiz varsa çok sevinirim tek şansı tüp bebek ama en azından miyomlarından belki kurtulur eger anlattıklarım yeterli olmazsa ablamdan daha detaylı bilgi alırım şimdiden teşekkürler kızlar
Canim yaaa cok sevindim cokta umutlandim ustelikKızlar size çok güzel haberler vereceğim devit3'ü bende kullandım belki hamile değilim hala ama 8cm olan miyomum 4,5 cm olmuş bu gün gittim doktora bir tane 2,5 bir tanede 1,4 cm vardı o ikisi yok ve 8cm 4,5 olmuş kızlar harika bir haber ve sadece 7 gündür devit 3 ve calcimax kullanıyorum 21 günü tamamlayınca bence tamamen kaybolacak öyle gözüküyor rimel sana çok dua ediyorum ve herkese de öneriyorum yapın arkadaşlar faydalı çok şükür :)))
Kızlar size çok güzel haberler vereceğim devit3'ü bende kullandım belki hamile değilim hala ama 8cm olan miyomum 4,5 cm olmuş bu gün gittim doktora bir tane 2,5 bir tanede 1,4 cm vardı o ikisi yok ve 8cm 4,5 olmuş kızlar harika bir haber ve ben sadece 7 gündür devit 3 ve calcimax kullanıyorum 21 günü tamamlayınca bence tamamen kaybolacak öyle gözüküyor rimel sana çok dua ediyorum ve herkese de öneriyorum yapın arkadaşlar faydalı çok şükür :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?