Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Kızlar acil cevap verirmisiniz 20 dakikadan sonra testte çizgi çıkarsa geçersiz oluyor dimi

canım benim bundan iki ay önce 3günlük gecikme sonucunda 3 farklı testin 3üde silik çizgi çıkmıştı.ama üzerinden baya zaman geçtikten sonra.sonrada malum kırmızı kartı yemiştim. geçen ayda silik çizgi yani bundan 12 gün önce silik çizgi parlak pembe ilk 5 dk içinde çıktı sonra kayboldu.sonra 4 gün gecikmeyle geldi kırmızılar.bu dört gün içinde yaptığım testlerde de silik çizgi yarım saat sonra hep çıktı.o sebeple ben güvenemiyorum artık silik çizgilere ama inşallah seninki hakikidir ve bebeğin seninledir.inan çok isterim bunu.

Sağol nurusima canım sabah tekrar yapicam ikinci çizgi sonradan cıktı ama çizgi mi yoksa gölge mi anlayamadım

Sağol nurusima canım sabah tekrar yapicam ikinci çizgi sonradan cıktı ama çizgi mi yoksa gölge mi anlayamadım
rica ederim bende bu tedavimde dayanamadım test yaptım ikinci çizgi görünmedi çok üzüldüm moralim bozuldu falan sonra 3 gün sonra kanda değerim bebeğin tutunduğu yönündeydi ama maalesef sıkıntı yaptığım için ve üzüldüğüm için değerim artmadı ve bebişim beni terk etti o yüzden çok fazla takma kafana hakkında hayırlısı hayırlı zamanda olsun

Üzüldüm canım bebek olup kaybetmek olmamasından daha zordur sanırım

canım çok üzüldüm yaaaa ( cok geçmiş olsun.sakın bozma moralini.insallah bu mubarek ayda olur bebişimiz

İNŞALLAH canım İNŞALLAH...:94: :109:

iyi geceler kızlar 2 yıldır bebek istiyorum ve her gittiğim dr sebepsiz infertilite dedi gecen hafta gittiğim bir dr bna rahim içinde bebekgin olacağı yerde 1.4 büyüklüğünde miyom olduğunu bunu temizlememizin gerekebileceğini söyledi hiç rahim içi miyomu temizleten oldu mu içinizde

Hoş geldin canım, dr.un gözünü kör etme de kıs!

canım bu derindenizlerdenim kullandığının 3 . gunuydu sanırım ona da olmuş, neden olduğunu ınan bılemıyrum, oyle bı durumda nolur Dr.a gidin , hersey herkese yaramayabılır yada yan etkısı olmuş olabılır, ya da bılmıorum kuculmesının etksı olmuş olabılır.. elimde ultrason aletı ve ılac yazma yetkım olsa hepınıze tek tek bakardım ama , sadece kendımı denek olarak kullandığım ve işe yarayan bi bilgiyi paylaştım sizlerle.. dr. kontrolü şart, onlar belkı bu de-vite ınanmıo yada araştırmadıklarından bılmıyo olabılırler ama yinede tıbbi bilgileri bizden fazla.. şimdi nasılsın? ıkıncı bı terslik oldu mu? bi de umutun yaptığı gıbı bi Dr.a ultrasona gir, hem yumurtlama zamanını ogrenmıs olursun hemde bı etkısı olmuş mu anlarsın canım şöyle adetının 13. gunu gıbı..

canım eger çok çok silik değilse ve sabah ıdrarınla yaptığın aksamkıne gore daha koyuysa bı kan testi yaptır , yok aynıysa olmayabılır , bazı testlerın fıyatı uygun olmasına rağmen hcgye daha duyarlı olabılıo..cok başıma geldi..

Hastayım kızlar dün akşamdan beri ateşim var

nurusima bacım hoşgeldin yoldaş ve güleç87 arkadaşım benimde sol yumurtalık önünde 1.4 cm miyom vardı yazıları takip ettiysen araştırmalarla bulunan ve kendini bizim için denek yapan arkadaşımız rimel (a.r.o.) ve ilk deneyen ben olumlu sonuç aldık hatta rimel hamiş sanada öneriyoruz bu tedaviyi ama yinede sen bilirsin buradaki bütün yoldaşlar ameliyata karşıyız ve ameliyatsız çözüm istiyoruz ve inş. bulduk ben bu kadar söyleyeyim gerisi sana kalmış bacım :)

bacım bir doktora git kanamada yaşamıştın bildiğim kadarıyla değilmi bir sorun çıkmasın ve birde benim tanısığım grip yada nezle falan olupta doktora gidip hamile olduğunu öğrenenler var günün geçmişti değilmi umut vermek istemem ama hamile kadının direnci düşüyorya ikinci bir can oluşurken o yüzden bazıları hasta oluyormuş en ufak bir şeyde birde bu sabah testi tekrarladınmı dün akşam yoktum şimdi okudum

Canım test yapacak bile halim yoktu sabah birkaç gün daha olmazsam o zaman yaparım

canım benimde miyomum rahim içinde ve 3.5 cm.iki yıldır ameliyat olmamak için alternatif tedavi yöntemleri arıyorum. şimdide işte d vitamini deniyoruz. inşallah olumlu netice alıp kurtulacağız bu miyomlardan.

canım haklısın. bi kontrole gideceğim şu adetim bi bitsinde.bugün bir haftam doluyor devitle. ben sana başka bir şey danışacağım yaaa.
iki gün önceki gece yatarken bacağımın kemiği arıyordu.dün gecede kolumun kemiği ağrımaya başlayınca devit ve calcimaxin recetesine baktım yan etkileri neler diye. calcimaxin yan etkileri arasında kemik ağrısı var.herhalde ondan oldu diye düşünüp dün gece içmedim calcimax.ama çok istiyorum devam etmeyi ne yapsam acaba yaa bi gece içip bigece içmesemmi acaba? ne önerirsin bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…