Kızlar acil cevap verirmisiniz 20 dakikadan sonra testte çizgi çıkarsa geçersiz oluyor dimi
rica ederim bende bu tedavimde dayanamadım test yaptım ikinci çizgi görünmedi çok üzüldüm moralim bozuldu falan sonra 3 gün sonra kanda değerim bebeğin tutunduğu yönündeydi ama maalesef sıkıntı yaptığım için ve üzüldüğüm için değerim artmadı ve bebişim beni terk etti o yüzden çok fazla takma kafana hakkında hayırlısı hayırlı zamanda olsunSağol nurusima canım sabah tekrar yapicam ikinci çizgi sonradan cıktı ama çizgi mi yoksa gölge mi anlayamadım
rica ederim bende bu tedavimde dayanamadım test yaptım ikinci çizgi görünmedi çok üzüldüm moralim bozuldu falan sonra 3 gün sonra kanda değerim bebeğin tutunduğu yönündeydi ama maalesef sıkıntı yaptığım için ve üzüldüğüm için değerim artmadı ve bebişim beni terk etti o yüzden çok fazla takma kafana hakkında hayırlısı hayırlı zamanda olsun
aynen öyle canım ben 9 senedir bekliyordum bebişimi ama kısmet değilmiş inşallah birdakine Rabbim nasip ederÜzüldüm canım bebek olup kaybetmek olmamasından daha zordur sanırım
teşekkür ederim canım facete sorun var benim adıma birşeyler paylaşılıyor birkaç gün giremiyorumcanım çok üzüldüm yaaaa( cok geçmiş olsun.sakın bozma moralini.insallah bu mubarek ayda olur bebişimiz
aynen öyle canım ben 9 senedir bekliyordum bebişimi ama kısmet değilmiş inşallah birdakine Rabbim nasip eder
İnşallah devitin işe yaradiginin göstergesi falandir. Cok korkunc bişeydi.kontrole de gitmedik ama hadi hayirlisi yaaa.hani bazen 40 yildir gittigin doktor söylediği seyleri soylemedigini iddia eder de kizariz o doktora.cok duymusumdur etrafta boyle şeyleri. Simdi kendi doktoruma gittigimde ben oyle bişe soylemedim miyom falan yok dese kizmak şöyle dursun boynuna atlicam kadinin.
amin Rabbim sebep olanlardan razı olsun bizlerede şifa versin inşallah.çok mutlu oldum evet bende biliyordum ama birebir tanıdığım kişilerde fayda sağlaması daha inandırıcı geldi bana .inşallah herkes faydasını görür bende yarın başlıyayım diyorum inşallah bendede işe yarar biliyorsunuz benimde miyomum küçülmüştü tüpbebek tedavisi gördüm tam bir ay boyunca hormon aldım maalesef miyom yine büyümüş doktorum yine ameliyat diye tutturdu tekrar tedaviye başlamam için ameliyat olmam lazımmış ben en iyisi tekrar kendimce tedavimi yapayım sonra o miyomu doktorun gözüne sokarım artık
Iki haftayi doldurmadan gitmeyeyim kontrole dedim.biraz daha kullanayim bakalim.daha bugün 5. Günüm. bilemiyorum su an.
Ama dün kendime nazar degdirdim galiba kizlar.kuculdu galiba adetim bitmek uzere dedim.sonra arkadasla bi avm ye gittik.avm nin tuvaletinde mahsur kaldim.cunku gidrr gitmez sanki musluk acildi hic durmadi.bayilcam zannettim. O kadar fazla geldiki kanamam.Allahtan o sirada wc ye yakin biyerdeydik.uzerimdeki ne varsa renk degistirdi.cok korktum.arkadasim hemen eve gitti yedek kiyafetler falan getirdi.buarada hala durmamisti kanamam.arkadasim doktora gidelim dedi.ama doktora gitmek icin bile cikamadim tuvaletten.o derece durmaksizin geliyordu.biraz durunca eve getirdi beni.biraz yattim dinlendim.sonra normale döndü.ama cok korktum.kan kaybindan olcem sandim.daha önce hic böyle olmamıştı.
Sağol nurusima canım sabah tekrar yapicam ikinci çizgi sonradan cıktı ama çizgi mi yoksa gölge mi anlayamadım
canım benimde miyomum rahim içinde ve 3.5 cm.iki yıldır ameliyat olmamak için alternatif tedavi yöntemleri arıyorum. şimdide işte d vitamini deniyoruz. inşallah olumlu netice alıp kurtulacağız bu miyomlardan.iyi geceler kızlar 2 yıldır bebek istiyorum ve her gittiğim dr sebepsiz infertilite dedi gecen hafta gittiğim bir dr bna rahim içinde bebekgin olacağı yerde 1.4 büyüklüğünde miyom olduğunu bunu temizlememizin gerekebileceğini söyledi hiç rahim içi miyomu temizleten oldu mu içinizde
canım bu derindenizlerdenim kullandığının 3 . gunuydu sanırım ona da olmuş, neden olduğunu ınan bılemıyrum, oyle bı durumda nolur Dr.a gidin , hersey herkese yaramayabılır yada yan etkısı olmuş olabılır, ya da bılmıorum kuculmesının etksı olmuş olabılır.. elimde ultrason aletı ve ılac yazma yetkım olsa hepınıze tek tek bakardım ama , sadece kendımı denek olarak kullandığım ve işe yarayan bi bilgiyi paylaştım sizlerle.. dr. kontrolü şart, onlar belkı bu de-vite ınanmıo yada araştırmadıklarından bılmıyo olabılırler ama yinede tıbbi bilgileri bizden fazla.. şimdi nasılsın? ıkıncı bı terslik oldu mu? bi de umutun yaptığı gıbı bi Dr.a ultrasona gir, hem yumurtlama zamanını ogrenmıs olursun hemde bı etkısı olmuş mu anlarsın canım şöyle adetının 13. gunu gıbı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?