ve sporumuda yapıp geri dönmüş bulunmaktayım :)canım senin kilon 56 nedir kii :) pazı sarmasını dert etme bence onun yanında yediklerinin kalorisi çok düşük.normal yemişsin :) 3 günde 100gr farkediyosa 4 günde farkeder :) pirinçden dolayı oda.. :) üzülmee azimliyiz başarıcaaaz :)ayrıca boyun kaç gumushumm senin 56 bana çok ideal bir kilo gibi geliyo ya :)
saol canım.boy birazcık kısa 1.62
ideal kilom 53 ile 55 arası. 2 kilo daha versem rahat edicem inşallah.bende şimdi yaptım sporumu.süper callaneticse başladım. bugün 2.seansımdı.bide vakit ayırıp gün içinde jillian 30 day shred yapmak istiyorum.
sen leslie mi yaptın devammı lesliye canım?
Slm kızlar:))
Sabah 1 buçuk saat yürüyüş ve sporun ardından kahvaltımda nesfit+süt yedim..Öğlen çarşı gezmeye çıktık dürüm+ayran yaptım çok özlemiştim doğrusu saat 2 buçuk civarıydı ondan sonra hiç bişi yemedim.Eve yeni geldik bugün kendimi ödüllendirmiş sayıyorum dürümle o yüzden akşam yemeğini yemiyorumbugün pek su içemedim su takviyesi ve yşil çay içeyim en iyisi.Bu arada sabah spordan sonra tartıya çıktım 65i gördüm çok mutlu oldum,son on gün artık on günde iyice sabitlensin istiyorum daha da altına düşmesem de olur
bravo canım yaa :) bende 57 olmuşum tekrar ama değiştirmek istemiyorum döncem tekrar 56ya inşallah.valla buraya yazmayınca baya kaçırıyorum ne yedğimi ne kdar yediğimi farkedemiyorum.callanetics de yapıyorum ama o da karına pek teki etmedi henüz.kalça ve bacaklarda hatta belde teki var ama karnım hala aynı.sanırım jilliana bi an önce başlasam iyi olucak.
pirinç lapası diyetin işe yararsa bende yapayım canım ya.gelişmeleri yaz tamam mı?
l ittlebadgirlcüm callanetics çok güzel sıkılaştırıyo süper bi egzersiz tavsiye ederim.leslie sansone 3 mil indirdim ama bana hiç çekici gelmedi.sadece bacak çalıştırılıyomuş gibi hissettim.bide videodaki kadınların dana gibi bacakları var ya hiç zarif değiller :) ama callanetcisde herkes manken gibi :) jiilian da öncesi sonrası fotoğraflarıyla beniz cezbetti bakalım inş. onu da yapıcam ilk fırsatta.
callanetcis egzersizleri sayfasına bak forumda.o sayfada da yazıyorum ben.10 günde 10 yaş gençleş programı var günde 1 saat toplamda 10 günde bile çok süper değişimler görünüyor.bacaklarım inceldi sıkılaştı cildim gerildi.belim inceldi hatta popom sıkılaştı şekillendi ama karnıma pek etki etmedi.zaten karın bölgesi en geç sonuç alınan bölge azimle devam edersem gidiceğini düşünüyorum.
MYDMRcim değişimin farkedilip söylenmesi en iyi motivasyon unsuru
kahvaltım;
1 tarçın çayı şekersiz
1 domates-3 biber-yarım acur
2 tuzsuz etimek -1 krep
1 parça peynir
1 hindi jambon
2 çay kaşığı şekersiz şeftali reçeli (kendim yaptım)
ay canım valla ne şanslısın dümdüz karınbenimde karnım hiç düz olmadı bildim bileli göbişim var. 48 kiloyken bile vardı yani azı da olsa :)))
mutlaka yap callaneticsi yararını görürsün kısa zamanda
lapa diyetinin sonucunu bekliyorum.regl oldum karnım feci şişregl bitince bi tartılcam bakalım.
:) ırsi sanırım bizim ailede kimsede göbek olmaz basen olsun kalça olsun hepsinden bolllca var :) canım pirinç lapasında 600 gr verdim şuan tam 60 kiloyum. ama yanında bolca yoğurt meyve falan yedim o yüzden az verdim sanırım.bence denemelisin adet dönemi uygulanınca daha etkli oluyomuş zaten :) bu arada callanetics egzersizlerine baktım forumdan ama hiç link yoktu bulamadım yani hangi sitede olduğunu söyleyebilir misin canım ya :)
Slm kızlar:)))
Bugün sabah yürüyüşümü yaptım yine
Kahvaltımda 1 haşlanmıs yumurta
1kk peynir
yarım domates
1 dilim etimek
5i 1 yerde çay içtim
Çarşıya çıktık sonra 1 külah dondurma yedim galiba 3 kepçe kadar koydularUzun zamandır dondurma yemiyordum iyi oldu
Biraz önce 1 elma yedim.
Öğle yemeğini es geçmiş olayım artık,akşam 6 dan önce kuru fasulye+pilav düşünüyorum
Kilomu korumaya çalışıyorum bu hafta daha da veremem herhalde canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?