maalesef canım kastettiğin histereskopi yöntemi ile aldıramıyorum miyomu ben. yaklaşık 15 doktora göründüm bazıları alanında isim yapmış türkiyenin dört bir yanından tedaviye gelen hastaları olan doktorlar. hepsi de açık ameliyat dedi.çünkü benim rahim içinde ama rahim duvarına gömülü.açık ameliyatında riskleri malum. yapışıklık ve en korkuncuda aşırı kanamayla rahimin alınması. ama inşallah gerek kalmayacak.ben çok inanıyorum Rabbimin d vitaminini şifamıza vesile yapmış olacağına. inşallah herşey hepimizin için çok güzel olacak ,)
benim gömülü miyom. derindenizlerin saplı :) ikimizinde kanaması oldu. acaba rahim içinde olmasından olabilir mi aşırı kanmamızın olması.
acaba saplılar mı yapıyoo kanamayı dıye duşundum bi an o yüzden sordum canım, benımde rahım duvarına gomulu, ama aşırı kanamam olmamıştı o ay.. Dr.dan ultrasonda göstermekten başka yolu yok anlamanın sanırım :S
çok merak ediyorum durumumu bir an önce salı olsun da kontrole gideyim bakalım. calcimaxi içemiyorum diyede çok üzülüyorum ayrıca. sanki eksik yapınca olmayacakmış gibi
canım bi liste oluştursana d vitamini kullanan ve sonuç alanlar vs şeklinde. topiğe gelenler daha net bilgi edinirler. yada şu an kullanan arkadaşların tamamı olumlu sonuç alırlarsa rimel yeni bir topik açsın.orada bir liste yapalım kurtulduk sizde buyrun diyelim. miyomlu tüm hatunlar kurtulsun :)
yok canım oyle düşünme.. zaten calcimaxı ıcınde kalsiyum ve d vitamını war.. kemıklerdekı ağrıda senın kalsıyum acısından eksıklık yasamadıgını gosterıo, hıc moralın bozulmasın.. suana kadar ben dahıl 3 kışı kullanıp dr. a gıttı 3 kışı de de yok.. ınsallah sende katılcaksın canım, moralını bozup kendını uzme bos yere, salı gunu benımde dr. randevum war :) inşallah ıkımızde güzel haberlerle gelırız..
inşalllah yaaa.Sende çok sağlıklı sıkıntısız bi hamilelik yaşayıp sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini :)
bu arada açsana bi topik canım. topiğimizin adında yöntemimiz yazmadığı için kaybolup gitmesin muhabbet arasında. herkes faydalansın adından görüp.
canım benım bir topiğim daha war gecen seneden burçlarla ilgili, bazen işlerden çoookk yoğun oluyorum ve cevaplayamıorum, o zaman ıhmal etmıs oluyorum..kaldıki bu sağlıkla ilgili, yanı bazen uyarmam gerekıo mesela, cunku onemlı, örneğin yüksek tansıyon dıyorum, ölüme kadar götüren bi mesela, beyın kanamasına sebep.. kolay değil.. benım olması onemlı degıl zaten sızde sonuç alırsanız zamanınız olursa sizde açabılırsınız. yada cimbom topiğin ismini değiştirebılır.. bir de direk kullanın diyemeyiz kızlar kimseye, soyleyıp hep Dr.lar yada en azından eczacıları takıp etmelı.. bi de benım doğum olayı da war :) o yüzden sızın duanız yeter, inşallah şuan kullanan tüüm arkadaşlar güzel sonuçlar alır, birde benı mutlu eden umutun dr. unun bu olayı desteklemesi ki dewam edılırse, türkiyede de bu yöntem yayılabılır, bunları düşünmek bana yetıo canlarım.. umarım yanlış anlamamışsınızdır beni :)
canım benım bir topiğim daha war gecen seneden burçlarla ilgili, bazen işlerden çoookk yoğun oluyorum ve cevaplayamıorum, o zaman ıhmal etmıs oluyorum..kaldıki bu sağlıkla ilgili, yanı bazen uyarmam gerekıo mesela, cunku onemlı, örneğin yüksek tansıyon dıyorum, ölüme kadar götüren bi mesela, beyın kanamasına sebep.. kolay değil.. benım olması onemlı degıl zaten sızde sonuç alırsanız zamanınız olursa sizde açabılırsınız. yada cimbom topiğin ismini değiştirebılır.. bir de direk kullanın diyemeyiz kızlar kimseye, soyleyıp hep Dr.lar yada en azından eczacıları takıp etmelı.. bi de benım doğum olayı da war :) o yüzden sızın duanız yeter, inşallah şuan kullanan tüüm arkadaşlar güzel sonuçlar alır, birde benı mutlu eden umutun dr. unun bu olayı desteklemesi ki dewam edılırse, türkiyede de bu yöntem yayılabılır, bunları düşünmek bana yetıo canlarım.. umarım yanlış anlamamışsınızdır beni :)
estagfirullah canım yaa yanlış anlamak ne demek. haklısın. direk kullanın kurtulun diyemeyiz doğru diyorsun.doktor değiliz neticede. kendi sonucumuzu bi alalımda inşallah.tavsiyelerde bulunuruz. benim doktorumda benim heyecanımı görünce sen kullan ben seni takip edeyim demişti. bakalım sonucumu görünce ne diyecek..inşallah olumlu bi sonuç olurda bizde hayırlı işlere vesile olmuş oluruz genel anlamda.
