RainbowColors dostlarıyla diyette:))

Yaklaşık bir saat önce oğlanla film izlerken,onun çerezlerinden
bir avuç yedim.:56:Çok pişmanım.:14:Resmen suçluluk duygusu ele geçirdi beni,
ama yerken çok güzeldi yahu.:1:

günaydın kızlar asbenin topiği kapanmış onunda bir bilgisi yok bakalım öğreniriz yakında bende bu sabah ölçülerimi aldım ve diyete başladım siz bana göre iyi durumdasınız ama olsun bende vericem inş.ablam bizi gaza getirir :1:

Yaklaşık bir saat önce oğlanla film izlerken,onun çerezlerinden
bir avuç yedim.:56:Çok pişmanım.:14:Resmen suçluluk duygusu ele geçirdi beni,
ama yerken çok güzeldi yahu.:1:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:335

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 400

savaş5482: 80

beeebeyim: 400

rimel-84: 220

iskorpit: 209

elif5507 : 100

jhilmil : 200

KALAN 1800

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

canım ben bu duada sana 175 daha okudum yani benim toplam 255 oldu

eklersin

kızlar diğer topiğe ne oldu:14::14::14:
ee ben diyete giremiyeceğime göre ayrılacakmıyım şimdi aranızdannn:14::14::14::14::14::ssz::ssz::ssz:

Ben geldim kızçeler ne olduğunu anlamadığım şekilde topic kapatılmıştır diyor ne bir bilgilendirme yapılmış ne bişey bilemedim bende şimdi araştırmalara giriyorum bakalım msj atalım neymiş ne değilmiş:53:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:335

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 400

savaş5482: 80

beeebeyim: 400

rimel-84: 220

iskorpit: 209

elif5507 : 100

jhilmil : 200

KALAN 1800

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

canım ben bu duada sana 175 daha okudum yani benim toplam 255 oldu

eklersin

kızlar diğer topiğe ne oldu:14::14::14:
ee ben diyete giremiyeceğime göre ayrılacakmıyım şimdi aranızdannn:14::14::14::14::14::ssz::ssz::ssz:

Oyy canım çok sağol.Allah razı olsun bin kere.
Diğer topiğe ne oldu bilmiyoruz,bakalım asbe görüşüp haber verecek bizlere.

Dönerler canım mutlaka.Ben seninle ilgili özel birşeyler
olduğunu düşünmüştüm.Aklıma binbir türlü şey gelmişti.
Çok şükür seninle ilgili değilmiş.

Dönerler canım mutlaka.Ben seninle ilgili özel birşeyler
olduğunu düşünmüştüm.Aklıma binbir türlü şey gelmişti.
Çok şükür seninle ilgili değilmiş.

Valla ne yalan söyleyeyim Feryal söyleyince bende dedim herhalde bişeyden dolayı iptal ettiler üyeliğimi korktum ama etmemişler şükür:9:

Valla ne yalan söyleyeyim Feryal söyleyince bende dedim herhalde bişeyden dolayı iptal ettiler üyeliğimi korktum ama etmemişler şükür:9:

cnm ya merak ettik hepimz acaba ne oldu diye dönseler iyi olur sana neden kapatmışlar topiğimizi..olmadı yeni topik aç oraya hep beraber geliriz ...

kabilarda cnm benden de şimdilik 100 tefriciye yaz..tez yazıyrm yoğunum ama olsun okuyacam sana...

kızlar topiğimz açıldı...rainbow ablabımzın topiğini meşgul ettik kusura bakama ablacm..

bende diyet yapmak istiyorm..yazın 58 kiloydm şimdi 63 olmuşum 5 kilo ya...ama napaym eşim ne bulduysa alıp eve geliyo..dün bademinden incirindn kayısıındn ne bulduysa aldı marketten eve geldi bana ye diyo.beni besiye çekiyomuş sanki zayıflıktan ölüyrmuşum gibi:)))))))))))))))))))))...napcm bilemiyrmmmm...:16: bebişim gelsin artık...

zerbascımm eşim değil ama ben kendimi besiye çekiodum,sonunda baktım uçmuş gitmiş kilolar..adam beni ilk gördüğünde bundan 9 kilo eksiktim,bide boyda yok..ben derdim eşime hiç değişme die.. deişen ben olmusum:19::19:

ya bana ne demeli 1.5 yılda 8 kilo almışım
bugün diyete başladım çok sevdiğim arkadaşlarım kısır partisine davet etti tabi adı kısır dı ama pastalar börekler akşam yemek yemiyecem
ne zaman diyete başlasam böyle oluyor :3::3::3::3::9::9::9::9::9::9:

ya bana ne demeli 1.5 yılda 8 kilo almışım
bugün diyete başladım çok sevdiğim arkadaşlarım kısır partisine davet etti tabi adı kısır dı ama pastalar börekler akşam yemek yemiyecem
ne zaman diyete başlasam böyle oluyor :3::3::3::3::9::9::9::9::9::9:

bende senede 2 defa diet yaparım 3 senede 6 defa.. bu 6 defadan birinde ciddiyet gösteririrm.. hazır kv de yokken yanımda diet yaayım.. kv gelince aa olmaz diet yapma az ye herseyden ye,dierek bol yağlı salçalı yemeklerden en yağlı kısmını tabaıma koyarak(zorla) ve künefeden reçellerden mutlaka yemem lazımmış o da gerekiomuş dierek (zorla) yedirdiğinden(çünkü eşimle arama yansır die onu tersleyemıorum,güzellikle soyledıgımdeyse bana yukardakı bahaneleri sıralıo sonra memleketine dönünce kendı meyve dietıyle 8 kılo verio :53:) motivasyonum mahvoluo..15 martta yanlarına gidices o güne kadar ne versem kardır benım için..

Canlarım yıllar geçtikçe kiloya eklenen oluyor iki yıl önce bu konuyu açtığımda 56yı beğenmeyip 53 olmaya çabalıyordum şimdi ise 62 oldum ve 56ya inmeyi hedefliyorum o yüzden siz siz olun ideal kilonuzu yakalayın yaş geçtkçe o ideal kilo artıyor şekil a da göründüğü üzree:))

Yarın sabah lütfen tartılıp bana kilonuzu bildirin er cuma sabahıda bildirim günümüzz şampiyon olacak en çok veren arkadaşımız:118::9:

Back
X