RainbowColors dostlarıyla diyette:))

Bisiklet koşu bandından daha zevkli ve daha fazla kalori yaktırıyor.
Ben de çok eskiden almıştım,kilolarımı onunla vermiştim daha önce,şimdi öyle duruyor evde.
Elden çıkarmayı düşünüyorum ama daha beceremedim.:9:

Koşu bandı kendim içindi canım.Sonradan eşim masa başında çalışıyorum göbek oluyor diye mekik aleti,
kondisyonum yok diye de bisikleti aldı.Bir iki kullandı bıraktı.
Ben de 2.çocuktan sonra kullanırım belki diye tutuyorum işte evde.
Görsen bir odada kalabalık bir grup olarak duruyorlar.
Bazen misafir gelip odaları gezerken bir bize bir onlara bakıyorlar.:53:
Eşim zaten çok zayıf bi göbeği var biraz.Ben de zaten hep dikkat
ediyorum kendime.Gereksiz geliyor onlara göre.:9:

cnm senin boyun kaç kilon az zaten yakında uçmayasın.

günaydın kızlar nasılsınız?bende p.tesi ve salı hiç bozmadan devam ettim en büyük eksiğim su içmekti şimdi 2 sürahi bitiriyorum sindirim sistemimde düzelmeye başladı.Dün akşam 1 saat dans ettim acayip terledim.

sabahları 1 yada 1,5 dilim tahıllı ekmekle az peynir bol domates salatalık bitki çayı

öğlen işyerinde tabldot olduğu için çorba az sebze yemeği yoğurt 1 dilim tahıllı ekmek

akşam kocam kahvaltı yemek istediği içinde kendime salata yaptım yanında biraz peynir 1-2 dilim tahıllı ekmek yedim

Bisiklet koşu bandından daha zevkli ve daha fazla kalori yaktırıyor.
Ben de çok eskiden almıştım,kilolarımı onunla vermiştim daha önce,şimdi öyle duruyor evde.
Elden çıkarmayı düşünüyorum ama daha beceremedim.:9:

Koşu bandı kendim içindi canım.Sonradan eşim masa başında çalışıyorum göbek oluyor diye mekik aleti,
kondisyonum yok diye de bisikleti aldı.Bir iki kullandı bıraktı.
Ben de 2.çocuktan sonra kullanırım belki diye tutuyorum işte evde.
Görsen bir odada kalabalık bir grup olarak duruyorlar.
Bazen misafir gelip odaları gezerken bir bize bir onlara bakıyorlar.:53:
Eşim zaten çok zayıf bi göbeği var biraz.Ben de zaten hep dikkat
ediyorum kendime.Gereksiz geliyor onlara göre.:9:

evet canım yaa doğru söylüyorsun terletiyorda mübarek iyice moda girdim akşam başlıyorum:9:
ah keşke bizimki de yapsa bişeyler yok benimki göbekli bacım onlarda bi kenarda duruyor öyle hiç kalkıpta iki spor yapayım demez ille para verip salona gidecek evde salondaki kadar aletler dururken beyimizin:53:

Arkadaşlar valla maaşAllah size evinizde bunca spor aleti varken yapmamanız ayıp olurdu zaten:)) Benim eşimde diyette o yüzden spor salonuna vereceğimiz parayla eve bir bisiklet alalım diyoruz birde şu mekik aleti dediğiniz işe yarıyormu nasıl bişey acaba..

menü paylaşımıda faydalı olur bende düzene sokup paylaşırım inş.Cumaya kadar orucum inş.

Arkadaşlar valla maaşAllah size evinizde bunca spor aleti varken yapmamanız ayıp olurdu zaten:)) Benim eşimde diyette o yüzden spor salonuna vereceğimiz parayla eve bir bisiklet alalım diyoruz birde şu mekik aleti dediğiniz işe yarıyormu nasıl bişey acaba..

menü paylaşımıda faydalı olur bende düzene sokup paylaşırım inş.Cumaya kadar orucum inş.

Bisiklet kesinlikle çok işe yarıyor,koşu bandı gibi sıkıcı da değil bence.
Mekik aleti de düzenli yaparsan yarar en fazla bir ay yapmışlığım vardır.:1:

Menümü de paylaşayım bari.:56:
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir,zeytin,reçel,çökelek,marul,maydanoz,yeşil çay.

