- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Kan testine gerek yok canım zaten korunuyor dük
amin canım çok sağol Allah razı olsun.calcimaxte başlamıycam bende kalsiyum eksikliği yok çünkü sütümü yoğrudumu peynirimi falan yiyorum o yüzden gerek duymadım bakalım bugün başladım işe yarayacağını umuyorum sizden de salı günü güzel haber alırız inşallah banada daha çok umut olur o zamanCanim inşallah sifana vesile olur seninde. Calcimaxte kullanacakmisin?
canım benim geçmiş olsunCanım ishal vardı o arttırır diye düşündüm o yüzden ara verdim
amin canım çok sağol Allah razı olsun.calcimaxte başlamıycam bende kalsiyum eksikliği yok çünkü sütümü yoğrudumu peynirimi falan yiyorum o yüzden gerek duymadım bakalım bugün başladım işe yarayacağını umuyorum sizden de salı günü güzel haber alırız inşallah banada daha çok umut olur o zaman
inşallah canım. bu arada birşey sorucam seninde karnın ağrıyormu:44::44:Insallah guzel haberlerle geliriz ikimizde.sali herkes icin büyük gün herkese umut olmak adina :)
inşallah canım. bu arada birşey sorucam seninde karnın ağrıyormu:44::44:
anladım evet saplı olan ve içeri uzanan sakıncalı hem kanamaya sebep oluyormuş hemde bebeğin tutunmasını engelliyormuş.peki arkadaşım sen o günden sonra kontrole gitmedin mi acaba miyomların ilk ve son durumu nedir çok merak ettim.dediğim gibi tüpbebek tedavisine başlıycam doktorumda bu miyomlarla tedavi etmek istemiyor ne yazık ki bende ameliyat olmak istemiyorum.inşallah bende de işe yarar ameliyata gerek kalmadan şu miyomlardan biran evvel kurtuluruz ve bebeklerimize kavuşuruz
Günaydıiiiiiiiiiiin :)
Geceden beri sevdicegime kavuşmak üzere yollardayim.yarim saatlik yolum kaldi.
bilirsiniz yolcunun duasida cok makbul olurmus.hepinize dua ettim isim isim :) miyomlarimizdan kurtulup saglikli hayirli bebislerimize kavusalim diye. Rimelede sıkıntısız bir hamilelik süreci ve kolay bir dogum ardindan inşallah saglikli hayirli evladini kucagina almasi icin dua ettim.
Canım ishal vardı o arttırır diye düşündüm o yüzden ara verdim
selam kızlar nerelerdesinizben bugün devite başladım kızlar inşallah şifa olur biran evvel bebeğime kavuşurum amin
Henüz gitmedim, çünkü gittiğim dr.lar hemen ameliyata soyunuyordu, moralim bozuluyordu. D viti biraz kullanayım öyle giderim diye düşündüm.
Günaydıiiiiiiiiiiin :)
Geceden beri sevdicegime kavuşmak üzere yollardayim.yarim saatlik yolum kaldi.
bilirsiniz yolcunun duasida cok makbul olurmus.hepinize dua ettim isim isim :) miyomlarimizdan kurtulup saglikli hayirli bebislerimize kavusalim diye. Rimelede sıkıntısız bir hamilelik süreci ve kolay bir dogum ardindan inşallah saglikli hayirli evladini kucagina almasi icin dua ettim.
sıkıcı bir pazar gunu. neden kimse yokkkkkk:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?