Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

8mm yazmışım 8 cm arkadaşlar pardon 7 cm den 1 cm daha büyüdü arkadaşım cvp vermiyormusun neyse yarın bakarım belki yarın yazarsın

7 cm ken mudahale yapalım demedıklerıne gore senınde rahım duvarına gomulu canım, yanlışsam düzelt beni.. gömülü olanların amelıyatı saplı olanlardan bıraz daha rısklı.. ama şöylede bişey war senın ılk ogrendıgınden 7 cm 1.5 senede 8 cm olmus asırı hızlı buyumuo demekkı.. bu da iyiye işaret.. d vitamını denemenı tavsıye derım.. ama once sağlık ocagında bi tahlıl yaptır d vıtamını duzeyın nedır, bi tansıyon ölçtür.. d vitamnı duzeyın normal ve tansıyonun yuksekse , gunluk yetıskın dozu 400 ıu kullan.. yoksa 1200-1400 ıu kullanabılırsın.. o da 3 haftadan fazla olmamalı.. ha birde arkadasımın dedıgı gıbı gebelık ıcın ugrasıosan adetın 1-3. gunlerınde başla 20. gununde tamamlamış ol ki, bebeğe fazla gelmesın..

saplı olanların amelıyatı çook daha az riskli canım korkma.. polipse onun alınması gereklı.. amelıyat olursan, tarih belli mi?

Canim Günaydın nasilsin :) bebisin nasil cinsiyeti belli oldumu :)
Bu arada saglik ocaginda ölçülebildigini bilmiyordum bende gidip bi baktirayim bari.her saglik ocagi yaparmi

Canim Günaydın nasilsin :) bebisin nasil cinsiyeti belli oldumu :)
Bu arada saglik ocaginda ölçülebildigini bilmiyordum bende gidip bi baktirayim bari.her saglik ocagi yaparmi

ölçülüo diye bılıyorum canım, biz şimdiki tahlıllerımızı bıle(hastanede pahalıysa) sağlık ocagında yaptırıyoruz.. vitamın duzeylerıne bakarlar heralde.. bebişin cinsiyetı henuz belli değil canım geçen cuma gıttık en son, baktı bacaklarının arasından bi dahaki kontrole bellı olur dedi dr. amcamız.. o da 19 gun war, şafak sayıyorum :) Rabbime şükürler olsun hiç bebeğimiz olmıcak dıye dusunurken bıze bı evlat gonderdı o yuzden, önce sağlıklı hayırlı olsun, sonrakı duam gonlume gore olsun

Amin canim inşallah hayırlı sağlıklı ve de gönlüne göre versin Rabbim.ve de bu topikte yazan herkese nasip etsin :)

ark. tşk. cvbın için ama yatak açık hamilede kalabilirsin düşün dediler bu arada doktorların üçü de miyomun rahimle karşılıklı olduğunu söyledi senin dediğin gibi olsa söylerlerdi her halde rahimle karşılıklıymış ultrasonlarda da öyle görünüyor ama yinede yakınlar birbirlerine riski o yüzden sanırsam çok yakın olması kompilikasyon olabileceğini düşünüyorlar bu arada dün 3.günümdü alıp başladım çok tşk. paylaşımın için bebeğini şağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim bu mübarek günde bizede aynı duyguyu tattırsın inş. (AMİN) bu arada herkesin cuması mübarek olsun

geçmiş olsun canım.. evet banada hamile kalabılırsın 5 cm kadar ellemeyız dene dedıler, benımkı de rahım duvarının ıcıne gomuluydu, içte saplı ya da dışta saplı değildi yanii.. eger test yapmaya fırsat bulamadıysan bile, evde hergun tansıyonunu ölç en azından tanıdık eczanede markete fılan cıktıgında ölçtür , d vitamini bi parça tansiyonu yükseltebılıo çünkü, birde adetının 20. gununden 24. güne kadar gebe dozu olan 400 ıu ya düşür.. sonra bırak.. inşallah bende oldugu gibi hem myomunuz küçülür hemde bebeiş gelir kızlar..

saplı olanların amelıyatı çook daha az riskli canım korkma.. polipse onun alınması gereklı.. amelıyat olursan, tarih belli mi?

Dün D vit.e başladım. Ameliyat için kararım bekleniyor. Ne kadar sürede iyileşirim acaba sormayı unuttum,çünkü yakın zamanda önemli bir olayım var. Ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilir mi lütfen?

