Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Canim eger hamilelik riskin yoksa kullanabilirsin.adetinden sonra kullanirsan işe yaramaZ diye birsey yok.sadece bebek varsa yüksek dozda almis olmayalim diye adette başlıyoruz.
Buarada insallah dediğin gibi miyom gitmistir canim

Canim eger hamilelik riskin yoksa kullanabilirsin.adetinden sonra kullanirsan işe yaramaZ diye birsey yok.sadece bebek varsa yüksek dozda almis olmayalim diye adette başlıyoruz.
Buarada insallah dediğin gibi miyom gitmistir canim

insallah canim. burada hepimiz birbirimize cok icten dua ediyoruz. insallah dualarimiz kabul olur. soyle bir hadis okumustum. "Müslümanın müslüman kardeşi için onun gıyabında yaptığı dua kabul edilir. Onun başucunda görevli bir melek vardır. Müslümanın din kardeşi için yaptığı her hayırlı duaya o görevli melek, "âmin, onun bir misli de sana olsun”
der.

Evet canim biliyorum bu hadisi.ve nezaman duaya ihtiyaci olan birini duysam hemen ona dua ederim misliyle karşılığını gorebilmek icin.ne kadar cikarciyim demi :q :)Rabbim duaya sevketmek için resmen kampanyalar yapmis Saka biyana Rabbim duadan ayirmasin.kendisiyle hasbihal etmekten alikoymasin bizleri.

Çok şükür arkadaşım. Benim ki ilaçlı tomografi ile tespit edildiği için net boyutları vermede başka yöntemde var mı merak etmiştim. Yani tam ölçü ultrasonla da tespit edilebiliyor.Peki parça alınırken genel anestezi mi uygulandı?

Canım bir benzerini de ben yaşadım 23.06.2013 tarihinde. O gece D vit.de. 2,5 günlük dozumu tamamlamıştım daha(5+5 doz, calcimax yok) ve kasıklarımda ,karımda, eskiden sağlıklıyken ve düzenliyken adetimin ilk günü olan kıvrandırıcı ağrılardan oldu,çok uzun zamandır olmuyordu bu tip ağrılarım (bu arada adetimin 5. günündeydim ve çok yavaş seyrediyordu). Neyse ,ağrı sızı içinde yattım,uyudum. Öğlene doğru bir uyandım ki ne göreyim,pijamamın 3te 1 i,çarşaf, yatak, yorgan kan içinde.Ayağa kalkıp banyoya koştum,yerler damla damla kan olmuş.Çamaşırımı çıkardım pede baktım yoğun bir kan ve üzerinde ciğer gibi koca koca parçacıklar. Hemen duşa girdim, temizlendim. Ailem acile götürmek istedi, ama biraz takip edeyim kanamamı ona göre gideriz dedim. Sonrasında büyük bir aşırlık olmadı kanamam da, o yüzden gitmedim. Farklı olarak yaptığım tek şey o gün d.vit dışında,bir süredir yapmadığım uzun sabah yürüyüşlerimden birini yapmıştım, hepsi bu.

Son düzenleme:

Amin canım. Allah başta sağlık sonrasında herkesin gönlüne göre versin...

Buraya not düşeyim dedim; D viti 5+5 doz şeklinde kullanıyordum (başlama tarihim: 21.06.2013 gece saat: 01.03). Dün geceden (03.07.2013) itibaren calcimaxa da başaldım. Artık 5+3 D vit ve 1/4 calcimax kullanıyorum. Gündüzleri bir lokma ekmeğe, akşamları da azıcık suya damlatarak alıyorum. Calcimax da suda eritiliyor malum.

Günaydın kızlar canlarım miyomdaslarim bende 6 gündür sadece devit alıyorum anormal kasık ağrılarım var keşke calcimax da alabilsem ama çok dokundu bana gece uyuyamadım sıkıntısından

İnşallah devitin işe yaradiginin göstergesi falandir. Cok korkunc bişeydi.kontrole de gitmedik ama hadi hayirlisi yaaa.hani bazen 40 yildir gittigin doktor söylediği seyleri soylemedigini iddia eder de kizariz o doktora.cok duymusumdur etrafta boyle şeyleri. Simdi kendi doktoruma gittigimde ben oyle bişe soylemedim miyom falan yok dese kizmak şöyle dursun boynuna atlicam kadinin.

Günaydın miyomdaşlar
Nekadar güzel bir gün degil mi :)
bugün benimde miyomdan kurtulma çabamın 6. günü.
Gitsin miyomlar gelsin mercimekler fasulyeler

Bu arada ben halen adet olmadım o kadar ay uğraş hamile kalma korun hamile kal ne komik olur

evet bacım genel anestezi istedim görmeye dayanabilirmiydim kestiremedim :)) bu arada sanada olduysa kanama miyomu atıyor olabilirsiniz yada devit kullanırken küçüldüğü için uzun yürüyüş ve yorgunluk kaldırmıyor bunu kanamayla atıyor olabilir eğer bir kişide olaydı anlaşılmaz olurdu ama iki kişi diğer kullanan kızlar uzun bir yürüyüş yaptınızmı yazarmısınız kanaması olan varmı bilgilendirin ve bence güneyh denizkızı bacılarım bir doktora görünün bellimi olur iyi düşünün

güneyh canım iki gün oldu herhalde yani tam yumurtlama ne zamandı onu hatırlamıyorum da bugün fark ettim geciktiğini ağrım var ama oldum olucam evde test yok bende sabahtan bu yana temizlikle uğraşıyorum çıkamadım eczaneye ikindi vakti kuaföre gidicem o zaman alabilirsem alicam

Canim bu ay bebege degilde miyoma odaklandik ya belkide hamissindir.hayirlisiyla tabi :) hadi insallah güzel haberlerle gelirsin canim

Günaydın miyomdaşlar
Nekadar güzel bir gün degil mi :)
bugün benimde miyomdan kurtulma çabamın 6. günü.
Gitsin miyomlar gelsin mercimekler fasulyeler

slm canım nbr nasılsın . insallah canım mercimekler fasulyecikler bizimle olur bu ay

slm canım nbr nasılsın . insallah canım mercimekler fasulyecikler bizimle olur bu ay

canım inşallah senin fasılle seninledir :)
ben maalesef iki ay ara veriyorum. tatilde ailelerin yanında olacakmışız !!!!!
bende iki ay elimi bile tutturmayacağım. çok sinirliyim.
bazen bazı arkadaşların burda eşinden kozalak diye söz ettiklerini okumuştum.
öyle demeyin eşlerinize yaa diyordum.
meğersem hakedene söylemek gerekiyormuş.
kozalak işte. Kozalak!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…