Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

güneyh bebeğim d vitaminleri kemik erimelerinede çok veriliyor özellikle devitt3 sen bir vitamin ölçümü yaptır azlası zararlı bunu bil

kalsiyumun etkisindendir canım.calcimax ı kes hemen... deviti de sabah 4 aksam 4 yap, bi kaç gun boyle dene ağrı azaldıysa, bu şekilde dewam et canım.. ben 1 haftada etkısını gostrdıgını bılseydım kendım gıderdım oyle dr.. ilacım bıter adet olur oyle gıderım dıe dusunuodum adette olmayınca 5 hafta sonra gostermıs oldum, ama umut arkadasımız daha iisini yaptı haftalık kontroller daha iyi, onumuzdekı hafta bı randevu al.. inşallah hem yumoş hemde kaybolan myom aısından mutlu donersın dr. dan :)

ayy canım inşallah yaaa. dediğin gibi yapayım bakalım 4+4 şeklinde.adetim biter bitmezde gideceğim kontrole.

umutcum ben başlamadan tahlil yaptırmadım zaten eksiğim vardır diye.çünkü ben zaten kapalıyım.güneş görecek ortamlarda da çok bulunamıyorum malum işten güçten.bide süt falanda içmem ben rahatsız ediyor beni.eksiğim vardır diye düşünüp başladım direk. sen tahlil yaptırmış mıydın?

hayır bebeğim yaptırmadım bende tesettürlüyüm benimde güneş alacak yerim yok ve bende yoğurt çok nadir yerim süt hiç içmem çocukluğumdan berri sevmiyorum öyle söylememin sebebi bende kemik ağrısı yada kanama olmadı cnm benim ama olsaydı dr giderdim zaten haftalık kontrole gidiyorum mesela hatırlarsan geçtiğimiz çrş. 14.günümdü gittim ama nasip doktorum doğuma gitti başka bir doktora sevk ettiler gitmedim benim doktorum bayan ve dalında türkiyede ilk 10'da 50 yaşında falan zaten bir o ameliyat olma araştırmalara devam et diye destek vermişti ama bu ayın 10'u tam 21.gün ve randevü aldım hayırlısı hamiş olmasam bile miyomdan kurtulsam yeter engel kalkınca olur zaten ya ama bende gariplikler var yazmadan geçemeyeceğim gözlerim bulanıklaşıyor arada uykuya düştüm gün ortasında bile uykum geliyor ve kasıklarımda batma var ayağıma kramp girdi bir kaç gün önce yürürken kaldırımdan iniyordum yüksekti kramp girdi birde belim başım ağrıyor ve bulantım var ama bazı kokulara ve soğuk su içsem yağlı ve baharatlı yiyince yada dondurma yiyince ne oluyor anlamadım karnımdada şişlik var ben daha yeni bittim yavvvv göğüslerim şiş damarlı ucuda karardı sanki kızlar düşünmeyeyim diyorumda ben bu ay doğru düzgün adet olmadım devite falan adetin 3.günü başladım ama benim adetim normalde 7 gün sürer ilk gün kahve sonra kırmızı gelir bu ay 4 gün sürdü hatta 4.gün az az zoraki geldi hep kahveydi anlamadım birde bu belirtiler birde ilk hafta kontrolde doktor başka bir doktordu kendi doktorum doluydu alamamıştım o doktorda benden kan testi istedi ama yapmadım birde erkekti sinir oldum zaten sordum niye sen yap diyor acıklamada yapmıyor saf bende yapmadım acabamı diyorum biriniz özellikle rimel cvp verin

canım neden olmasın belkide üstüne görmüşsündür. gerçi haftalık kontrollerinde dr farkedebilirdi.ama en son 10 günden fazla mı oldu kontrolün belkide farkedememiştir. geç döllenme olduysa. evde test yapsana bak heyecanlandım şimdi :)

Son düzenleme:
ya güneyh canım doktor kan testi istedi önceki yazımdada yazdım benim doktorum dolu diye daha yakın bir hastaneden aldım oradakide doktordu ketum bir şey görsen kan tahlili istedi neden diyorum sen yaptır sonucu al gel diyor saf ya nedenini söylemedi bende yaptırmadım gitmedimde evdede test yapmak istemiyorum zaten bu çarşamba kendi doktorumla randevum var şunun şurasında bu günü saymazsam 4 gün sonra hem miyomlara ne olmuş onada bakacağım benim bu at bat 12-13 olmalı benim 4 gün öne atıyor :))) dua edin bana inş. olur bende heyecanlıyım ama sabrediyorum birde bana sor o sabrı püfffff

benim devit kullanali 5.gunum calcimax kullanali 3.gunum olacak bu aksam. calcimax devite gore biraz agir bir ilac, bunu hissettiriyor. daha onceden recetesini okuduysan kemiklerde agri ondan da olabilir. bilincaltinda hersey olabiliyor. kotu dusunup deviti birakmak istemiyorum. herseyde risk var. bir miyom amelyatinda bile rahmin alinma riski var diyorlar. ama valcimax agir gibi, agir gelen onu almayabilir. rimelin dedigi gibi deviti 4+4 almak sana daha uygun gibi. bu arada bende tesetturlu oldugum icin test yaptirmadim. gunese pek cikmam. sut yogurt pek tuketmem. bir de guneyh Allah da biliyorya senin ve diger arkadasin kanamasinin artmasi sanki miyom gitti diye dusunuyorum. bu forumda mi okumustum bir yerden mi duydum tam hatirlamiyorum ama biri rahimden ameliyat olacakmis o ayda kanamasi cok olmus. ama baya fazla olmus. tam ameliyat olacak ultrasona giriyor sende birsey kalmamis diyorlar ve ameliyattan son anda kurtuluyor. su mubarek aylarda Allah hepimize yardim etsin. kurban oldugum Allahim saglikli hayirli bebekler nasip etsin bu forumdakilere ve herkese.

