RainbowColors dostlarıyla diyette:))

İşlerim bitti sayılır elma dilim patatesler kaldı bir tek ama onları da iftara yakın koyacağım sıcak olması için.
Benim iftar menüm:
2 bardak su
1 kepçe mercimek çorbası
Tavuk derisiz ızgara
Salata
Tadımlık pide, merak ediyorum da tadını :1:

İşlerim bitti sayılır elma dilim patatesler kaldı bir tek ama onları da iftara yakın koyacağım sıcak olması için.
Benim iftar menüm:
2 bardak su
1 kepçe mercimek çorbası
Tavuk derisiz ızgara
Salata

salataya mısır koyuyorum ben öyle çok seviyorum ama mısırda da çok kalori varmış.. ama sebze.. bi sakıncası var mı ki siz neler koyuyorsunuz salataya

aranızda en fazla vermesi gereken benim sanırım :50:
15 fazlam var .. 3 ayda verebilir miyim bunu acaba .. inşallah vereceğim biraz boğazımı tutarsam bir de o hareketleri bırakmazsam iyi olacak ..

kızlar akşama yalancı köfte varmış :50: ben de kendime bi çorba yapsam bari onu içsem bir kasede köfte yesem :50:

selam canım ne zamandır sölicem sana
hedefini çok düşük belirlemişsin
ben 72-73 kiloyla başladım, ama ciddi yapmaya başladığımda 71 dim
ilk hedefim 7 lerden kurtulmaktı
2.hedef olarak 65 belirledim, gözüm 60taydı ama yine de
şimdi de hedefim 6 lardan kurtulmak

boyuma göre ideal kilom 57. 6 lardan kurtulunca 57 ye çekcem hedefimi
sonra 55 e göz dikerim gibi :32:

eğer başta 57 yapsaydım asla motive olamazdım ben. tabi herkesin motivasyonu farklı ama 15 kilo dile kolay büyüyo insanın gözünde

tekrar merhabaa :1::1:
ben 2 haftadır asitli içicek içmiyorum kolayı falan unuttum ama bugün ice tea aldım yeşilçaylı çok kalorilimidir o dabir bardak fazla gelir mi arkasına bakmadımda :1::1:

salataya mısır koyuyorum ben öyle çok seviyorum ama mısırda da çok kalori varmış.. ama sebze.. bi sakıncası var mı ki siz neler koyuyorsunuz salataya

Mısırın kalorisi yoğun evet nişasta oranı çok yüksek, kalorisi düşük olsa da genetiğiyle oynanmamış mısır yok denecek kadar az üretilenleri de çiftçi kendisi için ön bahçesinde yetiştirip ailesiyle afiyetle yiyor, mısır tavsiye etmem o yüzden. Tadını çok sevmeme rağmen, konserve değil de en azından kendin güvenebildiğin yerden alıp salataya katılacak hale getirebilirsin. Organikçi damarım kabardı yine kusura bakma :1:
Salataya evde olanlara göre katıp karıştırıyorum ben çok severim bir sürü şeyin tadının birarada olmasını. Kornişon koyuyorum bazen çok çok az tadı yoğun olduğu için de nar sirkesi ya da balsamik sirke katıyorum zaten bunları koyduğunda başka şeye gerek kalmıyor kokusu da tadı da yoğun ama elma ya da üzüm sirkesinden daha lezzetli bana göre. Peynir ve cevizi de çok yakıştırıyorum ben salataya. Öğün olarak salata tüketeceksem de tavuk parçaları atıyorum içine.

bugünlük temizliği bitirdim. dünkü yemekleri yedircem iftarda yemek derdi yok
yoruldum sanki ama yürücem şimdi koşu bandında
sporsuz gram kıpırdamıyorum ben

Benim iftar menüm:
2 bardak su
1 kepçe mercimek çorbası
Tavuk derisiz ızgara
Salata
menü güzel.

bugünlük temizliği bitirdim. dünkü yemekleri yedircem iftarda yemek derdi yok
yoruldum sanki ama yürücem şimdi koşu bandında
sporsuz gram kıpırdamıyorum ben
bende temizliğimi bitirdim sayılır akşama eşim yok o yüzden yemeğim bana göre olacak.:)

haftada 1 kilo desek ayda 4 kiloyu geçer 3 ayda da 12 - 15 arası olur .. bu sağlıklı olmaz mı .. :50:
canım olur tabiki ama her hafta kilo verilmez o yüzden hedefini tutturamayınca azmin kırılmaısn diye dedim ben.mattikanın söylediğide çok yerinde hedefini küçülltsen daha etkili olabilir.

