canım inşallah senin fasılle seninledir :)
ben maalesef iki ay ara veriyorum. tatilde ailelerin yanında olacakmışız !!!!!
bende iki ay elimi bile tutturmayacağım. çok sinirliyim.
bazen bazı arkadaşların burda eşinden kozalak diye söz ettiklerini okumuştum.
öyle demeyin eşlerinize yaa diyordum.
meğersem hakedene söylemek gerekiyormuş.
kozalak işte. Kozalak!!
slm nbr kızlar gün boyu kimse yoktu sıkıntıdan patladım
belkide nem çok sıcak gerçi önceden daha sıcaktı kavga etmeyin yaaa alttan al kız biraz kadın dediğin susar ;DDDD
Kızlar test aldım eczaneden korundugumuz için ümit yok ama şimdi yapsam mi sabahı beklesem
Mi
Kızlar test aldım eczaneden korundugumuz için ümit yok ama şimdi yapsam mi sabahı beklesem
Mi
Zaten iki tane aldım ama şimdi yaptığım negatif çıktı elektrik kesildi ondan geç cevap verdim kızlar sabah yapmam artık gerek yok
selam kızlar nasılsınız
bomba gibiyiz
nezamandır aklımda sen vardın.miyoma savaş açtık burda.kurtuluyoruz hepimiz inşallah.adını tam hatırlayamadığım için sana çağrı yapamadım.okudunmu d vitamini ile tedaviyi.sen neler yaptın görüşmeyeli?
selam kızlar nasılsınız
çok sevindim sizin adınıza iyi yapmışsınız doktorlara inat miyomu yenicez değil mi kızlar evet okudum canım daha önce ben sıcak su ile tedaviyi okurken o tedaviyide okumuştum özellikle zencilerde miyomun fazla olması beyaz ırka göre miyomun silahını bulmalarına vesile olmuş.ben uygulamadım ama uygulamayı düşünüyordum tüpbebek tedavisi gördüm o yüzden kullanmadım ama yarından itibaren bende başlamayı düşünüyorum şimdi bana kimler ne fayda gördü anlatın bakalım çok heyecanlı bir durum
amin Rabbim sebep olanlardan razı olsun bizlerede şifa versin inşallah.çok mutlu oldum evet bende biliyordum ama birebir tanıdığım kişilerde fayda sağlaması daha inandırıcı geldi bana .inşallah herkes faydasını görür bende yarın başlıyayım diyorum inşallah bendede işe yarar biliyorsunuz benimde miyomum küçülmüştü tüpbebek tedavisi gördüm tam bir ay boyunca hormon aldım maalesef miyom yine büyümüş doktorum yine ameliyat diye tutturdu tekrar tedaviye başlamam için ameliyat olmam lazımmış ben en iyisi tekrar kendimce tedavimi yapayım sonra o miyomu doktorun gözüne sokarım artıköncelikle bizi bu durumdan haberdar eden rimelden Rabbim razı olsun.kendisi kullanmış kullandığı ay miyomu yok olduğu gibi o ay hamile de kalmış. ve rimelin bu durmunu bilen bi arkadaşı birine önermiş onunda büyük miyomları varmış aşılaması tutmamış miyomlar yüzünden.oda kullanmış ve olumlu sonuç almış.bunları rimel bize anlattıktan sonra ilk başlayan umut oldu ikinci haftasını bitirmek üzere.ilk haftasında kontrole gitti ve iki küçük miyomu yok olurken 8 cm olan miyomununda 4.5 cm olduğunu öğrenmiş.hemen sevinçle gelip bize anlattı.ardından bizlerde başladık.benim altıncı günüm daha. saskınanne, rose ve derindenizlerden adlı arkadaşta kullanıyor onlarda daha ilk haftaları içindeler.durum böyle :) inşallah olumlu sonuçlarımızı yazacağız bizde buradan :)
hoşbulduk tatlım evet bende miyomlulardanım maalesef ve bebişi olamayanlardanNurusima hoşgeldin canım sende miyomdas sin bizim gibi :) en yakın tarihte benim kontrolüm var göreceğiz bakalım faydası olacakmı
canım bende sana aslında cevap yazacaktım işim vardı yazamadım bence sabah ilk idrarla test yapmalısın zaten çoğu gebelikte idrarda kesin sonuç vermez birde bu saatte yapmışsın buda bir negatif olma sebebi onun haricinde çift çizgi çıkması lazım ama bazen arkadaşların testlerinde 2. çizgi silk çıkabiliyor yada önce tek çizgi çıkıyor 20dakika sonra ikinci çizgi belirginleşiyor bence yarın tekrar yap sabah ilk idrarla inşallah hayırlı sonuçlar alırsınKızlar acil cevap verirmisiniz 20 dakikadan sonra testte çizgi çıkarsa geçersiz oluyor dimi
hoşbulduk iyi sayılırım bildiğin gibi işte seninde hakkında hayırlısı olsunslm canım hosgeldın.sen nasılsın bız ıyıyız cok sükür.
valla ben 7 temmuzu beklıyorum canım.daha baslamadım d vitamınıne.ama olumlu sonuc alanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?