Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

canım benimde miyomum rahim içinde ve 3.5 cm.iki yıldır ameliyat olmamak için alternatif tedavi yöntemleri arıyorum. şimdide işte d vitamini deniyoruz. inşallah olumlu netice alıp kurtulacağız bu miyomlardan

peki sende istiyomusun bebek o miyom mu engel oluyo gebe kalmaya ufffpeki alternatif tıp olarak neler kullandın cnm?

anladım canım yani şimdi tedavide değilim adet olmadan kullansam olmazmı acaba :44::44::44:aslında temmuz adetimde başlamayı istiyorum ama olurda ilacın etkisiyle çok adet görürsem yani faydasını gördüğümü düşünürsem bir ay sonra tedavime başlarım benim için önemli olan miyomdan kurtulmam.yüksek tansiyon yok bende günlük 3 doz derken siz sabah akşam kullanıyorsunuz bir sıkıntı olursa sadece 3 dozmu almamız lazım

canım benimde rahmin içinde 3.5 cm. kanamam 10 gün sürüyor ve oldukça yoğun olur.önümüzdeki salı kontrole gitmeyi planlıyorum bakalım.güzel haberlelrle dönerim inşallah.
peki sende istiyomusun bebek o miyom mu engel oluyo gebe kalmaya ufffpeki alternatif tıp olarak neler kullandın cnm?

evet canım biz 5 aydır bebek istiyoruz henüz sonuç alamadık. gebeliğe engel olan miyommudur bilmiyoruz tabi ama başka sıkıntı yok görünüyor bende. eşim hiç muayene olmadı henüz. ama miyom genelde gebe kalmaya engel olmasada rahim içinde olduğu zaman yumurta döllense bile rahme tutunmasına engel oluyor.bitkisel bişeyler denedim ama sadece adetimin yoğunluğunu azalttı miyomda bir değişiklik olmadı.boyutu falan aynı kaldı. inşallah devitten olumlu netice alacağıma inanıyorum.

Son düzenleme:
rımelcım nasılsın canım.hamılelık nasıl gıdıyor :)) ıyısındır umarım. sayende herkes kurtulcak ınsallah su myomlardan

yanı bi bebegımız olacağı gercegını unutunca , oldukça stresliyim, ve 2 haftadır 24 saatın 20 sınde başım agrıyo( bu haftalarda normalmiş) , duygularda hamilelik oncesı neye yatkınsan hamilelikte 2 katı oluyomus onu anladım.. o yüzden bu dönemlerde elınızden geldıgınce mutlu olmaya calısın kızlar..ikinci olarak ev bakıyoruz onun ve aılelerın stresı war.. ha birde benım iş hayatım yazın tavan yapıo bunu ve sıcaklarıda dusununce epey zorlanıorum.. ama bebişi hatırlayınca hepsını bı kenara fırlatıp kendımı sakınlestırmeye ve dınlendırmeye calsıorum :) birde sizlere burda yardımcı olabılıosam bu benı mutlu eden..

anladım evet saplı olan ve içeri uzanan sakıncalı hem kanamaya sebep oluyormuş hemde bebeğin tutunmasını engelliyormuş.peki arkadaşım sen o günden sonra kontrole gitmedin mi acaba miyomların ilk ve son durumu nedir çok merak ettim.dediğim gibi tüpbebek tedavisine başlıycam doktorumda bu miyomlarla tedavi etmek istemiyor ne yazık ki bende ameliyat olmak istemiyorum.inşallah bende de işe yarar ameliyata gerek kalmadan şu miyomlardan biran evvel kurtuluruz ve bebeklerimize kavuşuruz

eksın yazmışım canım de-vit için 3 damla demek ıstemıstım.. eger sımdı kullanacaksan 3 damlayı geçme olakı hamıleysen bebeğe zararı olmasın, etksı olur mutlaka.. adetının kaçıncı gunundesın şimdi?

canım inşallah dediğin gibi miyom yok olmuştur ondandır o aşırı kanama.ama hepimizde aynı şey olmadı. şu an net sonuç sadece rimel ve umutta var onlarda bende ve derindenizlerde olduğu gibi aşırı kanama olmadı. tabi herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok ama.. kontrolden sonra göreceğiz bakalım. inşallah hepimiz hayırlsıyla kurtulup sağlıklı hayırlı evlatlarımızı alırız kucağımıza..

canım sen oyle dıyınce aklıma su geldı acaba saplı ve gomulu myom farkından dolayı kanama olmuş olabılır mı? senın ne turdu myomun?