Mısırın kalorisi yoğun evet nişasta oranı çok yüksek, kalorisi düşük olsa da genetiğiyle oynanmamış mısır yok denecek kadar az üretilenleri de çiftçi kendisi için ön bahçesinde yetiştirip ailesiyle afiyetle yiyor, mısır tavsiye etmem o yüzden. Tadını çok sevmeme rağmen, konserve değil de en azından kendin güvenebildiğin yerden alıp salataya katılacak hale getirebilirsin. Organikçi damarım kabardı yine kusura bakma :1:
Salataya evde olanlara göre katıp karıştırıyorum ben çok severim bir sürü şeyin tadının birarada olmasını. Kornişon koyuyorum bazen çok çok az tadı yoğun olduğu için de nar sirkesi ya da balsamik sirke katıyorum zaten bunları koyduğunda başka şeye gerek kalmıyor kokusu da tadı da yoğun ama elma ya da üzüm sirkesinden daha lezzetli bana göre. Peynir ve cevizi de çok yakıştırıyorum ben salataya. Öğün olarak salata tüketeceksem de tavuk parçaları atıyorum içine.

sağol canım şu tavuklusu aklıma yattı canım da cekti yahu .. ben de konserve mısır alıyordum zaten.. sonra bir baktım ki kaloriye hey maşallah :66:
közleme patlıcan ile de çok seviyorum ben :52:

selam canım ne zamandır sölicem sana
hedefini çok düşük belirlemişsin
ben 72-73 kiloyla başladım, ama ciddi yapmaya başladığımda 71 dim
ilk hedefim 7 lerden kurtulmaktı
2.hedef olarak 65 belirledim, gözüm 60taydı ama yine de
şimdi de hedefim 6 lardan kurtulmak

boyuma göre ideal kilom 57. 6 lardan kurtulunca 57 ye çekcem hedefimi
sonra 55 e göz dikerim gibi :32:

eğer başta 57 yapsaydım asla motive olamazdım ben. tabi herkesin motivasyonu farklı ama 15 kilo dile kolay büyüyo insanın gözünde

evet canım da ben 1.5 sene önce 9 kilo vermiştim zaten .. ama zamanla dikkat etmediğim için geri aldım o yüzden hedef 55 belirlemiştim hedef orada kaldı diyebilirim :50:
gözümü dikmiştim .. orada kalıverdi .. yani bir daha da çıta koymak istemedm farklı bi kiloya .. bi şu 6 lı rakamların başına gelsem yeter bana sonra zamanla veririm zaten ama oraya gelmek için bi 8-10 kilo vermek lazm

Arkadaşlar merhaba
Ben ilk defa sahura kadar beklemeyip yattım ve
uyuyakaldım ama orucumu tutuyorum.
Zaten bir haftadır regl yüzünden tutamamıştım.
Bugün başladım.

Arkadaşlar öğünlerimize ksinlikle ayran yada yoğurdu eklemeliyiz yağ yakmada etkili çünkü.mutlaka biliyorsunuz ama hatırlatmak istedim.

Onu unuttuuuum, ayran da yapayım tavukla iyi gider, aslında limonata da yapacağım ama bilemedim içsem mi :44:

sağol canım şu tavuklusu aklıma yattı canım da cekti yahu .. ben de konserve mısır alıyordum zaten.. sonra bir baktım ki kaloriye hey maşallah :66:
közleme patlıcan ile de çok seviyorum ben :52:

Patlıcanla da güzel oluyor evet unuttum onu kırmızı biber de güzel oluyor.
Salata canavarıyımdır da azıcık :1:

kızlarr nası gidio
akşama misafirimz war
kapıda mangal yapıcaz
ben mangalda köfte yicem
yanında salata we corba
tatlı degil de meywe yemeyi planlıorum
allahım sabırlar wersin nefsimize hakim olalım inş :nazar:

kızlarr nası gidio
akşama misafirimz war
kapıda mangal yapıcaz
ben mangalda köfte yicem
yanında salata we corba

kızlarr nası gidio
akşama misafirimz war
kapıda mangal yapıcaz
ben mangalda köfte yicem
yanında salata we corba
iyi gidiyor şükür.mangalıda naısl severim olsada yesem:1:

Onu unuttuuuum, ayran da yapayım tavukla iyi gider, aslında limonata da yapacağım ama bilemedim içsem mi :44:

Patlıcanla da güzel oluyor evet unuttum onu kırmızı biber de güzel oluyor.
Salata canavarıyımdır da azıcık :1:
bende çıkabilirsem kırmızı biber alacağım bugün közleme yaparım belki.çok seviyorum biberi.

allaha şükürler olsun bu günü de bitirdik
iftar menüm:
1.5 kepce tarhana corbası
avuc içi kadar ızgara tawuk
mewsim salatası :56:

işte bu da benim iftar menüm:56:
yarım litre su
1 kepçe şehriyeli çorba
3 yemek kaşığı patlıcan yemeği
1.5 yemek kaşığı havuç kavurma
patlıcan yemeği ve havuç sarımsaklı yoğurtla
1 dilim ekmek