Canım ben regliyim haftaya cuma başlıcam tutmaya kilomu sabah aç karnına tartılayım yazayım
inşallah canım sen baya toparladın bende inşallah toparlarımbayramda 59.9 görüyoruz di mi canım
bir buçuk saat yürüyüşümü yaptım geldim şimdi kahvemi içiyorum küçük bir bitter ile (yağ yakıyor diye duymuştum). oğlum iki yaşındaOo sayılmaz mıiftardan sonra yürüyüş iyi olur canım hepimiz iftardan sonraya bıraktık sporu :) kaç yaşında oğlun ?
canım kaçar dk yapıyosun sporları ayrıca 4.5 litre su çok iyiymiş ben 2 litre anca içebiliyorumKızlar spor güncemi yazıyım jillan + leslie + 30 squat ve sahura kadar 4.5 litre su
Valla ramazan iyi geldi canım 2-3 gündür 0 kaçamak sen azim et hadi giyiceğin beyaz pantolonları hayal etinşallah canım sen baya toparladın bende inşallah toparlarım
hayırlı geceler canım menün çok iyi ben de yoğurt çörek otu zerdeçala başlicam inşallahyuruyusunu yaptim geldim
yesil cayimi once icmistim
simdi bir bardak kefir ictim bol su icip yaticam insallah
sahur menumu yazip kaciyorum canlar ;
bir yumurta kaynamis
iki dilim peynir
domates salatalik yesil biber
maydanoz
birkac yesil zeytin
bir ceviz bir hurma
azicik pide ( avuc ici kadar bile degil bikac lokma diyelim)
bir kase yogurt corek otu ve zerdecalli
en az bir litre su
Hayirli geceler hepimize :)
Jillanı 17 dakika yaptım leslie 45 dakika şimdi kendim bir şeyler yapıcam canım ve gün içinde 5000 adım atmışım 1.5 litrelik şişe taşı canım bittikçe doldur birazda hızlı için 1 haftaya alışkanlık yapıyor normalde 3 içiyordum ama ramazanda gün içinde vücudum susuz kalmasın diye böyle içiyorumcanım kaçar dk yapıyosun sporları ayrıca 4.5 litre su çok iyiymiş ben 2 litre anca içebiliyorum
Canım sen neler yaptınListe bayağı kalabalıklasmis :)
Menünde ve azmin süper sakın bozmayuruyusunu yaptim geldim
yesil cayimi once icmistim
simdi bir bardak kefir ictim bol su icip yaticam insallah
sahur menumu yazip kaciyorum canlar ;
bir yumurta kaynamis
iki dilim peynir
domates salatalik yesil biber
maydanoz
birkac yesil zeytin
bir ceviz bir hurma
azicik pide ( avuc ici kadar bile degil bikac lokma diyelim)
bir kase yogurt corek otu ve zerdecalli
en az bir litre su
Hayirli geceler hepimize :)
Valla canım bende ekmeği tamamen kestim sayılır bide çalıştığım eczanede yağ yakıcı bioblas krem var onu alıp denemeyi dusunuyorumCanım sen neler yaptın
Yağ yakıcı kremleri bende denemiştim 1 kaç kere çok kaşındırıyor diye uğraşmadımValla canım bende ekmeği tamamen kestim sayılır bide çalıştığım eczanede yağ yakıcı bioblas krem var onu alıp denemeyi dusunuyorum
Aaa harbi miYağ yakıcı kremleri bende denemiştim 1 kaç kere çok kaşındırıyor diye uğraşmadım
Evetde belki benim cildim hassastır aslımda spor yapsanAaa harbi mi
Hangi ara yapim ki canim sabah 9 akşam 7 işEvetde belki benim cildim hassastır aslımda spor yapsan
20 dakika bile yürüyüş yapsan kardır canım öyle düşünmeHangi ara yapim ki canim sabah 9 akşam 7 iş
Hee yürüyüş yapıyorum öyle canım yarım saat 40 dakka kadar :)20 dakika bile yürüyüş yapsan kardır canım öyle düşünme
Ozaman iyiHee yürüyüş yapıyorum öyle canım yarım saat 40 dakka kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?