Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Kızlar sizin günlükte baya aktif çok takdir ediyorum hevesiniz Azminizi
Başarılar dilemek için uğradım inşallah herkes gönlünden geçen kiloya tez zamanda kavuşur

Hayırlı ramazanlar herkese
Teşekkür ederiz canım sana da hayırlı ramazanlar. Yeni yarışmalar başlarken herkes çok hevesli oluyor da sonra 3-5 kişi tek kalıyor inşallah bizimki öyle olmaz başaldığımız gibi bitiririz :)

bir buçuk saat yürüyüşümü yaptım geldim şimdi kahvemi içiyorum küçük bir bitter ile (yağ yakıyor diye duymuştum). oğlum iki yaşında

Oh misss kahveyi bir de spordan önce içersen sporda daha fazla kalori yakarsın canım allah bağışlasın oğluşunu :)

Jillan hep çok zorluyor hemde sıkılıyor insan oyuzden ben artık 15er dakika killian sonra leslie yapıcam

Aynen canım bende düşünüyorum 2. Seviyeye nasıl geçeceğim belki 1 ay boyunca aynı seviyeyi yaparım. Sende yapabildiğin kadar yap çokta zorlamamak lazım leslie yapmanda çok iyi olmuş kaç mil yapıyorsun

İftar menümü zaten söylemiştim
2 kepçe mercimek çorbası
1 tane karnıyarık
Salata
Avuç içi kadar pide

2 lt su bitecek inşallah :)

Sahur için menemen yapıcam ekmeksiz yicem yoğurtta yerim :)

herkese iyi geceler. çocuğu uyuttum şimdi bende yatıyorum. benim sahur menüm klasik.
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
2 kuru kayısı
domates salatalık
birkaç kaşıkta yoğurt çörek otu zencefil karışımı yemeyi düşünüyorum. birde içebildiğim kadar su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…