RainbowColors dostlarıyla diyette:))

Feryal''ciğim sen takipte ol cnm ham kafa dağılırr hemde kilolar gider fenada olmaz hani:))

Evet abla yaa zaten bebek düşün düşün kafa duman oldu :) çaktırmadan bekleyelimde gelişleri süpriz Olsun ınş.bende akşamları dans ederek zayıflamaya katkıda bulunmak istiyorum bakalım ne olcak:1:

Hoşgeldin cnm :16:
Evet bir gün belirleyip tartı günü yapalım hafta haftada liste tutalım.Bu gazla veririz inşAllah.1.5 yıl önce bu konuyu açtığımda 56 idim 53 olmayı umuyordum şimdi hedefim o kiloya gelmek:)) yaş geçtikce kilolarda artıyor.2.bebek düşündüğüm içinde mümkün olduğunca kilo vermek istiyorum.

Sabah bende tartılayım başlangıç kilomuzu yazalım.Hadi bakalımmm nasıl geçeck haftalar:))

canım linki tıkladım ilk sayfayı okuyorum tarihe bakmadan ayyyy ne güzel dedim 53 kg sonra farkettimki 2 yıl geçmiş neredeyse
ben kendimi bildim bileli hep tombik gibiyim yani çok kilolu değilim ama balık etliyim bende yarın tartılayım
birde mesaj kutun doluydu haberin var mı

canım linki tıkladım ilk sayfayı okuyorum tarihe bakmadan ayyyy ne güzel dedim 53 kg sonra farkettimki 2 yıl geçmiş neredeyse
ben kendimi bildim bileli hep tombik gibiyim yani çok kilolu değilim ama balık etliyim bende yarın tartılayım
birde mesaj kutun doluydu haberin var mı

Onca ey yazdım silindi yarın tartıl cnm birlikte zayıflayalım.
sorma bende geçen yıllardak kiloma dönmek için çabalıyorum o günlerde beğenmiyerek hata ettiğim kiloma:9:

Kızlar herkese iyi geceler.Ben de geldim diyet yapmaya.
Başlayalı neredeyse bir ay olacak,verdiğim kilo 500 gram.
Yine de devam ediyorum.
Bebişi beklerken kendimi iyice boşvermiştim.
Baktım olmayacak,bir gazla başladım diyet+spora.

Kızlar herkese iyi geceler.Ben de geldim diyet yapmaya.
Başlayalı neredeyse bir ay olacak,verdiğim kilo 500 gram.
Yine de devam ediyorum.
Bebişi beklerken kendimi iyice boşvermiştim.
Baktım olmayacak,bir gazla başladım diyet+spora.

hoşgeldin cnm.
bende aman o kür bu kür derken iyice almışım sıfır kaçamak değilse bile dikkat ediyorum ama birlikte daha güzel zayıflarız diye düşünüyorum.Hadi hayırlısıı :118:

Son düzenleme:
Evet canım kesinlikle birlikte yapmak daha motive ediyor insanı.
İnşallah hep birlikte kurtuluruz fazlalıklardan.:1:

Rainbow canım kaç zamandır aklımdaydı,özelden sorayım falan diyordum.
Hani biz dua okuyoruzya kendimiz de okuyabilir miyiz?
Sen kendi tefriciyenden okumuşmuydun?
Bunu kaç gündür sormayı düşünüyordum.Bak şimdi şart oldu,hazır tatil dönemindeyken
kalanları ben okurum ne güzel.

Canım sağol,ben yarın başlarım inşaallah.
Sağolsun arkadaşlar yarısından fazla bile okumuşlar.
Rabbim herkesten razı olsun.

Back
X