bence miyomun engel canım birde bebek tutunsa bile Allah korusun düşüğe bile sebep olabiliyormuş.canım sen kontorle gideceksin inşallah küçülmüştür ama küçülmediyse bile üzülme ve miyomunu aldır senin miyomunu aldırman kolay hemde masrafsız birde dikişin falan olmayacağı için kolay iyileşirsin.benim çok zor 8000tl ücret istedi doktor boyutu büyük belki açık ameliyat olabilirsin dedi diğer bir adıda sezeryan doğum miyomu aldırmam zor hem pahallı hem riskli bence sen şanslısın korkma biran önce tedavine bak hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah

eğer miyomdan kurtulup çocuğum olursa adını rimel koyacağım :) aslında bu konuda çok ciddiyim gerçek adını koymayı düşünebilirim.isim annesi olursun bebeğimizin :)
inşallah çoook güzel çoook mutlu olacağın bir ev bulursun.

canım zaten sadece 21 gün kullanıyoruz bu d vitaminini. programını bitirene kadar bebek tedavisini ertelesen mi acaba.aylardır bekliyoruz bizde bebeğimiz gelsin diye. 21 gün daha beklerim diye düşündüm bende.hem net bi sonuçta alırsın.sonra önüne bakarsın.hatta bi bakmışsın sende rimel gibi doğal yollardan hamile kalmışsın, neden olmasın

ayy canım benım yaa baya zorlanıyorsun anlasılan allah kolaylık versın canım benım.bebıs herseyden degerlı tum sıkıntılarını alıp gıdıyor ne guzel :))

anladım canım .canım benim kendiliğimden hamile olmam imkansız çünkü eşimde sıfır sperm sorunu var.benim eşimde ameliyatla sperm bulunmuştu bu tüpbebek yaptım ama negatifle sonuçlandı bende hazır rahim ilaçlara alışmışken hemen 2. tedaviye başlamak istedim.şu anda adet değilim canım ama bebiş şüphem olmadığı için kullanmak istiyorum acaba kaç günde sonuç verir bilemiyorum

maalesef canım kastettiğin histereskopi yöntemi ile aldıramıyorum miyomu ben. yaklaşık 15 doktora göründüm bazıları alanında isim yapmış türkiyenin dört bir yanından tedaviye gelen hastaları olan doktorlar. hepsi de açık ameliyat dedi.çünkü benim rahim içinde ama rahim duvarına gömülü.açık ameliyatında riskleri malum. yapışıklık ve en korkuncuda aşırı kanamayla rahimin alınması. ama inşallah gerek kalmayacak.ben çok inanıyorum Rabbimin d vitaminini şifamıza vesile yapmış olacağına. inşallah herşey hepimizin için çok güzel olacak ,)
canım sen oyle dıyınce aklıma su geldı acaba saplı ve gomulu myom farkından dolayı kanama olmuş olabılır mı? senın ne turdu myomun?

benim gömülü miyom. derindenizlerin saplı :) ikimizinde kanaması oldu. acaba rahim içinde olmasından olabilir mi aşırı kanmamızın olması.

anladım canım, çok düşük bi ihtimal.. ama ne bıleyım ınsan korkuyo bebek olupta zarar verır mı dıye.. o zaman şöyle yap hamıle bı kısının bebegıne alabılecegı max. doz 800 ıu bu da sabah 3 aksam 3 damla seklınde oluyo.. ben 16 gun kullanabıldım sonrakı 5 günde sadece 3 damla kullandım..umutta 1 haftada küçükler yok oldu mesela buyuk olan 8 cm ise 4,5 cm e ındı..

tabiki öyle kaş yapalım derken göz çıkarmayalım yarım doktor insanı canından eder demişler.bizlerde çaresizlikten doktorculuk oynuyoruz işte.acaba insan küçüldüğünü hissedebiliyormu çok merak ediyorum aslında muhakkak jinekoloji muayenemi lazım inan bıktım şu muayenelerden Rabbim hepimizi kurtarsın inşallah tez vakitte ameliyata gerek kalmadan

:)) canım benım, sağol .. sizde iyileşin de bana yeter de artar güzel dıleklerınız.. 10 kişi bıle amelıyatsız kurtulsa ne kadar mutlu olurum.. gecen umut bıze ılk haberı verdıgınde işe gozlerım mutlukltan dolmus bı vazıyette gıttım :)

bi yerde oyle maalesef canım , o yüzden test yaptırın, danısabılıosanız dr. a danışın dıorum.. benımkı sadece bılgı ve kendımde(artık cıldırdıgımdan-sebepsiz ınfertıldık) uygulayıp sonuç aldığım bi durum.. sadece dr. size amelıyat dedıgınde bu araştırmayı onune koymanız ve bunu "uygulayıp deneyılım" dıyen bı dr bulmaya calısmanız cok daha güzel olur.. maalesef ultrason şart yoksa işe yarayıp yaramadığını nasıl anlarız ?

canım bildiğim kadarıyla rahim içinde olduğu için aşırı kanamanız oluyor.hatta doktorum adet dışı kanamada olur demişti ilişki esnasında ağrı olur demişti

keşke hissedilebilse küçüldüğü.. gerçekten hepimizin birer ultrason cihazı olaydı da kendi muayenemizi kendimiz yapabilseydik hiç değilse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…