Öğlen
Bir kase k fleks(3 kaşık k fleks,2 kaşık yulaf ezmesi,
1 kaşık badem,fındık,ceviz parçacıkları,2 adet kuru kayısı,
1 bardak yarım yağlı süt)

Akşam
Bir kase yoğurtlu çorba

Yemeklerden birer saat sonra yeşil çay içiyorum.
İşte poşet çay,evde kendim demliyorum.
3 litre karbonatlı su.

Bisiklet kesinlikle çok işe yarıyor,koşu bandı gibi sıkıcı da değil bence.
Mekik aleti de düzenli yaparsan yarar en fazla bir ay yapmışlığım vardır.:1:

Menümü de paylaşayım bari.:56:
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir,zeytin,reçel,çökelek,marul,maydanoz,yeşil çay.

Öğlen
Bir kase k fleks(3 kaşık k fleks,2 kaşık yulaf ezmesi,
1 kaşık badem,fındık,ceviz parçacıkları,2 adet kuru kayısı,
1 bardak yarım yağlı süt)

Akşam
Bir kase yoğurtlu çorba

Yemeklerden birer saat sonra yeşil çay içiyorum.
İşte poşet çay,evde kendim demliyorum.
3 litre karbonatlı su.

canım bende şu k fleks e başlıyorum sonra 2.günbırakıyorum sen sürekli devam edebiliyormusun eklediğin malzemelerle güzel oluyormu :1: birde karbonatlı su demişsin canım onun faydası nedir merak ettim

canım bende şu k fleks e başlıyorum sonra 2.günbırakıyorum sen sürekli devam edebiliyormusun eklediğin malzemelerle güzel oluyormu :1: birde karbonatlı su demişsin canım onun faydası nedir merak ettim

Karbonatlı suyu burada gördüm, suyu alkali yapıyor canım.
Ph değerini yükseltiyor.Zaten suyu çok içiyorum,yarım çy kaşığı
karbonat ekleyip öyle içiyorum.Öyle alışmışım ki normal suyu
içemiyorum sert geliyor.Anladığım karbonat suyu yumuşatıyor.
Netten araştırdığım bana göre doğru gelen yöntemleri uygulamaya çalışıyorum işte kendimce.:1:

K flekse geçen ay diyete başladığımda başlamıştım.Diyete hızlı bir başlangıç yapayım dedim.:9:
15 tatile kadar günde 2 öğün yedim.
10 gün öyle kullandım sonra tatil de geç kalktığımdan 2 öğün yaptığımızdan,yemedim.
Şimdi evdekini bitirmeye çalışıyorum diyeyim,az kaldı zaten.

Eklediğim malzemelerle güzel oluyor,daha önce kuru üzümde katmıştım.
Sonra kayısı geldi aklıma.Badem ceviz fındık zaten yararlı kuruyemişler.
Yulafın tadı pek güzel değil ama alışıyor insan bir müddet sonra.

Allah kabul etsin canım orucunu.Benim de borçlarım vardı
ama şükür kasım ayında tutup,bitirdim.

Malesef benim birikmiş borçlarım var :( her sene tutsamda bitiremiyorum bu sene daha bir hızla tutacağım inşAllah annem yıl boyu pazartesi perşembe tut diyor regl olmadığım zamanlar öyle alışkanlık edinsem biterdi.Bakalım bugün 2.günüm 7 günde geçen aylarda tutmuştum.Maaşallah hiç borcu olmayana:nazar:

Menülerde çok güzel maaşAllah bende sadece iftar ve sonra ara öğün yapıyorum iftarda abartmayında sonradan atıştırıyorum bu yüzden çok geçe oturmuyorum:))

Yarın tartı günü ,bakalım ne kadar vermişiz.:32:
Oruç tutarken vermek zor oluyor canım ama biraz kendini
frenliyor insan.

merhaba kızlar....
bugün karnımın indiğini farkettim biraz ama kiloda çok değişiklik yok heran regli olabilirim belkide ondan farketmiyor kilo.sabah kahvaltıdan önce 6 km pedal çevirdim.kahvaltıda 1 fincan yeşil çay ve 3 dilim kızarmış peynirli yumurtalı ekmek.okulda bugün çorba var :16::16::16: akşamda dünden kalan barbunya ve çorba.yanlız cnm tatlı yemek istiyor kızımın bisküvilerinden 1-2 tırtıklıyorum.

