Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Teşekkür ederim canım güzel bakan güzel görür her zaman ben zaten zayıflayınca direk yüzüm küçülüyor ama basenlerim falan var acayip bir kollarım ben yarın başlıycam bu programa sen bence başla 23-27 dakika arası bir şey ne kahbederizki sadece kilo

Aynen ben de deneyeyim yarın dizlerimi zorlamazsa yaparım :)

Kızlar bahsettiğim videoyu buldum youtube'a Hottie Pilates Butt Burner Workout yazınca ilk çıkan kırmızı eşofmanlı kadın

Isınmak için : Joanna Hall: 5 minute cardio workout ve ya 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist | TiffanyRotheWorkouts
Ardından Hottie Pilates Butt Burner Workout

Diğerleri de genelde benzer farklı günlerde yapılabilir:

8 min buns butt workout
8 Mins abs workout - Level 1
L A B workout Legs, Abs and Buttocks Level 1. Bài Tập Chân Mông Bụng
5 Best THIGH SLIMMING Exercises
Bauchmuskeltraining 8 minuten
Denise Austin: 5 Minute Inner-Thigh Workout
10 Minute Butt and Thigh Workouts at Home - Express Glute & Thigh Toning Routine
Glute, Inner Thigh & Outer Thigh Workout - Butt Lifting Exercises + Inner and Outer Thigh Exercises
Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout to Lift Glutes & Tone Thighs
Cellulite exercises: How to reduce cellulite with exercise

Spor yapacak olanların aklında bulunsun

Ooo iyiymiş bende bugün netten bunu buldum

Eklentiler

• Screenshot_20170524-075437.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 30
Alt bölgede sorunu olanların buns, (inner ve ya outer) thighs, saddlebag, butt, hips workout kelimeleri içeren videoları yapması lazım

Herkese günaydin, dünkü kacamaklardan sonra bugün tartida 67.8 i gördüm. simdi ise bütün kararlilikla yumuta peynir domates üclemesinden olusan kahvaltimi yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…