Amin cnm inş. önerilerini dikkatle yerine getiriyorum nası dua edeceğim var ya gerçi şimdide ediyorum ama iyileşirsem birde hamiş olursam o zaman yatıp kalkıp sana dua ederim her halde

canım nasılsın doktora gıttın mı?

pazartesi gideceğim cnm bu d vitaminini yazmışsınız onu soracağım doktora birde özelden msj atmışsın da ben kullanmıyorum pek sosyal medyada bişi

Berat (Berâet), Arapça'da temize çıkma anlamına gelir. İslam inancına göre bu gecenin bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle Mübarek Gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle de Berat Gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de Rahmet Gecesi gibi adlar da verilmiştir.

Bu konuda Hz. Muhammed (S.A.S)'in bir hadisi vardır:

"Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın. Ve o gecenin gündüzünde (kandilden sonraki gün) oruç tutunuz. Çünkü o gece güneş batınca Allah-u Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: 'Benden mağfiret dileyen yok mu, onu mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ olan yok mu, ona kurtuluş vereyim' buyurur." (İbn Mâce)

Yüce Rabbim, hepimizin ruhuna ve bedenine sağlık versin, dertlerimizden tez zamanda kurtarsın inşallah. Beraat kandilimiz mübarek olsun...

amiinnn canım. senin ve herkesin kandili mübarek olsun.rabbim tüm günahlarımızı affetsin inşallah...

kızlar mrb
rabbim dileyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin bende 2.5 sene bebek bekledim şimdi iki yavrum var çok şükür ...yaptırmadıgım test kalmadı laparaskopi histereskopi ameliyatı oldum aşılama yaptım iki kez sonra tüp bebek denedik olmadı iki ay ara verdik sonra geldi kızım :) 17 ay sonrada ogluma hamile kaldım oda 8 aylık oldu çok şükür inş sizlerede nasip olur
ben sizlere ablam ile ilgili danışmaya geldim onunda miyomları var hem rahim içinde hem dışında bisürü ameliyat geçirdi en sonra 3 ay önce oldu 6 yada 7 ameliyat oldu diyebilirim hsg de çektirdi tüpler kapalıymış bi kerede tüp bebek denedi aret kamarda amaolmadı rica etsem şu d vitamini olayını ablam gibi olanlar neler yaptı yazabilir misiniz yaşı 41 yorum yaparsanız bilginiz varsa çok sevinirim tek şansı tüp bebek ama en azından miyomlarından belki kurtulur eger anlattıklarım yeterli olmazsa ablamdan daha detaylı bilgi alırım şimdiden teşekkürler kızlar

canım ablan için soruosun, epey sıkıntılar geçirmiş, inşallah sağlıgına kavusur ve bebeğine de.. anladıgım kadarıyla amleıyatla ablan myomlardan kurtulmus, günlük d vitamını ihtiyacını yazın gunesten alabılıri, yada 400 ıu d vıtamını alabılır eger gunese cıkmıosa..ama mutlaka dr. gıdıp d vitamını duzeyı nedır bi kan testi yaptırsın,tansiyon yuksekse dr. kontrolunde kullansın.. tüpleri kapalı demişsin bununda tek çözümü tüp malesef.. Rabbım yardımcınız oldun canım ..

Kizlar yarin d vitaminine basliyorum.anlayacaginiz bu ayda olmadi.yarin tahlillerimi yaptırıp basliyorum artik.hayirlisiyla hem şifama hem bebise vesile olur Rabbimin inayetiyle insallah

Kızlar size çok güzel haberler vereceğim devit3'ü bende kullandım belki hamile değilim hala ama 8cm olan miyomum 4,5 cm olmuş bu gün gittim doktora bir tane 2,5 bir tanede 1,4 cm vardı o ikisi yok ve 8cm 4,5 olmuş kızlar harika bir haber ve ben sadece 7 gündür devit 3 ve calcimax kullanıyorum 21 günü tamamlayınca bence tamamen kaybolacak öyle gözüküyor rimel sana çok dua ediyorum ve herkese de öneriyorum yapın arkadaşlar faydalı çok şükür :)))

Canim yaaa cok sevindim cokta umutlandim ustelik super yaaaaa
Ben hala baslayamadim.kahverengi akintim gelince adet oldum sandim.ama hala kirmizilar gelmedi.sadece kahverengi akintinin geldigi ilk gün 3 damla elime kirmizi kan damladi ben peceteye silmeye calisirken.sonrada hic gelmedi ve hep kahverengi gibi akintilar var 3 gundur. ne oluyor anlamadim.bi türlü gelemedi kirmizilar.inanin gelsin dua diye dua etmeye basladim devite baslayabilmek icin..

canım yaa, çok çok çokkk sevındım :) geçmiş olsun ve geçecek inşallah, ben 21 gunden sonra dr.a gıttıgımden an be an gelişmeleri bilemedim durum neydi? ama çok sevındım , Rabbim amelıyatsız kurtarsın hepinizi kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…