RainbowColors dostlarıyla diyette:))

Bacaklarını inceltmek isteyenlerin paylaşım alanı diye bir topic var sanırım orada bir sürü şey önerilmişti de üşendim okumaya ben cecily isimli üye bilirkişi orada onun yazdıklarını okusan kafi bence.
bir günde tartı oynar mı canım bir günde mi aldın o kiloları sanki :1:
benim dün yediklerimin yanında kilo fazla çıkmalı ımm neyse bunu geçelim en güzeli kendimi ele vermek istemiyorum :1:
gün içinde yediklerini fazla kaçırdığında bir bardak kaynamış suya bir tatlı kaşığı kakao atıp şekersiz içtiğinde dengeliyormuş, Ayça Kaya diyetini uygulayan arkadaşlar hemen hemen her gün içiyor bunu çok da etkisini görüyorlarmış aslında o diyeti deneyebiliriz, düzenli liste olmayınca insan aman buncacıktan bi şeycik olmaz diye düşünüp ucunu kaçırıyor.
spora benim vaktim kalır mı bilemiyorum ama en azından haftada 3 gün yapmak lazım.
80den 65e düşme sürecinde ben plates, walk at home, slim in 6 nın ilk videosunu yapmıştım sporla çok daha güzel kilo veriliyor hem de ıh tıs sporda zorlandıktan sonra bir şey yerken o kadar uğraştığıma yazık diye düşünüp az yiyorum ben

öneriler için çok teşekkürler canım.topiğe yzdım cevap bekliyorum.spor yapacağım mutlaka.bugün yazın geçen yaz bolca olan pantolonuun düğmesini ilikleyemedim bu beni kamçıladı:10:

öğlen az kaçırmış olsamda akşam dengelersem tamamdır.suyumuda içtim sayıyorum ayran yaptım ayran içiyorum susadıkça.Bir an önce fazla kilolarımı verip keyifle dondurm yemek istiyorum :42:

öneriler için çok teşekkürler canım.topiğe yzdım cevap bekliyorum.spor yapacağım mutlaka.bugün yazın geçen yaz bolca olan pantolonuun düğmesini ilikleyemedim bu beni kamçıladı:10:

öğlen az kaçırmış olsamda akşam dengelersem tamamdır.suyumuda içtim sayıyorum ayran yaptım ayran içiyorum susadıkça.Bir an önce fazla kilolarımı verip keyifle dondurm yemek istiyorum :42:

yazdın da oradaki cecily çok nadir girip yeni bulduğu videoları yazıyor, cevap vermez kolay kolay

Akşamı hafif geçirdim ama açı neyazıkki.Rbbim yardım eder inşallah bişey yemeden uyuyabilirim.Sabah umutla eksi görmek istiyorum.Suyumuda içtim epeyce

yokmu bana eşlik edecek.:4:

callenetics e başladık biz kardeşimle gerçekten de etkiliymiş üç günde kardeşimde epey toparlanma oldu.
yavaş hareketler beni epey sıkıyor, zumbayı denedim yoruyor gerçekten de terletiyor 20 dakikalık video indirdim.
diyet hala daha yapmıyorum orası ayrı tabi...

rainbow cnm bak hemen geldim peşinden tatilden yeni döndüm ve kesin kilo vermem lazım.yarın sabah tartılıp kilomu yazarım acaba listemi yapsak kaç kiloyla başladık hangi tarihte vs. bir düşün bakalım.

rainbow cnm bak hemen geldim peşinden tatilden yeni döndüm ve kesin kilo vermem lazım.yarın sabah tartılıp kilomu yazarım acaba listemi yapsak kaç kiloyla başladık hangi tarihte vs. bir düşün bakalım.

Hoşgeldin cnm :16:
Evet bir gün belirleyip tartı günü yapalım hafta haftada liste tutalım.Bu gazla veririz inşAllah.1.5 yıl önce bu konuyu açtığımda 56 idim 53 olmayı umuyordum şimdi hedefim o kiloya gelmek:)) yaş geçtikce kilolarda artıyor.2.bebek düşündüğüm içinde mümkün olduğunca kilo vermek istiyorum.

Sabah bende tartılayım başlangıç kilomuzu yazalım.Hadi bakalımmm nasıl geçeck haftalar:))

Back
X