RainbowColors dostlarıyla diyette:))

akşam 10 km daha pedal çevirdim.suyumuda gayet güzel içiyorum belki 3 ltyi geçiyordur.birgün hesaplayım bakalım.regli olursam termal kemerim var jeliyle onuda kullanıcam biraz sıkılaştırıyor oda...

arkadaslar ben su icemiyorum dun oruc oldugum halde 1bardak icebildim yemekleri neredeyse tuzsuz yaptigim icin olabilirmi farkli yerde yemek yedigim zaman neredeyse 1lt iciyorum
dun aksam zorladim ke.dimi kusacak gibi oldum afedersiniz

arkadaslar ben su icemiyorum dun oruc oldugum halde 1bardak icebildim yemekleri neredeyse tuzsuz yaptigim icin olabilirmi farkli yerde yemek yedigim zaman neredeyse 1lt iciyorum

geçen dr.umda suyun içine nane yaprağı atıyorum demişti.onu denese rainbow .ben sabah aç akrnına içerken biraz zorlanıyorum ama gün içinde sorun olmuyor.karnım suyla şişiyor resmen.
sabahta bel hareketlerini yaptım 5km pedal çevirdim kahvaltıdada biraz sucuklu yumurta az peynir 2 zeytin 1 dilim t.b. ekmeği yedim.

Canım nane yaprağı değilde soğuk suyu deneyeceğim sanırım diğer türlü içemiyorum ne koyarsam koyayım.Çok meyve yiyorum bu yüzdeni acaba içemiyorum dert ettim iyice bu durumu akşam bir bardak su içtim yatana kadar 1 daha içmek için zorlayacağım kendimi.

cnm dün günde herşeyin tadına baktım ama abartmadım doğrusu tok kalmadım normal de olsa çok yerdim herşey çok güzeldi :56::56::56:
ama birşey yiyince aklıma kilomu getiriyorum.dün gece de çok üzüldüm zaten yeni doğum yapan anneler bile benden zayıf yuh dedim kendime :45:
sabahta 2 dilim ekmek biraz peynir 2-3 zeytin yedim arada yarım muz yedim öğlen yemeğini geç yedik biraz az çorba ve a tabak beğendi hiç ekmek yemedim yanında beğendi unlu olunca sabahta 6 km bisiklet sürdüm.bu spor olayını devam ettirirsem veririm heralde.yanlız bugün regliden dolayı sağ bacağım ve karnım çok ağrıyor hiçbirşey yapasım yok...

oğluşu babayamı bıraktın kız....ne güzel bende parkta yürümeyi seviyorum çokda faydası var.hastaetme kendini soğukta.burdada hava gzel görünüyor ama keskin soğuk var.
haftayada misafirim geliyor yatılı :18::18::18:k.v.-k.p.kaynım eltim 2 çocuk birde bekar kaynım curcuna olcaz

topik sessiz kalmış herkez kaçamakmı yaptı yoksa :20::20::20:
bende sabah 1 dilim ekmek peynir 2 zeytin yumurta yedim 1f y.çay öğlen okulda çok az makarna ve bir parça açma 1 f.y.çay akşamda patates oturtması bulgur pilavı ve yoğurt

Evet canım babaya bırakıp çıkmıştım iyi geliyor bu yürüyüşler dünde yürüdüm o telaşta alışkanlık haline getirmek istiyorum .Misafirler gelince diyet zor olacak ama kararlıysan mutlaka devam edersin.

Ben dün akşam kaçırdım biraz malum annemin yemekleri.Bugn toparlarım inşAllah.Gerçi reglimde yakın onun şişkinliği olabilir bu hafta tartıda.

Alışmak zor ama alışınca içebiliyorsun canım.
Ben de yaz günü dahi bir bardak su içtiğimi biliyorum.
Yudum yudum iç,birden çok içme dediğin gibi miden bulanır.

