- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
doyduysan yeme canım boşver. ben proteine ağırlık veriyorum, acıktıkça yoğurt yedim hep bu hafta, kabak yoğurt ve semizotu yoğurt ikilisi çok iyi kilo verdirdi bana bu hafta ve porsiyon olarak da bol bol yiyorum bunları, bir öğünde 7-8 kaşık yoğurt, yarım demet semizotu, ya da 3 kabak falan. bence benim yağsız sebze ve bol yoğurt tüket, hemen farkı göreceksinBende senin sayende çorbayı bile yemedim erişte var diye 1 havuç 3 hurma 2 kaşık yoğurt ve yarısı bitmedi bile doydum çok mutluyum
Hergün olmasın. Gereksiz stres. Haftada bir olsun . Mesala cts başladık madem . Cts den cts ne olsun .
Benim bugün tartım 69,200
KIZLAT 64.7 çıktım 65.5den bir gündee
Bi arkadas haftasonu giremiyorum demişti ondan cuma dedik canım ama bugün ilk gün diye cumartesi oldu
Oo süperr800 gr. Cok iyi
Aynen bende :))))ben her gün tartıldığım için bana gün fark etmez :)) her sabah tartılmasam meraktan çatlarım :))
ben her gün tartıldığım için bana gün fark etmez :)) her sabah tartılmasam meraktan çatlarım :))
Spor yapıcakmısım peki yediklerimi sindiriyimde bir 20 dakika sonra kalkıcam spor yapmayaa jillan + şeslie :))Benim menüm de
250gr mantar çorbası (dolu bir kase)
120gr köfte (4adet kadar)
4-5 kaşık domates marul salatası
Yarım kase yoğurt
biraz lahana turşusu
hepsi 500kcal var yok
Spor yapıcakmısım peki yediklerimi sindiriyimde bir 20 dakika sonra kalkıcam spor yapmayaa jillan + şeslie :))
Yapda ne zaman yaparsan yap canım en azından başaralımSayenizde okuyunca gaza geliyorum yapacağım canım:) biraz geç yapacagım ama
Sanada başarılar canımm iyi hatırlatton bende gidiyim yeşil çay içiyim :)Sade kahvemi ictim simdi...Kizi uyutup yatsidan sonra 40 dk yuruyus yaparim insallah... Ardindan yesil cay...
Hedefe giden yolda herkese cooook basarilar :)
Sporun super canim, keske ben de spor konusunda bu kadar azimli olabilseydimKızlar spor güncemi yazıyım jillan + leslie + 30 squat ve sahura kadar 4.5 litre su
İnan ben jiillanı istemeden yapıyorum ama leslie çok eğlenceli ve ben geçenseni leslie sayeainde zayıflamıştım :)Sporun super canim, keske ben de spor konusunda bu kadar azimli olabilseydim
İnan ben jiillanı istemeden yapıyorum ama leslie çok eğlenceli ve ben geçenseni leslie sayeainde zayıflamıştım :)
1mil 2 ve 3 mil var 1mil 15 dakika 3mil 45 ben 3 mil yapıyorum gecen senede öyle yaptım 15 günde 9kiloya yakın verdim ve sağlıklı beslendim yememezlik yapmamıştım şimdi mesela jiilanı 17nci dakikada bıraktım leslieye geçicem hem ordaki kadını daha çok seviyorumKaç mil ve ne kadar sürede canım :)
Ve de kaç kilo
cok sordum ama :)))
Canım ben regliyim haftaya cuma başlıcam tutmaya kilomu sabah aç karnına tartılayım yazayım
inşallah canım sen baya toparladın bende inşallah toparlarımbayramda 59.9 görüyoruz di mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?