Ramazana Kadar Allah Ne Verdiyse..:)

Günün özeti;

Sabah: peynir çeşitleri,yumurta,domates,salatalık,yeşil çay

Öğle: bazı yaramazlıklarım oldu:))) (misafirlerimiz vardı)

Akşam: çorba,nohut,tavuk

Spor: bol hareket etmeye çalıştım

Menü bildirim:
Sabah:
Yumurta
Coban salata
2kücük patates
1 dilim ekmek

Öğlen:
1 ayran
2 kùcük patates

Ikindi(dogumgününde):
1 kase makarna salatasi
1 yarim kase patates salatasi
3 adet ev yapimi pogaca(ayni eskiden annelerimizin yaptiklari gibiydi)

Simdi:yarim avuc citir leblebi
10 adet badem.

Dükkani kapattim.

Dogumgününde tatlilarla bos ekstra kalori alacagima tuzlularla miss gibi karnimi doyurdum.su an biraz aclik var gibi ama ac yatmak en güzeli.su icerim bol bol.

Carsamba dogumgunum bir gecsin.protein ayran yapacagim biraz
61-62 yi kirmak icin.

Sabah 6daki ölcumde 62fix.degismiyor.yarin gec kalkarsak 61li olur ama ben onu saymiuorum.
Sizler neler yapiyorsunuz yazalim ki birbirimizi motive edelim bacilar

Kahvaltı
Klasik kahvaltimi yaptim
Peynir domates biber
Ogleden sonra
Bir tabak yogurtlu soslu makarna yedim
Moralim bozuldu tartıldim 100gr vermisim bir yerde yanlış yapiyorum
Bakalim yarından itibaren peynir yumurtayi kaldırıp bir hafta da oyle deneyeceğim

Gayet güzel gidiyorsun.Ufat tefek yaramazlıklar olabilir ama mühim değil:))) Kendimize baskı yapmayalım çok fazla:)

Carsamba dogumgunum bir gecsin.protein ayran yapacagim biraz
61-62 yi kirmak icin.

Sabah 6daki ölcumde 62fix.degismiyor.yarin gec kalkarsak 61li olur ama ben onu saymiuorum.
Sizler neler yapiyorsunuz yazalim ki birbirimizi motive edelim bacilar
Sabah uyandığımızda dikkat ettiysen bedenimiz biraz ödem toplamış oluyor, o yüzden o kadar erken tartılırsan kilon hep fazla çıkar.Bir-iki saat sonra tartılırsan net kilon çıkar ortaya.

Kilo vermek için kendini ne kadar serbest bırakırsan o kadar rahat kilo verirsin.Yediğin hiç bir lokmadan korkma.Eğer doğum gününde hepimizin sevdiği o güzel hamurişlerini,tatlıları yersen sonra pişmanlık hissetme.Sadece yedim ve mutlu oldum diye düşün.Çünkü pişmanlık hissettiğin anda o sana kilo olarak geri dönecek.Ama bununla beraber özel olarak spor yapamasan bile,bir şekilde hareket halinde ol.Ben bu topiği açtığım zaman kendime hiç bir şart ya da kural koymadım.Çünkü kendime kurallar koyduğum anda vücudum çok güçlü direnç gösteriyor ve ben kilo veremiyorum.Bu yüzden kendimi serbest bıraktım.Her şeyden yiyebilirim,buna hakkım var.Ama ben mesela tüm bu serbestliklere rağmen ekmek yemiyorum.Makarna ve pirinç pilavını,kızartma,ıvır-zıvır ve hepimizin kilo aldırdığına inandığımız her şeyi çok nadir tüketiyorum.Tüketirken de asla bana kilo aldırdıklarını düşünmüyorum.Bu şekilde inandığım ve kendimi serbest bıraktığım için kilo almıyorum,aksine veriyorum:) Mesela bu akşam organik patlayan mısır,biraz da kabak çekirdeği yedim.Bunların bana kilo aldırmayacağını biliyorum,bir de bütün bu yediklerimden sonra limonlu sıcak su içtiğim için yağ oluşmadan yediklerimin eridiğine inandım.Sadece tek problemim,iki haftadır çok aktif spor yapamıyorum.Bir şekilde yürümeye ve hareket halinde olmaya çalışıyorum ama zor spor yapmayınca kendimi kötü hissediyorum:)))

