- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
canim menun super gayet dengeli ...Bi de bol su icersen iyi olur.benim iftar menü m
bir hurma iki kepçe çorba (mercimek)
bir porsiyon sade döner
bir bardak ayran
yarım kase ballı kayısı hoşafı
ve salata
canim su icmeye gayret et bi de zero filan icme onun yerine su veya ayran daha iyi olabilir. Arada inis cikis olur herzaman duzenli beslenemiyoruz disarda oluyoruz vs. onemli olan sonuca ulasmak. Acele yok yavas yavas..bugün 300 gram artı çıktım moralim bozulduhiç kaçamak yapmamıştım ama dün alışverişteydim akşam 10 gibi eve geldim ve hiç su içemedim, acaba ondan mı, başka bir sebep bulamıyorum.
bu sabah ezine peyniri, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 büyük bardak süt
yarım saat önce de 1 simit ve 1 zero (dışardaydım) şu an filtre kahve içiyorum. geç saatte acıkırsam yoğurt yicem sadece. simit yüzünden yarın da artı görücem kesin61'i görmek istiyordum bir an önce ama biraz gecikmeli olacak sanırım
sağol canım günlük 2-3 litre su içiyorum .. oğlumda da çok kaşıntı vardı kanı düşükmüş ilaç verdi doktor kullanıcaz bakalım inşallah düzelircanim menun super gayet dengeli ...Bi de bol su icersen iyi olur.
Oglun da gecmis olsun insallah onemli birsey degildir.
Sağol canım atlattım sayılır yavaş yavaş dönüyorum düzene :)çok geçmiş olsun canım, en kısa sürede atlatırsın inşallah.
Bugün yemeğe başladım eski düzene dönüyorum canım daha iyiyim teşekkür ederimBen geldimm
Sahurda zeytin peynir salatalık domates 2 haşlanmış yumurta ve ayran içtim
İftarda çorba biraz taze fasülye salata ve karpuz yicem. Ekmek ve tatlı yemicem inşallah.
Su 2 lt içmiştim dün iftardan sahura kadar.
Spor 10.000 adım attım ve gece jillian 5. Günümü tamamlıycam :)
sedef77 canım sana da çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ? Hastalıktan bir şey de yememişsin ya dikkat et kendine
Canım su içmezsen wcye az çıktığın belli olmuyot kilo kaybı vücut ödem tutuyorbugün 300 gram artı çıktım moralim bozulduhiç kaçamak yapmamıştım ama dün alışverişteydim akşam 10 gibi eve geldim ve hiç su içemedim, acaba ondan mı, başka bir sebep bulamıyorum.
bu sabah ezine peyniri, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 büyük bardak süt
yarım saat önce de 1 simit ve 1 zero (dışardaydım) şu an filtre kahve içiyorum. geç saatte acıkırsam yoğurt yicem sadece. simit yüzünden yarın da artı görücem kesin61'i görmek istiyordum bir an önce ama biraz gecikmeli olacak sanırım
Dogru soyluyorsun canim ama sabretmek zor oluyor bazen :))canim su icmeye gayret et bi de zero filan icme onun yerine su veya ayran daha iyi olabilir. Arada inis cikis olur herzaman duzenli beslenemiyoruz disarda oluyoruz vs. onemli olan sonuca ulasmak. Acele yok yavas yavas..
Evet canim. Su an 1.5 litrelik sisemi doldurdum, yatana kadar 2 ya da 2.5 icerim insallah.Canım su içmezsen wcye az çıktığın belli olmuyot kilo kaybı vücut ödem tutuyor
Kızlarr kusura bakmayın hastanelerde sürünüyordum mide ve bağırsak engeksiyonu olmuşum çok kötüyüm
heeeyyy ben de leslie ye başladım hatta ailecek başladık bi ara baktım halay çekiyorumama olsun düzelir 1 ml yaptım şimdilik bugün yürüyüşe çıkamamıştım iyi oldu
evet çok eğlendik gerçektenÇok eğlenceli geliyor kulağa
heeeyyy ben de leslie ye başladım hatta ailecek başladık bi ara baktım halay çekiyorumama olsun düzelir 1 ml yaptım şimdilik bugün yürüyüşe çıkamamıştım iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?