Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

Kan testine gerek yok canım zaten korunuyor dük

Canım ishal vardı o arttırır diye düşündüm o yüzden ara verdim

Canim inşallah sifana vesile olur seninde. Calcimaxte kullanacakmisin?
amin canım çok sağol Allah razı olsun.calcimaxte başlamıycam bende kalsiyum eksikliği yok çünkü sütümü yoğrudumu peynirimi falan yiyorum o yüzden gerek duymadım bakalım bugün başladım işe yarayacağını umuyorum sizden de salı günü güzel haber alırız inşallah banada daha çok umut olur o zaman

Canım ishal vardı o arttırır diye düşündüm o yüzden ara verdim
canım benim geçmiş olsun biraz ara ver belki yan etkisi olabilir tatlım salı günü kontrolün var zaten inşallah şimdiye kadar kullandığınlada olsa şifa bulmuşsundur güzel haberlerini bekliyorum

Ayy evet salı günü randevum varr :)

Insallah guzel haberlerle geliriz ikimizde.sali herkes icin büyük gün herkese umut olmak adina :)

Nurusima canım benim çok karnım ağrımıştı ilk kullandığım gün

Henüz gitmedim, çünkü gittiğim dr.lar hemen ameliyata soyunuyordu, moralim bozuluyordu. D viti biraz kullanayım öyle giderim diye düşündüm.

Günaydıiiiiiiiiiiin :)
Geceden beri sevdicegime kavuşmak üzere yollardayim.yarim saatlik yolum kaldi.
bilirsiniz yolcunun duasida cok makbul olurmus.hepinize dua ettim isim isim :) miyomlarimizdan kurtulup saglikli hayirli bebislerimize kavusalim diye. Rimelede sıkıntısız bir hamilelik süreci ve kolay bir dogum ardindan inşallah saglikli hayirli evladini kucagina almasi icin dua ettim.

günaydın canımmmm.hadı bakalım allah kavustursun canım :)) duaların kabul olur insallah :))

kızlar dua edin bugün adet olmam gerekiyor ama suana kadar bisey yok.insallah olmam:18::18:

Henüz gitmedim, çünkü gittiğim dr.lar hemen ameliyata soyunuyordu, moralim bozuluyordu. D viti biraz kullanayım öyle giderim diye düşündüm.

aynen canım. bende ilk gittiğim doktor hemen ameliyt dedi. 1 hafta içinde karar ver demez mi bana. nasıl canım sıkıldı moralım bozuldu.ağlamaktan bi hos olmustum. ameliyat olmassam bebegim olmazmıs, hamıla kalırsam erken doğum olurmus,düsük yapabilirmisin, gözümü öyle korkuttu ki. ama görüyorum ki myomu olan da hamıle kalabiliyor :))

Günaydin :)) Allah razi olsun. Dualarinin kat kat fazlasini sana geri döndürsün ins. Bende hepimiz icin dua ediyorum. Cünkü birbirimiz sıkıntısını o kadar iyi anlıyoruz ki. Allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…