Çok yoğundum pek giremedim kızlar,nasıl gidiyor diyetleriniz.
Ben biraz kaçamak yaptım galiba.:25:Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.:31:
Bakalım kaçamaklara rağmen verebilmişmiyim.:ssz:

Bu arada eşim sağolsun uğraştı bisikletimi yaptı.3 gündür yine 40 dakika
onu kullanıyorum.Biraz da bel-basen hareketleri yapmaya çalıyorum.

Alışmak zor ama alışınca içebiliyorsun canım.
Ben de yaz günü dahi bir bardak su içtiğimi biliyorum.
Yudum yudum iç,birden çok içme dediğin gibi miden bulanır.

Canım dün annemlerde yaptım iftarı ve yemek sonrası 1.5 lt. yakın su içtim gece boyu.Demekki ben tuzsuz yemek yediğim için su içemiyorum .Merak ettiğim tuzsuz yemek yensede suya ihtiyacı varmı vücudun.Tuzsuz dediysem hepten sıfır değil ama yemeğimi yiyenler bunda tuz yokmu diyor o derece yani.

Çok yoğundum pek giremedim kızlar,nasıl gidiyor diyetleriniz.
Ben biraz kaçamak yaptım galiba.:25:Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.:31:
Bakalım kaçamaklara rağmen verebilmişmiyim.:ssz:

Bu arada eşim sağolsun uğraştı bisikletimi yaptı.3 gündür yine 40 dakika
onu kullanıyorum.Biraz da bel-basen hareketleri yapmaya çalıyorum.

Eşin becerikliymiş maaşAllah:nazar: Aslında bende düşünmüyor değilim biiskler alayım diye eşimde diyet yapıyor çünkü ikimizde kullanırdık araştırıyorum nelere dikkat etmeliyim sence.

Bende ara ara fazla kaçırsamda dengelemeye gayret gösteriyorum cumayı bende heyecanla bekliyorumm :52:

merhaba hatunlar....
sabah nesfitle kahvaltı yaptım öğlen okulda çok az makarna yedim 3-4 yemek kaşığı süt içtim birde ....öğlen az yediğim ve ikindide birşey yemediğimden akşam ölçüyü biraz kaçırdım çorba içtim ve dünden kalan bulgur piavı ve oturtmadan yedim.hergün sporumu yapmaya çalışıyorum aksatmadan inşallah devam eder...ama çok gitmedi bu haftada artmasında bunada razıyım artık sanırım detoksa falan yapmadan birden gitmyecek.onuda hiç cnm istemiyor şimdi....

Fatma canım regl durumundan dolayı fark görmüyorsun regl bitsin bir anda gidecek inşAllah yoksa bunca çaba sonuçsuz kalmaz.
Benimde reglim çok yakın o yüzden tatlı isteğim tavan yaptı akşam az bişey kaçamak yaptım gerçi kalorisi 70 cıvarı idi kafi gelmesede abartmadım maaşAllah:9: Kafaya koydum ideal kiloma gelene kadar gayret edeceğim.

herkese günaydınnnnnnnnnnn:16:

günaydın arkadaşlar ben tartıya hala pil alamadım kilom belirsiz ama kaç aydır ölçüm yapıyordum diyete başlamadan öncede yaptım bu sabah tekrar ölçtüm göbeğimde ve belimde 2-3 cm incelme var sevindim tabi :1: akşamları dans etmeye çalışıyorum onun faydası oldu galiba.2 gün pek dikkat edemedim bugun full geri döndüm bakalım inş.incelmeye devam ederim

dün akşam eşim yoldan geldi ve çok abartmasamda kaçamak yaptım çiğ köfte yedim ...:17::17::17::17:
oyüzden bugün daha dikkatli olucam cumaya kadar birkaç gram vereyim.
sabah çok güzel kahvaltımı yaptım domates salatalık maydanoz az peynir ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim.muhtemelen okuldada ekmek penir zaytin yerim bugün börek var menüde çünkü ondan yemeyeceğim.akşamada sadece yoğurt çorbası
yatmadan 6 km sabah kalkıncada 6 km bisiklet sürdüm.

Back
X