100 gr. ı hiç küçümseme.Sonuçta kilo almamışsın:)Heyhatt'a da yazdığım gibi,kendini serbest bırak.Yediklerinden korkma,sadece biraz daha hareketi arttır.Bir de bedenini bir takip et,sana ne kilo yapıyor bunu bul.Bulduktan sonra da ya bir süre tamamen hayatından çıkar,ya da azalt. Merak etme başaracaksın:)

Bugün biraz alış veriş yaptım.Alışveriş yaparken inanılmaz mutlu oldum,çünkü önceden mağazada bir şey denerken çoğu kez denediğim bedenler olmaz ve hep bir büyük bedenini denemek zorunda kalırdım.Bugün ise,XXL'den M'ye düştüğümü, hatta M'nin bile neredeyse bol geldiğini görmek harika ötesi bir duyguydu:)) Daha dün yakın akrabalarımdan çok iyi zayıfladığıma dair yorumlar aldım:) Sadece biraz daha...biraz daha incelmeye ihtiyacım var ve ben istediğim inceliğe ulaşacağıma yürekten inanıyorum:)

Günün özeti;

Sabah: peynir çeşitleri,omlet,domates,salatalık,yeşil çay

Öğle: biraz sütlü tatlı

Akşam: bir kase baharatlı yoğurt

Ekstra: organik patlayan mısır ve kabak çekirdeği

Spor: Jillian 30 ds

Su: 2 lt.

Aynen ben de kendimi sıkmadan,strese sokmadan milim milim ilerliyorum.su an motivasyonum gayet güzel.aynaya baktikca mutlu oluyorum.ama daha yapilacak cok is var.

Stres bana yaramiyor.strese girince kilo alanlardanim.Allaha şükür su an motive bir durumdayim.dün en son leblebi yiyerek yemegi birakmistim.aksam ac ac uyudum.ve bunu yaptigim icin cok mutluyum.aksam yani gece acligi cok önemli.ammaaa sabah bol tereyagli biberli cökelegimi yedim.1.5yumurtami yediim.yaninda da bir domates.kahvaltim tamam.
Yalniz leslie denemek istiyorum.yapip fayda gören var mi kizlar?

Insanin kendine kendi icin yaptigi en güzel sey.senin adina cok mutlu oldum.yalnuz bir sey sorucam.xxl dan m demek sonucta bi hayli kilo vermek demek .vücutta yumusama veya sarkma olmadi.neler yaptin.

Sakin canim moralini bozma.böyle az gider gibi oluyor baxen tak 1 kg inivetiyorsun.
Ama şu da var.uzun zamandir diyetteysen kilo verme zorlasiyor.yeme düzenini degistirebilirsin.kahvalti menünü yulaf yogur ceviz karisimiyla degistirebilirsin.2-3günlük detoxlar var inlari deneyebilirsin.ya da günlük aldigin kaloriyi bir günlük artirip metobolizmayi sasirtarak sonra yine ayni kaloriyle beslenebilirsin.

Ama -100gr dahi takdir edilmelidir.Tebrikler canim.

Gayet güzel gidiyorsun, aynen devam:) Ben ilk kilo vermeye Leslie ile basladim ve cok faydasını gördüm ama 62 kiloya indikten sonra Leslie benim için yetersiz kaldı diyebilirim. Tabii bu durum benim için geçerli. Ben yine de sana Leslie ' yi tavsiye ederim.

Insanin kendine kendi icin yaptigi en güzel sey.senin adina cok mutlu oldum.yalnuz bir sey sorucam.xxl dan m demek sonucta bi hayli kilo vermek demek .vücutta yumusama veya sarkma olmadi.neler yaptin.
Çok teşekkür ederim.Ben toplamda 18 kilo verdim ama sporla verdiğim için en ufak bir sarkma olmadı. Bu biraz da benim vücut yapımla alakali galiba.Mesela herkesin kilo aldiginda vücudu sertleşiriyor, kilo verince yumuşuyor. Benim de tam aksine kilo alınca yumuşayıp, kilo verince sertleşiriyor.Ama tabii bu kadar kiloyu sırf diyetle verseydim yine şu anki halim olur muydu bilmiyorum, neticede yirmi kiloya yakın kilo verdim:)

Sen hangi sporu yaptin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…