RainbowColors dostlarıyla diyette:))

2 dilim börek yedim bol su içtim birazdan yürüyüşe çıkayım 2 saat yürüyeceğim bana haktır :69:
her türlüsü vardı böreğin napim.. :43:
ama kızlar kola imonata falan vardı içmedim hiç yürüyüşümü yapcam bol su içicem bi kaç saate yeşil çaylarım tamamdır bu pzt 58 çıkmalıyımm

2 dilim yine az kurtulmuşsun :1:
bu da benim menüm
1bardak su
1 kepçe ezogelin çorba
2 yemek kaşığı patlıcan yemeği
1 yemek kaşığı havuç kavurma
sarımsaklı yoğurtla
1 dilim ekmek
kavun
şiştimmm :1:

Sabah:
1 dilim denge ekmek
Küçük parça pide
1 yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
Domates, salatalık

Ara: 2 top dondurma

Ara: 2 ceviz

Akşam:
6-7 yk kıymalı patlıcan
3 yk bulgur pilavı
3 kepçe cacık
1 top dondurma

bol dondurmalı menüm:26:

ben evde yatana kadar dans edeyim en iyisi :1: aslında avuç içi kadar değildi ama çok minikte değildi :69: :69:
dansla iyi kalori yakarım değil mi ?
:24::24:denemekte fayda var:1:

bu da benim menüm
1bardak su
1 kepçe ezogelin çorba
sarımsaklı yoğurtla
1 dilim ekmek
kavun
kavun yemesen olacakmış sanki.yada geç satte yesen.

Sabah:
1 dilim denge ekmek
Küçük parça pide
1 yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
Domates, salatalık

Ara: 2 top dondurma

Ara: 2 ceviz

Akşam:
6-7 yk kıymalı patlıcan
3 yk bulgur pilavı
3 kepçe cacık
1 top dondurma

bol dondurmalı menüm:26:
:nazar:

bu da benim menüm
1bardak su
1 kepçe ezogelin çorba
sarımsaklı yoğurtla
1 dilim ekmek
kavun

kavunu yemekten en az 1 saat sonra ye, meyve sindirimi zorlaştırır.
ben de dondurmayı sonra yemeliydim hiç yememeliydimm

iftarda kahvaltı hazırladım yemek yapamadım çünkü herşeyden azar azar yedim.Dün mısırı fazla kaçırmıştım bugün 1 tane yiyip bitireceğim:1: tartıda hala fazla çıkıyorum pazartesi 55i görmek istiyorum küsüratıda olsa olur:60:

canım valla alayım dicem :) amaa ama sı var işte :)) ben aslında dukan diyeti yapıodum 5 gün yaptım sonra uyamadım ramazan falanda girdi 3 kiloya yakın vermiştim malum bırakınca hemen geri aldım :)

bende adını altta görünce yazayım dedim sende mesaj yazıyormuşsun.saol canım evet epeyce oldu bebek fikrini rafa kaldırınca diyete yöneldim:) sen neler yapıyorsun canım bebek düşüncesi ne alemde.
canım benimde ramazandan 10 gün önce tedavim bitti son klomeni yapmıştık oda olmadı zaten kiste çevirmişti doktor direk aşılama yapalım dedi bende yaptırmadım dha eşimle konuştuk biraz ilaçsız bakalım dedim çünkü ilk çocuğum tedavisiz olmuştu...hayırlısı hem ramazan girmişti hemde benimde niyetim yoktu iyide oldu :) biraz bakalım yaza kadar bekliyeyim diorum olmassa aşılamamı yaptırsam bilmiorum ki :) tabiki korunma morunma yok allah verirse artık:) buyursun gelsin kapımız açık..

canım valla alayım dicem :) amaa ama sı var işte :)) ben aslında dukan diyeti yapıodum 5 gün yaptım sonra uyamadım ramazan falanda girdi 3 kiloya yakın vermiştim malum bırakınca hemen geri aldım :)
evet dukan diyeti çok iyi sonuçlar verdiriyor keşke devam ettirebilseydin.

canım benimde ramazandan 10 gün önce tedavim bitti son klomeni yapmıştık oda olmadı zaten kiste çevirmişti doktor direk aşılama yapalım dedi bende yaptırmadım dha eşimle konuştuk biraz ilaçsız bakalım dedim çünkü ilk çocuğum tedavisiz olmuştu...hayırlısı hem ramazan girmişti hemde benimde niyetim yoktu iyide oldu :) biraz bakalım yaza kadar bekliyeyim diorum olmassa aşılamamı yaptırsam bilmiorum ki :) tabiki korunma morunma yok allah verirse artık:) buyursun gelsin kapımız açık..
canım vardır bundada bir hayır inşallah kendiliğinden gelir tedaviye gerek kalmaz.daha gençsin bekle az hem bu arada kilo verirsen daha iyi olur.hamilleik dönemin daha rahat geçer.

evet dukan diyeti çok iyi sonuçlar verdiriyor keşke devam ettirebilseydin.

canım vardır bundada bir hayır inşallah kendiliğinden gelir tedaviye gerek kalmaz.daha gençsin bekle az hem bu arada kilo verirsen daha iyi olur.hamilleik dönemin daha rahat geçer.
yok dukanı yapıcam kafaya koydum :) ama ramazandan sonra yapıcam evimizin altında eşimin bürosu var orada 4-5 çeşit spor aleti var kışın bir ay sürekli 1 saat yapmıştık dietsiz 2-3 kilo vermiştim ama sonra bıraktık :) şimdi kafayı yine ona koydum hem spor hem dukan :) bakalım inşallah alah yardımcı olucak bende hipotroidde var zor veriorum kolay alıorum :)

yok dukanı yapıcam kafaya koydum :) ama ramazandan sonra yapıcam evimizin altında eşimin bürosu var orada 4-5 çeşit spor aleti var kışın bir ay sürekli 1 saat yapmıştık dietsiz 2-3 kilo vermiştim ama sonra bıraktık :) şimdi kafayı yine ona koydum hem spor hem dukan :) bakalım inşallah alah yardımcı olucak bende hipotroidde var zor veriorum kolay alıorum :)
bendede var canım hipotiroit ilaç kullanıyorum.spor evet çok etkili kesinlikle.umarım başarırsın sık sık gel olur mu.

Back
X