Son düzenleme:
Kızlar lütfen miyomlarınızdan kurtulun eğer uzun süredir deniyorsanız ve çocuğunuz olmuyorsa ameliyat olun miyomlar gebeliğe engel.ameliyattan hiç korkmayın.

merhaba cimbom nasılsın ??? merhaba bir sorum olacak benim sizlere ilişki sonrası kanamanız oldu mu hiç anlatır mısınız yaşayan varsa lütfn:18::26:

merhaba cimbom nasılsın ??? merhaba bir sorum olacak benim sizlere ilişki sonrası kanamanız oldu mu hiç anlatır mısınız yaşayan varsa lütfn:18::26:

tesekürler canım iyyim.sen nasılsın. canım iliski bende ağrılı oluyor bazen.tabi sun bebek düsündüğümüz için sıkıntılı bir dönemdelyiz stres çok oluyor. ben ayın 7 sini bekliyorum insallah kırmızılar gelmez canım.asırı bir kanamam da olmadı ayrıca ama ağrı oluyor malesef

iyi diyeyim iyi olayım ... aselin topiğinden görmüştüm seni bir kaç kez hayal mayal hatırladım ...inşallah en kısa zamanda bebeğin olur ....benim en az 6 ay var zayıflamam gerek kiloluyum da pkoda var ondan ... enfeksiyon vardı ondan kanamam geldi sanırım iki gün sonra durdu ilaçlarla...şimdi sadece siğil var kenarda:26::18::18:

hımm gecmıs olsun canım sana da.umarım en kısa zamanda bebıslerımız olur dedıgın gıbı.enfeksıyon varsa dıkkat et canım sıkıntı olabılıyor.

selam kızlar nasılsınız yeni gelişmeler varmı kızlar bende bugün hastanedeydim tüpbebek tedavisne başlamam için doktor kan tahlilleri falan istedi onları yaptırıyorum .bende devit kullanmak istiyorum acaba işe yararmı bu arada tedaviden olumlu sonuç alan ve çook kanaması olan arkadaşlarım sizin miyom rahim içindemi rahim dış duvarındamıydı .birde adetiniz yoğunmu oluyordu merak ettim .çünkü benim rahim dış duvarında ve 2 tane bende bunlardan kurtulmak istiyorum ki biran evvel bebeğime kavuşayım inşallah

calcimax kullanıosan canım o uyku yapar, kasıklarındaki batma adetının tam kaçıncı gününde oldu? eger 10-15. günlerse yumurtluosun 18-24. günlerse yerleşmedir, d vitamını fazla gelınce bulantı yapabılır(bende batma ve bulantı hıssettıgımde adetın 18.yada 19. gunundeydım bende erken döllenme olmuş 10. gündeki ilişkiyle, bu günden ıtıbaren sadece aksam 3 damla almaya başlamıştım belkı hamıle kalmışımdır diye.. birde adetıme 1 hafta kala hafıf bulantıdan yeşil erıge düşmüştüm ve 3 gun kala tavuktan tıksınmeye başlamıştım ve suan her tavukçunun önünde kusuyorum) o yüzden artık 3 damla al canım.. dr . d vitamınını hamişken fazla alma diye de gebelik testı ıstemıs olabılır, rahım kalınlığından da(hamılelıkte olur) istemıs olabılır.. yarın bi ıdrar testı al mutlaka eger oncekı donemden hamıssen mutlaka çıkar.. ama hanı dr. un myomlara bakarken bebıs olsa sana mutlaka soylerdı dıye düşünüyorum sanırım onlem ıcın ıstenmıs .. ama sen yınede dozu sadece aksam 3 damlaya dusur ve yarın mutlaka test yap canımm..

canım bu d vitamının bı etkısı hormonları dengelemek, yanı sana verılen ıgnelerdekı hormonların etkısını azaltıp sonucu etkıleyebılır diye düşünüyorum.. eger bu ay baslamıcaksan tüpe d vit kullan, ama tüp tedavısının olduğu ay kullanma bence.. birde her arkadaşa dedıgım gıbı d vitamını eksıklıgın war mı, yüksek tansıyon hastası mısın? bunların testlerını yaptır.. eger d vitamını duzeyın normal ve yüksek tasıyon varsa günlük yetıskın dozu 3 damlayı geçme lütfen.. yoksa eger sorabılırsen dr. una sor kullanmanda sakınca war mı diye..

canım benım hosgeldın.sen nsıslın bakalım.umarım bıraz olsun moralın duzelmıstır.bende 7 temmuzu beklıyorum dort gozle .ınsallah guzel haberler verırım sıze :)benımkı dıs duvarda canım biliyosun.ınsallah bu d vıt sayesınde kurtulcaz myomlardan. faydası oluyor gercekten.

rımelcım nasılsın canım.hamılelık nasıl gıdıyor :)) ıyısındır umarım. sayende herkes kurtulcak ınsallah su myomlardan

Selam arkadaşım. Ben de 3 adet.İkisi rahim duvarında gömülü, biri de saplı aşağı uzanıyor ve adet kanama yoğunluğuna, uzamasına saplı olan neden olurmuş.Adetim haddinden fazla uzun sürerdi ama yoğunluk kesinlikle o gün ki kanama gibi olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…