Rahimde Myom u olup da hamile kalan var mı?

ayy canım benım ya ne kadar guzel bır duygudur bu.ınsallah bızlerde en kısa zamanda bu duyguyu yasarız.ınsallah hersey yolundadaır canım.içini ferah tut kötü şeyler getırme aklına :) ılk aylar cok dıkkat et doktorun dedıgı gıbı. yorma kendınıde

canım doktorlar en son çare olarak ameliyat diyor. çoğu durumda hamileliğe izin veriyorlar, doğumu sezaryenle yapıp myomu da alıyorlar. ama riskli gebelik oluşturabilecek durumlarda önce ameliyat deniyor. bir de şöyle düşün canım, gebelik oluştuktan sonra bir sorun olsa hem çok fazla üzülürsün hem de bebek ve senin için çok zor olur. riski alma derim ben epey doktorlar amekiyat şart diyorsa.

Bu ay oldu sandim.hamileyim sandim. Bütün belirtileri yasadim. 3gunluk gecikmem oldu. Bu uc gunde yaptigim butun testlerde silikte olsa ikinci cizgiyi gördüm. 3. Günün sonunda hastalandim. Simdi doktora gidiyorum. Yinede bi kan testi yaptirayim dedim. Uff cok canim sıkkın yaa. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.

Izmirde falan iyi bi dr bulursam olmaya karar verdim gibi. Hamile kalip kaybetmek saha kötü olur elbette.silik cizgi görüp adet oldum diye böyle üzülüyorsam bebek olup kaybedince kahrolurum herhalde.

canım kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin. tutunamayığ düşüyor kimyasal gebelikte. ama hemen ardından gebe kalabilirsin. bizim kimyasal gebelik ardından hamile kalan arkadaşlarımız var diğer topikte. sen yine de doktorunla görüş ama lütfen moralini bozma. stres yapmamak ve yüksek moralli olmak çok etki ediyor hamile kalmaya.

canım ınsllah en kısa zamanda mutlu haberler verırız ya

Merhaba
Miyomun hamileliğe engel olsaydı dr ya takibe başlardı yada miyom için ilaç tedavisine başlardı.MiyomLARıyla hamile kalan bile var benim etrafımda.O yüzden için rahat olsun.Bekarken bende de vardı bi sürü miyom ama doğal yolla hamile kaldım 4.ayımda.Doğumla temizlenecek inşallah hepsi.Bi akrabamda da büyük bi miyom vardı saraçoğlunun soğan kürünü düzenli olarak uyguladı ve korunduğu halde hamile kaldı aynı ay.Sıkıntı etme kendine.

canım benım bu haberlerı duyunca o kadar cok sevınıyoruzkı.benım gıbı bı cok arkadas var burda ve hepsı tedırgın ıste. cok cok mutlu oldum bak :))
peki suan bı sıkıntın felan oluyormu

canım benim de myomum var. üçüz hamileyim. tup bebek değil...

Allah nazardan saklasın.Benimde en büyük hayallerimden biridir ikiz bebek sahibi olmak.Doğal yolla kalmışsın ailelerinizde varmı genetiklik?Yada sizin özellikle uyguladığınız kür-bitki-ilaç falan.İlk bebeğime hamileyim ben.Hamileliğimden çok ikiz olup olmadığını merak ederdim.Kısmet değilmiş.Rabbim ikincileri göndersin gönlüme göre inşallah.Tabi bunu sağlıkla bi doğurayımda

Benim bir arkadaşımın tam rahminin önünde miyomu vardi hatta hamile kalinca doktor, mücize valla miyom rahmin önünü kapatmiş yinede hamile kalabildin demişti, 1,5 yilda hamile kaldi , 3. Ayinda miyomdan dolayi kanamasi oldu bebek büyüyünce miyomu sıkıştırmış oda kanama yapmişti bebege hic birsey olmamisti cok şükür, bide erken doğum yapti, ayni anda polikistik overi vardi erken dogumu ondan oldu sanirim Allah'ın mücızeleri bitmez

canım benım bu haberlerı duyunca o kadar cok sevınıyoruzkı.benım gıbı bı cok arkadas var burda ve hepsı tedırgın ıste. cok cok mutlu oldum bak :))
peki suan bı sıkıntın felan oluyormu