Yarın tartı günü ,bakalım ne kadar vermişiz.:32:
Oruç tutarken vermek zor oluyor canım ama biraz kendini
frenliyor insan.

Evet yarın tartı günü ama ben zaten her gün tartılıyorum :9: Akşam abartmazsan verirrim diye düşünüyorum geçtiğimiz ramazanda 4 kilo vermiştim çünkü.Ben gün içinde evde bişeyler atıştırıyorum oruç engelliyor bunu akşam az abartsamda dengeliyorum sanırım.Bu arada ben ilk hafta yeme düzenimi tam oturtamıyorum iştah kontrolu vs.derken çok veremiyorum ama haftaya hedefim güzel bir sonuç:)

Karbonatlı suyu burada gördüm, suyu alkali yapıyor canım.
Ph değerini yükseltiyor.Zaten suyu çok içiyorum,yarım çy kaşığı
karbonat ekleyip öyle içiyorum.Öyle alışmışım ki normal suyu
içemiyorum sert geliyor.Anladığım karbonat suyu yumuşatıyor.
Netten araştırdığım bana göre doğru gelen yöntemleri uygulamaya çalışıyorum işte kendimce.:1:

K flekse geçen ay diyete başladığımda başlamıştım.Diyete hızlı bir başlangıç yapayım dedim.:9:
15 tatile kadar günde 2 öğün yedim.
10 gün öyle kullandım sonra tatil de geç kalktığımdan 2 öğün yaptığımızdan,yemedim.
Şimdi evdekini bitirmeye çalışıyorum diyeyim,az kaldı zaten.

Eklediğim malzemelerle güzel oluyor,daha önce kuru üzümde katmıştım.
Sonra kayısı geldi aklıma.Badem ceviz fındık zaten yararlı kuruyemişler.
Yulafın tadı pek güzel değil ama alışıyor insan bir müddet sonra.

evet canım senden görünce nette bende araştırdım alkali yapıyormuş alkali beslenme ile ilgilide bişeyler okudum gördümki ben hep asitik şeylerle besleniyorum yavaş yavaş bunuda çözmem lazım bende karbonatı denicem yarından itibaren.

birde duymuşsunuzdur himalaya tuzu var ben o tuzdan kullanıyorum evde artık yanımdada taşıyacağım onunda vücutta suyun tutulmamasına ve toksinlerin atılmasına faydası varmış.

gün içinde çay kahve çok içiyorum bunuda azaltmalıyım her finsan için artı 2 bardak su da eklemek gerekiyormuş zaten suyu zor içiyorum malesef

birde bisikletle ilgili kızlar şöyle bişey duymuştum tek bisiklete binmek kalçaları genişletiyormuş ama doğruluğunu bilemicem siz yinede dikkat edin :)

himalaya tuzunu ben salatalarda kullanıyorum öğütüyorum aleti var zaten çok az var ama almayı düşünüyorum hediye gelmişti bana kabıyla birlikte nereden kaça al:51:ıyorsun feroşumm

himalaya tuzunu ben salatalarda kullanıyorum öğütüyorum aleti var zaten çok az var ama almayı düşünüyorum hediye gelmişti bana kabıyla birlikte nereden kaça al:51:ıyorsun feroşumm

abla ben marankiden almıştım makinesiyle ama tek tuz 15-20 tl di galiba ama 500 gr lık.Bu arada Allah kabul etsin ablam oruçlarını.

Allah razı olsun cnm.:16: Eşimin arkadaşı bir lokantada müdür o alıyormuş sizede getirtebilirim diyordu uygun fiyata sormakta yarar var:) Diyette güzel gidiyorsun cnm lütfen böyle devam et kilo her hücreye zararlı verdiğin her gramda olumlu yönde yarar sağlayacak hormonlara ruh beden sağlığına-sağlığımıza inşAllahhhhhh:118:

Allah razı olsun cnm.:16: Eşimin arkadaşı bir lokantada müdür o alıyormuş sizede getirtebilirim diyordu uygun fiyata sormakta yarar var:) Diyette güzel gidiyorsun cnm lütfen böyle devam et kilo her hücreye zararlı verdiğin her gramda olumlu yönde yarar sağlayacak hormonlara ruh beden sağlığına-sağlığımıza inşAllahhhhhh:118:

inşallah ablam zayıfladıkça dahada mutlu olacağım inş.hepimiz fit olucaz :)

Back
X