nıye yanlıs anlayalım canım ask olsun :) burda bı cok kısı senın sayende tanıstı d vıtamını ıle :)
ınsallah bakalım guzel bı fikir olursak degıstırelım topıgı :)
sağol canım anlayışın için bi de ilaç ismi verılmemesı olayı war, o yüzden myomdan amelıyatsız kurtulmak, yada 3 haftada myoma son diyebılırız topik başlığı olarak.. biraz reklam gibi oldu bu da
estagfirullah canım yaa yanlış anlamak ne demek. haklısın. direk kullanın kurtulun diyemeyiz doğru diyorsun.doktor değiliz neticede. kendi sonucumuzu bi alalımda inşallah.tavsiyelerde bulunuruz. benim doktorumda benim heyecanımı görünce sen kullan ben seni takip edeyim demişti. bakalım sonucumu görünce ne diyecek..inşallah olumlu bi sonuç olurda bizde hayırlı işlere vesile olmuş oluruz genel anlamda.
inşallah canım yaa inşallah.. önemlı bı sınavda 100 almışım gıbı mutlu oluyorum güzel haberlerınıze.. inşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım benım ve ınsallah dr. un hayrete düşüp araştırıp denettırır.. düşünsene benım amelıyatım 7500 tl, artı yapışıklı riski .. vb daha kötü ihtimaller.. kaldi ki onda yatağa bağlanıp pansumanıydı başka seysıydı haftalık dr. a gıtmemız gerekcekti, o yüzden bunu kullanırkende kontrole gıtmek en iyisi :) inşallah kurtulursunuz sızde canlarım :) bi de umutun 1 haftada gıttı senınde bugun 10 gun oldu mu? 3,5 cmlık gıtmıstır diye dusunuorum Allahın izniyle :)
inşallah canım yaa inşallah.. önemlı bı sınavda 100 almışım gıbı mutlu oluyorum güzel haberlerınıze.. inşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım benım ve ınsallah dr. un hayrete düşüp araştırıp denettırır.. düşünsene benım amelıyatım 7500 tl, artı yapışıklı riski .. vb daha kötü ihtimaller.. kaldi ki onda yatağa bağlanıp pansumanıydı başka seysıydı haftalık dr. a gıtmemız gerekcekti, o yüzden bunu kullanırkende kontrole gıtmek en iyisi :) inşallah kurtulursunuz sızde canlarım :) bi de umutun 1 haftada gıttı senınde bugun 10 gun oldu mu? 3,5 cmlık gıtmıstır diye dusunuorum Allahın izniyle :)
canım bugün bir haftayı doldurdum. kontrole gittiğimde 11. günümde olmuş olacağım.ağzından bal damlıyor.Rabbim güzel düşüncelerine mukabil güzel sonuçlar aldırsın inşallah hepimize :)
selam kızlar nerelerdesinizben bugün devite başladım kızlar inşallah şifa olur biran evvel bebeğime kavuşurum amin
Kızlar ben d vitaminini biraktm şimdilik uç gündür almıyorum mide bulantı ile başladık ateş bugün halsizlik iyi olamadım bir türlü. Hamilesin derseniz değilim 3 gün oldu geciktim test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?