Hayır o kadar rahat bi hamilelik geçiriyorumki inanamazsın.Ne doğru dürüst kustum,ne öğürdüm saatlerce.Yattım uyudum yedim içtim gezdim.Halsizlik,nefessizlik,bulantı,tiksinme hiçbiri yoktu.Hala 5,30-6 gibi uyanırım.Tabi ilerledikçe nefesim yetmiyor ama o da sorun değil normal zaten.1 haftadır mide yanması çekiyordum bugün o da geçti.Bu rahatlığın en büyük sebebi sakinlik.Doktorun telaşlı,seni korkuya salan biriyse hemen değiştir.Çünkü beynin neyi düşünüyorsa vücudun onu yaşıyor.Doktorum bana başına gelmeden sıkıntı edip üzülmenin anlamı yok,başına gelince çekeceksin bu kadar basit dedi.O gün bugün rahatım.Çok tedbir aldım,yeme düzenimi 6-7 hatta bazen 8e çıkardım.Hiç durmadan atıştırıyorum.Yağsız,hafif şeyler yiyorum.Beni rahatsız edeceğini düşündüğüm şeylerden uzak duruyorum.Bu arada eşim 15 gün önce beyin ameliyatı oldu ve ben stresin tavan yaptığı dönemimde bile rahattım.Ne miyomun ne de başka bişeyin etkisi olmadı.Darısı başına inşallah.BAŞINIZA daha doğrusu

allahım bugun cok guzel haberler alıyoruz gercekten :) suan moralim biraz daha arttı :)
myom sanırım gebelıkte buyuyormus.benım doktorumda demişti. erken doguma yol acabılır dıye.

cok sevındım canım benım. maşallah sana.
eşinede cok gecmıs olsun. ama sana da helal olsun gercekten. doktorun gercekten cok etkısı var . kımı senı telaslandırır kımı de boyle sakınlestırır

cok sevındım canım benım. maşallah sana.
eşinede cok gecmıs olsun. ama sana da helal olsun gercekten. doktorun gercekten cok etkısı var . kımı senı telaslandırır kımı de boyle sakınlestırır

Kesinlikle dr çok önemli.Tamam deneyimli olması ilk şart ama sakinlik de deneyimi kadar gerekli bişey.Bir de benim karakterim çok streslidir.Herşeyi düşünür,kafama takar,stres yaparım.Yakın çevrem senin hamileliğini düşünemiyoruz delirirsin telaştan derdi.Çok şükür Rabbim'e dağına göre kışını verdi.

aynen canım . sanırım bende bıraz senın gıbıyım özellikle de son zamanlarda stres ve sıkıntı telas cok yaptım ama suan rahat olmaya basladım . kendımı sıktıkca işler daha da cok karısıyor .
nazar degmesın sana da

sagolasın.. evet ailemizde cok sayıda ikiz var. bu ay yumurta takibindeydim klomen kullandım. onunda cogul gebelikte ikizse ucuze çıkartmış olabileceğini söyledi drum. klomen kullanmasaydında en az ikizin olurmuş dedi Allah gönlüne göre versin. sağlıkla kucağımıza alalım da inş ...

2. hamileliğime kesinlikle klomenle devam edeceğim Zaten çakşır otu ve bal-tarçın çörekotu kürü yapmıştım bunda da.İkiz oranını yükseltsin diye.Eşimde bende ikizlere hastayız.Allahım önce alışalım deneyim kazanalım diye kızımı tek gönderdi.İnşallah ikincilere

Ayşecim, ben başka topiklerde sordum ama cevaplayan olmadı. Bir de sana sorayım. Benim adetim düzensiz ve yumurtlama dönemini takip etmek zor oluyor. Geçen seferde kaçırdım sanırım. Doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum. Klomen mi veriyor? Yani klomensiz olmuyor mu? Anlayamadım, aydınlatırsan çok sevinirim.

Kizlar dün gece rüyamda cok acayip bisey gördüm kafayı miyomla bozdum iyice ondan sanırım hayrolsun inşallah.
Rahmimin renkli ultrason fotoğrafina bakiyoruz. Hamileymisim doktor bak bu miyom bu da bebek miyomun tam karşı duvarina yerleşmiş diyor. Seviniyorum falan. Hayirlisiyla gercek ultrason resimlerini de görürüz insallah

hayırdır insallah canım :)
bu mubarek cuma gununun hürmetine güzel haberler alırız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…