RainbowColors dostlarıyla diyette:))

merhaba arkadaşlar.
topiğimi elimde olmayan nedenlerden dolayı ihmal ettim ettim pc. bozuktu ne yazıkki sonra nete giremedim sistem hata verdi vs. az önce düzeldi hemen yazıyorum.

bayram öncesi ve bugüne kadar ve hala misafir ağırlıyorum ve haliylede sürekli tatlı börek çörek yapıyorum yaparkende ne yazıkki yiyorum regl oldum bugün sanıyourm bu yüzden.Trtılmadım ve p.tesiden öncede tartılmayı düşünmüyorum göreceğim rakamdan korkuyorum çünkü.

sizdende ricam p.tesi başlangıç haftamız olsun.Ve sonrasında istikrarlı ilerleyelim inş.

selam canım ya senin bu ahali dağıldı toplanamadı daha..
karatay diyetine sardım ben, bugünden itibaren başladım bakalım ne olcak
evet sorma toplanamadık bir türlü.
eşim karatay diyeti yapıyor bakalım sonuç ne olacak bende sık sık beslenmeden diyet yapamıyorum yoksa denemeyi düşünüyorum.gerçi ben hala başlayamadım diyete hala misafirim var.umarım çok almamışımdır korkudanda tartılamıyorum.maaşallah sen istikrarlı ilerliyorsun.

bu arada arkadaşlar p.tesine kadar isimlerini yazdıran arkadaşlarla devam edeceğim ama lütfen sık sık giren ve yazan dostlar olsun bu isimler çünkü motivasyon düşüyor yazan olmayınca.

evet sorma toplanamadık bir türlü.
eşim karatay diyeti yapıyor bakalım sonuç ne olacak bende sık sık beslenmeden diyet yapamıyorum yoksa denemeyi düşünüyorum.gerçi ben hala başlayamadım diyete hala misafirim var.umarım çok almamışımdır korkudanda tartılamıyorum.maaşallah sen istikrarlı ilerliyorsun.

bu arada arkadaşlar p.tesine kadar isimlerini yazdıran arkadaşlarla devam edeceğim ama lütfen sık sık giren ve yazan dostlar olsun bu isimler çünkü motivasyon düşüyor yazan olmayınca.

karatayı 2 gündür yapıyorum ve bu sabah 59.4 çıktım:66::66:
60ta takılı kalmıştım bi süredir, karatayla kırdım o noktayı..
ben burdayım tam hız kilo vermeye devam ediyorum ama herkes nerde:33:

eşinin kilosu fazlaydı di mi, yürüyüşle desteklerse çok güzel sonuçlar alır karatayla. gerçekten doğal gıdalarla da beslenirse sağlığı da düzeliyo insanın

selam herkeze
ben bugün itibariyle 68 700 olmuşum,şu sıra gene oruç tutuyorum ama çok ta dikkatli yemediğim için fazla veremedim malesef.
en azından devasa rakamlarla kilo almadığıma seviniyorum.

kızlar yoksunuz,bende yarın itibariyle baya bi evde olamıcam o yüzden eğer devam ederseniz beni listeden çıkarın isterseniz,motivasyon kaybı oluyo çünkü gerçekten
görüşmek üzere:10:

:1::1:sorma canım yaa yaz geldi malum.Bu sefer işi uzatmayacağım diye düşünüyorum kürler falan var o tarz şeylerle kısa sürede kurtulmak istiyorum tabi becereblirsem.sen nasılsın canım ne durumdasın...:29:

her sabah tartılacağım ona göre düzenleyeceğim beslenmemi.Suda içtimmi tamamdır.Bu gün fena geçmedi akşama kadar 1.5 lt su.içebilsem tamamdır.Benim sorunum su içememek ve bolca ekmek yemek.Bunlara çözüm bulabilirsem olacak olacak.e yaz geldi tişörtten göbek pırtlamasın demi:)):32:

bu başlık açıldığında neysem oyum hala artmadığım için tebrik mi etmeli beni :1:
callenetics slim in 6 vs vs bir sürü şey indirip slim in 6 yı 3. haftada bıraktım calleneticse hiiiiiiiiç başlamadım, 65 kiloda kaldım öyle kendimi avutuyorum balık etliyim diye :1:
ekmek fena şey, pek sevmesem de yiyorum da yiyorum su da içmiyorum ayy bin tane kurs başladı bi de şimdi oraya koş buraya koş derken su içmiyorum hiç.
bu arada görüştüğüm bir doktor diyetlerdeki süt ürünlerine özellikle de peynire çook dikkat etmek gerektiğini peynirin kilo verme sürecini çok zorlaştırdığını diyette peynir tüketmemek gerektiğini söyledi.
ne derece doğrudur bilinmez tabi.

bu başlık açıldığında neysem oyum hala artmadığım için tebrik mi etmeli beni :1:
callenetics slim in 6 vs vs bir sürü şey indirip slim in 6 yı 3. haftada bıraktım calleneticse hiiiiiiiiç başlamadım, 65 kiloda kaldım öyle kendimi avutuyorum balık etliyim diye :1:
ekmek fena şey, pek sevmesem de yiyorum da yiyorum su da içmiyorum ayy bin tane kurs başladı bi de şimdi oraya koş buraya koş derken su içmiyorum hiç.
bu arada görüştüğüm bir doktor diyetlerdeki süt ürünlerine özellikle de peynire çook dikkat etmek gerektiğini peynirin kilo verme sürecini çok zorlaştırdığını diyette peynir tüketmemek gerektiğini söyledi.
ne derece doğrudur bilinmez tabi.
:13: kesinlikle tebrikler
kilo korumakta çok zor en az vermek kadar bak bana bende aldım ne yazıkki.almamanın nedeni belkide o kısa süreli yaptığın spor.
peyniri çok tüketiyorum ben gün boyu yedim desem yanlış olmaz:(

:13: kesinlikle tebrikler
kilo korumakta çok zor en az vermek kadar bak bana bende aldım ne yazıkki.almamanın nedeni belkide o kısa süreli yaptığın spor.
peyniri çok tüketiyorum ben gün boyu yedim desem yanlış olmaz:(

delilik gibi doktorlar da çeşit çeşit işte peynir konusunda haklı mıdır bilmiyorum da süt ürünlerine karşı zaafım var benim bırakamam eti sütü kolay kolay, spora başlıyor muyuz devrem kimsecikler yok zaten :1:

spora bu hafta değilde önümüzdeki hafta başlayacağım inşallah.yemeği azaltmak beni geriyor biraz alışmam gerek bu düzene.Sporda ne önerirsin cnm özellikle alt bölüm çaıştırmak için.hadi brbirimizi gaza gtirelim :24::24:

Back
X